Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Κατσάδα Στραματσόνι στους παίκτες!


Κατσάδα Στραματσόνι στους παίκτες

«Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα;»... Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν εκνευρισμένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανθρακικό.

Εκνευρισμένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλος προπονητής φρόντισε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση που είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές μιλώντας στους μετά το ματς.

«Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα; Μερικοί φύγατε διακοπές πριν την ώρα σας. Πού είχατε το μυαλό σας; Δεν ξέρετε ότι αν δεν παίξετε ποδόσφαιρο, δεν νικάτε; Πώς το σκεφτήκατε; Θεωρώ αυτονόητο ότι αντιμετωπίζετε κάθε ματς ως επαγγελματίες, αλλά απόψε δεν το κάνατε. Εκπροσωπείτε τον Παναθηναϊκό, ακόμα και όταν δεν έχετε καλή απόδοση, οφείλετε να παρουσιάζεστε σοβαροί», τόνισε και κατάληξε:

Η ομάδα βελτιωνόταν σταθερά από παιχνίδι σε παιχνίδι και μέσα σε τέσσερις μέρες, αυτή η εντύπωση διαλύθηκε. Δύο ματς έμειναν για το 2015 και με τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε, κάναμε βήματα προς τα πίσω. Δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: