Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Εκτός Μάντσεστερ, δεν είναι… Σίτι!!


Εκτός Μάντσεστερ, δεν είναι… Σίτι!

Για ομάδα που διεκδικεί τίτλο, τρεις μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη παραείναι πολλοί. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχει ξεχάσει τι θα πει «τρίποντο» μακριά από το Etihad.

Μπορεί στα εντός έδρας παιχνίδια της να έχει τις καλύτερες φετινές επιδόσεις από όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δεν είναι το ίδιο συνεπής.

Κάθε άλλο…

Ενώ λοιπόν εντός έδρας μετρά 7 νίκες και 2 ήττες σε 9 παιχνίδια, ούσα πρώτη στη σχετική βαθμολογία με 21 βαθμούς, εκτός έδρας κατρακυλά στην 12η θέση (11 βαθμοί), με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο λόγος φυσικά για τη Μάντσεστερ Σίτι, που μετά και την ήττα από την Άρσεναλ, συνεχίζει να τρέχει ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη μακριά από το «Etihad».

Συγκεκριμένα, οι «Πολίτες» αγνοούν τη νίκη μακριά από την έδρα τους από τις 12 Σεπτεμβρίου, όταν είχαν επικρατήσει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με γκολ λίγο πριν… την εκπνοή (1-0). Έκτοτε, έχασαν στο Λονδίνο με 4-1 από την Τότεναμ, έφεραν «λευκές» ισοπαλίες στις έδρες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα, ηττήθηκαν στο «Brittania» από τη Στόουκ με 2-0, πριν την τελευταία τους ήττα από την Άρσεναλ, αυτή τη φορά 2-1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: