Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αντίδρασή τους στο τέλος του παιχνιδιού.

Σφαιρόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση»
Το καθαρό μυαλό και οι σωστές αντιδράσεις στα κρίσιμα σημεία έδωσαν στον Ολυμπιακό τη δύσκολη νίκη επί της Κηφισιάς, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδρασή τους, ενώ δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη το βαθμό ετοιμότητας των τραυματιών ενόψει του ματς με τον Άρη.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς η Κηφισιά είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στην έδρα της. Η Κηφισιά έχει και Έλληνες και ξένους παίκτες που παίζουν δυνατά. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στις αρχές του τέταρτου πήραμε μια διαφορά, αλλά η Κηφισιά με τρία μεγάλα τρίποντα πλησίασε. Εμείς, όμως, είχαμε το καθαρό μυαλό σε εκείνο το σημείο και τη σωστή αντίδραση και φτάσαμε στη νίκη. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή τους την αντίδραση», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Σον Τζέιμς: «Ο Σον Τζέιμς ψάχνει να βρει τα πατήματα του και τις συνεργασίες στο παιχνίδι. Το λίγο διάστημα που έπαιξε είχε καλή παρουσία, αλλά χρεώθηκε γρήγορα με φάουλ. Ο Μιλουτίνοφ είναι νεαρός, ο Γλυνιαδάκης είναι έμπειρος και έχει περισσότερες παραστάσεις».

Για την κατάσταση των τραυματιών και εάν κάποιος από αυτούς θα παίξει με τον Άρη: «Δεν το ξέρουμε ακόμη. Κάποιοι κάνουν ατομικό πρόγραμμα, κάποιοι θεραπείες».

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Χάκετ είπε : «Η Κηφισιά έπαιξε πολύ δυνατά απόψε και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Πρόσθεσαν παίκτες στο ρόστερ τους και βελτίωσαν την εικόνα τους. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη που είναι πολύ σημαντική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: