Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Επική ανακοίνωση Κούγια: «Μάνα με σφάξανε»


Επική ανακοίνωση Κούγια: «Μάνα με σφάξανε»

Την ώρα που έκανε νέα επίθεση στην ΑΕΚ, η ΑΕΛ έβγαζε κι άλλη ανακοίνωση με… πυρά προς Λαμία και Κέρκυρα για τη διαιτησία στα παιχνίδια τους. «Απολαύσαμε το θεατρικό έργο ‘Μάνα με σφάξανε’», τονίζεται.

Δεν έμεινε μόνο στην… επίθεση κατά της ΑΕΚ η ΑΕΛ!

Παράλληλα, λοιπόν, με το «πικάρισμα» στην Ένωση, η ομάδα του Αλέξη Κούγια έβγαλε κι άλλη ανακοίνωση με την οποία… σχολίασε με γλαφυρό τρόπο τις διαιτησίες στη Football League.

Με πυρά προς τους «διώκτες» των βυσσινί για άνοδο, έκανε λόγο –με ειρωνική διάθεση- για… θεατρικό έργο με τίτλο «Μάνα με σφάξανε –στα δύο πέναλτι το ένα δώρο», αναφερόμενη στα ματς της Λαμίας και της Κέρκυρας, όπου αμφότερες κέρδισαν πέναλτι (η δεύτερη μάλιστα δύο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ομάδα των θεατρικών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ απήλαυσε για άλλη μια φορά την παράσταση του θεατρικού έργου "Μάνα με σφάξανε - στα δύο πέναλτι το ένα δώρο", η οποία παίζεται από τη στιγμή που η ΑΕΛ ξέφυγε 10 βαθμούς στη βαθμολογία τον τελευταίο μήνα στις πόλεις της Ελλάδος, που έχουν την έδρα τους οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτήν τη βδομάδα η παράσταση λόγω της μεγάλης επιτυχίας με τους ηθοποιούς από τη Λαμία (αυτοί φωνάζανε μαμά με σφάξανε), ξαναπαίχτηκε στην Κέρκυρα με ηθοποιούς από την Κρήτη, οι οποίοι αυτοί αντικατέστησαν τους ηθοποιούς από τη Λαμία.

Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά το δώρο με τις πολλές μπανάνες δεν έπιασε τόπο, γιατί οι ηθοποιοί από την Κρήτη λόγω της ηλικίας τους και του ταλέντου τους είχαν άγνοια κινδύνου και όταν τους βάζουν να παίξουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Συγγνώμη παιδιά αν στεναχωριέστε, αλλά τι να κάνουμε, εδώ στη Λάρισα είμαστε όλοι θεατρόφιλοι και περιμένουμε πως και πως να απολαύσουμε και στο δικό μας γήπεδο μια τέτοια παράσταση. 13 αγωνιστικές τη βλέπουμε να παίζεται μόνο στην Αθήνα, στην Κέρκυρα και στα Τρίκαλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: