Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ετοιμάζεται για αντεπίθεση ο Ατρόμητος, στα υπ' όψιν ο Κλέιτον!!


Ετοιμάζεται για αντεπίθεση ο Ατρόμητος, στα υπ' όψιν ο Κλέιτον

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για το... ντεμαράζ στο β' γύρο παρουσιάζονται τεχνική ηγεσία και διοίκηση στον Ατρόμητο και μέσα στα ονόματα που εξετάζονται είναι κι αυτό του Κλέιτον.

«Ψημένοι» είναι πλέον στον Ατρόμητο εν όψει του β' γύρου του πρωταθλήματος μετά το 2/2 στο πρωτάθλημα κόντρα σε Καλλονή και Πανιώνιο, καθώς βλέπουν ότι οι αποστάσεις με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη δεν είναι σε απαγορευτικό επίπεδο, από τη στιγμή που οι υπόλοιποι ανταγωνιστές των Περιστεριωτών υποπίπτουν από τη μία γκέλα στην άλλη.

Η διοίκηση της ομάδας και ειδικότερα ο Γιώργος Σπανός γνωρίζει πολύ καλά ότι το έργο της ομάδας μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά παρουσιάζεται αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ της με τρεις μεταγραφές, οι οποίες για τα δεδομένα της εποχής θα είναι από το «πάνω ράφι».

Ένας εξ αυτών είναι και ο Σίλβα Κλέιτον που δεν αποτελεί νέο όνομα στις λίστες του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να απασχολήσει τον Ιανουάριο. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την Ελαζίγκσπορ, αλλά τα οικονομικά προβλήματα των Τούρκων μπορεί να του χαρίσουν την ελευθερία του.

Σε περίπτωση που μείνει τελικά ελεύθερος ο Ατρόμητος θα κινηθεί δυναμικά, αλλά και από τη δική του πλευρά ο παίκτης θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις για να γίνει κάτοικος Περιστερίου. Είναι ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μία υπόθεση δύσκολη από κάθε πτυχή της.

Το δεδομένο είναι ένα... Ο Ατρόμητος είναι έτοιμος να εξαντλήσει όσες πιθανότητες υπάρχουν για την επιστροφή στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Παύλος Κουστέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: