Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τριποτσέρης: «Αδιανόητο για πολλούς αυτό που έχουμε πετύχει»


Τριποτσέρης: «Αδιανόητο για πολλούς αυτό που έχουμε πετύχει»

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6 στάθηκε στην επιτυχία του Λεβαδειακού να βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας παρά τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή.

Στην έκτη θέση στην οποία βρίσκεται ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας στάθηκε ο Θοδωρής Τριποτσέρης μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6 επισημαίνοντας τα πολλά προβλήματα που είχε η ομάδα στην αρχή της σεζόν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΘοδωρήΤριποτσέρη στον Σπορ Fm 94,6 και τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια:

-για τα γκολ που πέτυχε χθες ο Λεβαδειακός

«Στο πρώτο γκολ ήταν πολύ ψηλή μπαλιά και μέσα μου σκέφτηκα «ποτέ δεν ξέρεις». Στο δεύτερο τώρα, πιστεύω ότι οφείλεται ξεκάθαρα στην οξυδέρκειας που έχει ο Βαγγέλης. Κατάλαβε τι θα γινόταν στη δεύτερη φάση και το εκμεταλλεύθηκε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών. Και αυτό συνέβη. Έχω κάνει και εγώ λάθη αλλά το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην σε πάρει από κάτω. Γιατί βλέπετε σύντομα θα έχεις και άλλο παιχνίδι».

-Για τον Γιόχανσον:

«Αυτή τη στιγμή –κατά τη γνώμη μου- είναι ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Αγωνίζεται πλέον ως box-to-box και κάνει συνεχώς γκολ».

-Για το ματς:

«Σε μια αδράνεια της άμυνάς μας δεχθήκαμε το γκολ. Δεν δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα και όσο ήμασταν κοντά στο σκορ προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα είχαμε. Ξέραμε ότι θα βρούμε χώρους πίσω από τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ και το κάναμε».

-Για τον Μάντζιο:

«Ο Βαγγέλης έχει βρει την Ιθάκη στο Λεβαδειακό. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι για το αν θα μείνουμε ή όχι στην κατηγορία. Τελικά έχουμε φτάσει στην 6η θέση και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό. Και ναι ο Βαγγέλης σε αυτό είναι ο πρωτεργάτης μας.
Κανένας δεν θα περίμενε ο Λεβαδειακός να είναι εκεί στη βαθμολογία. Δεν είχαμε ρόστερ παίκτες, αλλά εμείς είχαμε καλό κλίμα και καλές σχέσεις με τον προπονητή μας. Πιστέψαμε και τελικά δικαιωνόμαστε.

Για το πώς το διαχειρίστηκε ο Κώστας Μανωλας:

«Ήταν ο πρώτος που το πανηγύρισε. Δεν παύει να έχει κιτρινόμαυρα συναισθήματα αλλά δεν παύει να θέλει και το καλό της ομάδας που ανήκει»

Για τη γνώμη του για τον Κώστα Μανωλά:

«Είναι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ. Και μπορεί να κάνει μια καλή καριέρα αν συνεχίσει έτσι».

Για τη νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού:

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα νικούσε τον Παναθηναϊκό. Και έτσι τσιτώσει τις άλλες ομάδες που είναι από πάνω του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: