Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Μάντζιος: «Η μεγαλύτερη νίκη... στην μικρή καριέρα μου»


Μάντζιος: «Η μεγαλύτερη νίκη... στην μικρή καριέρα μου»

Την καλύτερή στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα του ως προπονητής δήλωσε πως έζησε ο Άκης Μάντζιος, μετά το «διπλό» του Λεβαδειακού κόντρα στην ΑΕΚ.

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η επικράτηση στο ΟΑΚΑ ήταν ίσως η μεγαλύτερη νίκη στην προπονητική καριέρα του, αν και δεν είναι μεγάλη. Παράλληλα, δήλωσε πως η ομάδα του θα συνεχίσει με ταπεινότητα την δουλειά για να συνεχίσει σε θετικό δρόμο και στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με εξαιρετική ποιότητα, ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μια μεγάλη νίκη που μας κρατά στην 6η θέση που κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ένα ευχάριστο εξάμηνο με πολλά προβλήματα με παίκτες τραυματίες και νέα παιδιά στην ομάδα. Νομίζω έχουμε κάνει μια καλή πορεία. Θα συνεχίσουμε στον β’ γύρο το ίδιο ταπεινά. Εύχομαι τη νέα σεζόν να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε όλα τα γήπεδα».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του: «Είναι μεγάλη νίκη ναι. Αν και δεν έχω μεγάλη καριέρα σαν προπονητής».
Για τους στόχους: «Ξέρω τι έχω στα χέρια μου. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα. Έχουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ίσως βοηθήσουν και κάποιες μεταγραφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: