Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Πογέτ: «Κάναμε το καλύτερο δώρο στην ιστορία του Λεβαδειακού»


Πογέτ: «Κάναμε το καλύτερο δώρο στην ιστορία του Λεβαδειακού»

Στα λάθη των παικτών του και τις αντιδράσεις τους, που αποτελούν μάθημα για τον ίδιο, στάθηκε ο Πογέτ μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. «Δεν θα πάρω τώρα μέτρα», πρόσθεσε. Τι είπε για Τζανετόπουλο.

Στα λάθη των παικτών της ΑΕΚ απέδωσε την επικράτηση του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ, ενώ τόνισε πως οι αντιδράσεις της ομάδας όταν το ματς «στράβωσε» αποτελούν μάθημα για τον ίδιο. Επίσης, έδωσε τον τίτλο του MVP στον γκολκίπερ των Βοιωτών, επισημαίνοντας πως η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες για να καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τον παραγκωνισμό του Τζανετόπουλου (έμεινε πάλι εκτός 18άδας), ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε πως είναι λάθος το να θεωρεί κανείς πως ο νεαρός στόπερ δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά:
«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Είδα την ομάδα μου να είναι ανήσυχη, βιαζόμασταν πολύ για να κερδίσουμε το ματς. Θέλαμε να σκοράρουμε από οποιοδήποτε σημείο, σουτάραμε από παντού. Πάντως έτσι όπως πήγαινε το ματς, φαινόταν ότι ήμασταν πιο κοντά να πετύχουμε δεύτερο γκολ, παρά να δεχτούμε. Δυστυχώς κάναμε δύο λάθη και στο σημερινό ποδόσφαιρο αυτά τα λάθη κοστίζουν και δεν πρέπει να γίνονται. Μετά πιέσαμε αλλά χωρίς οργάνωση. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε όμως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός στην ιστορία του δεν είχε ποτέ ένα τόσο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο σαν αυτό που του κάναμε εμείς σήμερα»

Για το τι πήγε στραβά και για τις επιλογές που έχει στη θέση του τερματοφύλακα και στα στόπερ: «Ο αριθμός των φάσεων που δημιουργήσαμε ήταν μεγάλος και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν ο MVP του ματς. Είναι αλήθεια πως τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από αυτές τις δύο θέσεις, όμως θέλω να το δω πιο ψύχραιμα, να δω το βίντεο και να μην πάρω κάποια μέτρα άμεσα».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει πάρει νίκη από ομάδες τις πρώτης 7άδας: «Αν είχαμε κερδίσει σήμερα δεν θα υπήρχε αυτή η ερώτηση».

Για τα μέτρα που είπε: «Όταν εννοώ ότι θα πάρω μέτρα εννοώ να έχω μια τελική απόφαση για την απόδοση ενός παίκτη. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κριτικής»
Για τον πανικό μετά το δεύτερο γκολ: «Έχετε δίκιο. Δεν μας είχε συμβεί. Έμαθα πολλά σήμερα σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές και τις αντιδράσεις τους».

Για το αν θεωρεί ότι χρειάζεται ενίσχυση στα στόπερ και για τον παραγκωνισμό του Τζανετόπουλου: «Ποιος έχει πει ότι δεν υπολογίζω τον Τζανετόπουλο; Ίσως γνωρίζετε περισσότερα από εμένα. Είμαι ικανοποιημένος δεν σημαίνει κάτι το ένα λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: