Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Εκτός για… καιρό ο Χριάπα!!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Βίκτορ Χριάπα στο χέρι, με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να στερηθεί για αρκετό διάστημα τις υπηρεσίες του πολύπειρου φόργουορντ.

Εκτός για… καιρό ο Χριάπα
Σοβαρός, όπως αναμενόταν, αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βίκτορ Χριάπα, στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Νταρουσάφακα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, έδειξαν πως ο Ρώσος φόργουορντ έχει σπάσει ένα κόκκαλο στο αριστερό του χέρι και έτσι θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «ομάδας του στρατού», ο αρχηγός της θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα (9/11), προκειμένου να υπολογιστεί ο ακριβής χρόνος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με «Σόφο» στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ!!

«Πάνοπλος» θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη για το ματς με το Ρέθυμνο, όπου στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Με «Σόφο» στο Ρέθυμνο ο ΠΑΟΚ
Έτοιμος και… ενισχυμένος ο ΠΑΟΚ για την Κρήτη! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την Παρασκευή (6/11) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, με την αποστολή να αναχωρεί στη συνέχεια και να την ακολουθεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Μοναδικοί απόντες θα είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Θωμάς Κώττας, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μιλένκο Τέπιτς, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Νίκος Καμάρας, Ούρος Ντούβνιακ, Νίκολα Μάρκοβιτς και Ουίλιαμ Χάτσερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήρης ιατρική κάλυψη για Ρίο!!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κατάφερε να ασφαλίσει όλα τα μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδεύσουν στη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πλήρης ιατρική κάλυψη για Ρίο!
Πολύ σημαντική κίνηση που ελαφρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό αποτελεί η εξασφάλιση της υγειονομικής κάλυψης από πλευράς ΕΟΕ όλων των μελών της Ολυμπιακής Ομάδας που θα ταξιδεύσει στο Ρίο το καλοκαίρι του 2016.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΟΕ:
"H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε εντελώς δωρεάν για πρώτη φορά στην ιστορία, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη της αποστολής στο Ρίο, μέσα από συνεργασίες με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής Αθηνών και την Ευρωπαϊκή Πίστη.
Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται απόλυτα όλα τα μέλη της αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» χωρίς να επιβαρύνεται το Δημόσιο, για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα τα χρήματα για τις υποχρεωτικές αυτές καλύψεις, έβγαιναν από τα ταμεία του κράτους.
Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Ευρωκλινική που είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο με κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλύπτει την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ως τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και προσφέρει δωρεάν πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων και δωρεάν νοσηλεία και επεμβάσεις σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη, κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, αναλαμβάνει το κόστος ασφάλισης των μελών της αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» αλλά και το κόστος της ασφαλιστικής κάλυψης της ομάδας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λιλεχάμερ 2016».
Εκτός από τον Όμιλο Ευρωκλινική και την Ευρωπαϊκή Πίστη που αποκτούν τον τίτλο του Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, η ΕΟΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Εκπαιδευτικό Τμήμα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για την παροχή εθελοντικής υποστήριξης φυσικοθεραπείας στους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας από οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο φυσικοθεραπευτών.
Επίσης, αποδέχεται την προσφορά επιμόρφωσης των αθλητικών φυσικοθεραπευτών που ήδη συνεργάζονται με τις Ομοσπονδίες με σκοπό την υψηλού επιπέδου προετοιμασία τους και συμμετοχή στην Ολυμπιακή ομάδα.
Με τις συγκεκριμένες υψηλού επιπέδου συνεργασίες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών και τους βοηθά προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός" *Πηγή: sport-fm.gr*

Σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ ο Σκίμπε!!

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει πιάσει ήδη δουλειά και το σαββατοκύριακο θα βρεθεί σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ ώστε να παρακολουθήσει κάποιους από τους Έλληνες διεθνείς. Ποια ματς θα δει.

Σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ ο Σκίμπε
Δύο αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα παρακολουθήσει το σαββατοκύριακο ο Μίχαελ Σκίμπε.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα βρεθεί στο Περιστέρι για τον αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (7/11, 19:30) και στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (8/11, 19:30), που γίνονται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εν τω μεταξύ σήμερα ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, καλώντας 25 παίκτες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα φιλικά της Εθνικής ομάδας με Λουξεμβούργο και Τουρκία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χλωμό» του ΜακΝίλ με τα Τρίκαλα!!

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να αγωνιστεί ο Τζερέλ ΜακΝίλ στην αναμέτρηση του Άρη με τα Τρίκαλα. «Επικίνδυνη ομάδα» χαρακτήρισε τους Θεσσαλούς ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Χλωμό» του ΜακΝίλ με τα Τρίκαλα
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζερέλ ΜακΝίλ στο ματς του Άρη με τα Τρίκαλα. Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, ύστερα από ένα άσχημο πέσιμο που είχε στη νικηφόρα αναμέτρηση με την Στεάουα και έτσι ο Δημήτρης Πρίφτης είναι πολύ πιθανό να μην τον χρησιμοποιήσει για προληπτικούς λόγους.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να στεκόμαστε περισσότερο από λίγες ώρες στον προηγούμενο αγώνα και η σκέψη μας είναι μόνο στα Τρίκαλα. Πρόκειται για μία επικίνδυνη ομάδα με καλούς ξένους και καλή χημεία που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, όπως έχει δείξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των «κίτρινων» στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και πρόσθεσε:

«Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στον αγώνα με τη Στεάουα και πρέπει να τα διαχειριστούμε. Η ενέργεια που θα βγάλουμε και η μάχη των ριμπάουντ θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα».

Προτάθηκε στη Μακάμπι ο Πιανιτζάνι!!

Την… πόρτα της Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να χτύπησε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας. «Όχι» από Γιασικεβίτσιους στην «ομάδα του λαού».

Προτάθηκε στη Μακάμπι ο Πιανιτζάνι
Μέχρι στιγμής ο Γκάι Γκούντες την έχει… γλιτώσει και παραμένει στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο, ο Ισραηλινός τεχνικός πολύ δύσκολα θα βγάλει εκεί τη χρονιά και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il» ο Σιμόνε Πιανιτζάνι φέρεται να προτάθηκε στην «ομάδα του λαού».

Ο 46χρονος τεχνικός έχει μείνει χωρίς δουλειά μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομοσπονδία μπάσκετ της Ιταλίας, ενώ ο τελευταίος σύλλογος που είχε προπονήσει ήταν η Φενερμπαχτσέ το 2013, με την οποία είχε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Τουρκίας.

Ακόμη, για τον πάγκο της Μακάμπι έχει ακουστεί το όνομα του Γιόνας Καζλάουσκας, ενώ όπως αποκάλυψε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι Ισραηλινοί είχαν κάνει πρόταση και στον πρώην άσο τους, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, επικαλούμενος το συμβόλαιο που έχει με την Ζαλγκίρις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μέσι εναντίον μιας γυναίκας κι ενός τύπου που παίζει στη Φλίτγουντ (vids)

Μερικά μεγάλα ονόματα, όπως αυτά των Μέσι και Τέβες, αλλά και κάποιοι λιγότερο γνωστοί, για παράδειγμα ο Ντέιβιντ Μπολ της Φλίτγουντ, διεκδικούν το φετινό βραβείο για το ωραιότερο γκολ της χρονιάς.

Ο Μέσι εναντίον μιας γυναίκας κι ενός τύπου που παίζει στη Φλίτγουντ (vids)
Σίγουρα παίκτες στα… κυβικά του Μέσι μας έχουν χαρίσει μερικά εντυπωσιακά γκολ και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Ωστόσο έχει αποδειχτεί, ότι τα όμορφα τέρματα δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο μεγάλων παικτών ούτε μπαίνουν μόνο σε κατάμεστα, δίχως ψεγάδια γήπεδα.

Συχνά, παίκτες που αγωνίζονται σε πολύ πιο ταπεινές διοργανώσεις, μπροστά σε ελάχιστο κόσμο έχουν καταφέρει να γίνουν viral και να διεκδικούν το βαρύτιμο βραβείο «Φέρεντς Πούσκας», το οποίο απονέμει η FIFA για το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Στη φετινή λίστα μπορεί να δει κανείς λογής-λογής ονόματα. Από τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, Λιονελ Μέσι, μέχρι τον Ντέιβιντ Μπολ που αγωνίζεται στην ταπεινή Φλίτγουντ, της οποίας ο κόσμος κατά βάση αντιλήφθηκε την ύπαρξή λόγω του στοιχήματος.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι υποψήφιος για το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στη Μπιλμπάο χαζεύοντας τη μισή αντίπαλη ομάδα με μια φανταστική κούρσα από τα δεξιά.



Δείτε τώρα και το κατόρθωμα του Ντέιβιντ Μπολ σε ματς απέναντι στην Πρέστον:



Μεταξύ των υποψηφίων είναι και μια γυναίκα, η Κάρλι Λόιντ, η οποία με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ίδια ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του ματς αφού πέτυχε χατ-τρικ, αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος.


Αναλυτικά η λίστα:
Ντέιβιντ Μπολ
Γκονσάλο Κάστρο
Αλεσάντρο Φλορέντσι
Βέντελ Λίρα
Κάρλι Λόιντ
Λιονέλ Μέσι
Φιλίπ Μεξές
Μαρσέλ Ντζενγκ
Εστέμπαν Ραμίρες
Κάρλος Τέβες *Πηγή: sport-fm.gr*

Θα μπει για αποτοξίνωση ο Όντομ!!

Αργά αλλά σταθερά βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης, τρεις εβδομάδες μετά την κατάρρευσή του.

Θα μπει για αποτοξίνωση ο Όντομ
Αρκετό δρόμο έχει να διανύσει ακόμα ο Λαμάρ Όντομ μέχρι να επανέλθει η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Ο 36χρονος σταρ του ΝΒΑ βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μεταφερθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, λόγω της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης που βρέθηκε στον οργανισμό του.

«Ο Λαμάρ βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά», αναφέρουν πηγές της Dailymal. «Δουλεύει ακόμα με τους θεραπευτές. Καθημερινά επανακτά πολλές απ’ τις κινητικές του δεξιότητες. Νοητικά έχει επανέλθει πλήρως, όμως είναι δύσκολο να τα επεξεργαστεί όλα με την πρώτη», ενώ σύμφωνα με το Entertainment Tonight έχει καταφέρει να περπατήσει με μπαστούνι και υποβασταζόμενος.

Όσον αφορά την σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν φαίνεται πως θέλει να διατηρήσει αποστάσεις, όταν του μετέφεραν πως θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της υγείας του για προβολή, αλλά και ότι δεν επέτρεψε σε μέλη της οικογένειας του και του στενού του κύκλου να τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να της ζητήσει να φύγει, τονίζοντας πως θέλει να μείνει μόνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Χάνει Στάμου με Ολυμπιακό!!

Κάκωση στον οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Δημήτρης Στάμου και ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για την αναμέτρηση του Ηρακλή απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Χάνει Στάμου με Ολυμπιακό

Ο αμυντικός του «Γηραιού», που αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση της Πέμπτης, υπέστη κάκωση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς στο «Καραϊσκάκη» συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ρίχνει το βάρος στην τακτική. Εκτός προγράμματος έμεινε ο τραυματίας Λάζαρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός για καιρό ο Κριάπα!!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Βίκτορ Χριάπα στο χέρι, με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να στερηθεί για αρκετό διάστημα τις υπηρεσίες του πολύπειρου φόργουορντ.

Εκτός για… καιρό ο Χριάπα
Σοβαρός, όπως αναμενόταν, αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βίκτορ Χριάπα, στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Νταρουσάφακα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, έδειξαν πως ο Ρώσος φόργουορντ έχει σπάσει ένα κόκκαλο στο αριστερό του χέρι και έτσι θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «ομάδας του στρατού», ο αρχηγός της θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα (9/11), προκειμένου να υπολογιστεί ο ακριβής χρόνος που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρούπα: «Προφανώς είναι παραπληροφορημένος ο κ. Κοντονής»

Η Ειρήνη Μαρούπα υποστήριξε πως η ψηφοφορία για την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε νόμιμα, αναφέροντας πως ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι «προφανώς παραπληροφορημένος» επί της διαδικασίας.

Μαρούπα: «Προφανώς είναι παραπληροφορημένος ο κ. Κοντονής»
Η Ειρήνη Μαρούπα «άδειασε» τον Σταύρο Κοντονή για την ψηφοφορία της ΕΕΑ σχετικά με την υπόθεση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη υποστηρίζοντας πως η διαδικασία ήταν καθ’ όλα νόμιμη.

Το μέλος της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μέσω του προφίλ της στο facebook «απαντώντας» στον υφυπουργό Αθλητισμού:

«Ως γνωστόν χθες η ΕΕΑ έλαβε απόφαση διά της οποίας κατά πλειοψηφία, με την ψήφο του προέδρου υπερισχύουσα, επέβαλε πρόστιμο στον κ. Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για παράβαση του Ν. 2725/99.

Για την ορθότητα της άποψής μου, συμμετεχούσης στην απόφαση της πλειοψηφίας, δεν θα μιλήσω. Θα αποφανθεί το ΣτΕ. Θα αποφανθεί και η κοινωνία.

Για την εντιμότητά μου, επίσης δεν θα μιλήσω. Όσοι με γνωρίζετε, γνωρίζετε.
Θα μιλήσω όμως για το ζήτημα της ψηφοφορίας που τέθηκε, και άρα νομιμότητας της διαδικασίας, δυστυχώς, με την ανακοίνωση του κ. Υπουργού.

Πράγματι, ήδη πριν παρουσιαστώ στην συνεδρίαση της επιτροπής, είχε, όπως αργότερα έμαθα, τεθεί ζήτημα συμμετοχής στην διαδικασία λήψης της απόφασης ενός τακτικού μέλους της επιτροπής, του κ. Περάκη, ο οποίος δεν είχε λάβει μέρος στην συζήτηση της υπόθεσης. Ο πρόεδρος τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να λάβει μέρος στην λήψη της απόφασης.

Κι εξηγώ.

Με απλά λόγια απόφαση βγάζει το δικαστήριο που δίκασε. Μάλιστα, όταν κάποιο μέλος του δικαστηρίου απολείπεται, η διαδικασία επαναλαμβάνεται εξαρχής.
Εδώ, πρόκειται για μία επιτροπή με οιονεί δικαστικό χαρακτήρα, η οποία εκδίδει διοικητικές πράξεις, που προσομοιάζουν στις δικαστικές αποφάσεις. Ας δούμε τι ισχύει. Ο κανονισμός της επιτροπής επι λέξει αναφέρει:

"Αν η συζήτηση της υπόθεσης διαρκεί περισσότερες από μία συνεδριάσεις η απόφαση λαμβάνεται από τα μέλη που μετέχουν στην τελευταία συνεδρίαση, αφού προηγουμένως τα μέλη που δεν μετείχαν στις προηγούμενες συνεδριάσεις ενημερωθούν πλήρως ως προς τα ουσιώδη σημεία των κατ'αυτές συζητήσεων".
Ως συζήτηση της υπόθεσης σε περισσότερες συνεδριάσεις, δεν νοείται η μεταξύ των μελών συζήτηση για της έκδοση της απόφασης, αφού αυτή συνιστά (η μεταξύ μας δηλαδή ανταλλαγή επιχειρημάτων και διαλογική συζήτηση), ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ.

Η Συζήτηση της υπόθεσης ξεκινά με την διαπίστωση της απαρτίας, και την έρευνα αν εχουν κληθεί οι προς ακρόασιν παράγοντες, φυσικά πρόσωπα και ΑΑΕ, εξακολουθεί με την ακρόαση, και τις ερωτήσεις προς τους διοικούμενους από τα μέλη της επιτροπής που παρίστανται, κι ολοκληρώνεται με το πέρας της συνεδρίασης κατά την οποία ο πρόεδρος και η επιτροπή αποφασίζει ότι τελείωσε η συζήτηση, άκουσε δηλαδή όλους, ζήτησε τις απαραίτητες διεκρινίσεις και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Τυχούσα χορηγηθείσα προθεσμία για υποβολή υπομνήματος και εγγράφων από τους ακροώμενους δεν επιφέρει παράταση της ολοκληρωθείσας συζήτησης.

Ακριβώς δηλαδή όπως και στα δικαστήρια, συζήτηση είναι η εξέταση των μαρτύρων, και η υποβολή διά προφορικών δηλώσεων των θέσεων των δικηγόρων για λογαριασμό των εντολέων τους, και ολοκλήρωση η από τον πρόεδρο ανακοίνωση του πέρατος της συζήτησης, κι ενδεχομένως ταυτόχρονη υποβολή φακέλων. Αυτό εγένετο σε μία συνεδρίαση αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση στις 22 Νοεμβρίου 2015, συνεδρίαση κατά την οποία ο κ. Περάκης δεν παρέστη.
Η απόφαση του προέδρου επομένως για μη συμμετοχή στη ψηφοφορία όποιου δεν συμμετείχε στην συζήτηση είναι σωστή.
Για να αποδείξω την αντικειμενικότητα της νομικής μου σκέψης και την ορθότητα του συλλογισμού μου, θυμίζω ότι η συζήτηση, ακροαματική,για το θέμα του κ. Μελισσανίδη ως διοικητή της ΑΕΚ είχε διαρκέσει 3 συνεδριάσεις. Στην προτελευταία , εν μεσω δημοψηφίσματος, δεν συμμετείχα. Η συζήτηση της υπόθεσης είχε ολοκληρωθεί και η υπόθεση είχε τεθεί υπό διάσκεψη.

Εγώ απείχα από την λήψη απόφασης, επειδή δεν είχα παραστεί κατά ταην τελευταία συνεδρίαση, ακρόασης ολυμπιακού άεκ, και συμμετείχα στην λήψη της απόφασης, μόνον όταν ελήφθη απόφαση της επιτροπής για περαιτέρω συζήτηση, με κλήση του κ. Μελισσανίδη, ακρόαση στην οποία συμμετείχα, άρα και είχα δικαίωμα συμμετοχής με την ψήφο μου, στην ληψη της απόφασης.

Επειδή προφανώς ο κ. Υπουργός είναι παραπληροφορημένος αναφορικά με την διαδικασία λήψης αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, και την ως σήμερα πάγια νόμιμη πρακτική της, όπως την εξήγησα ανωτέρω, ακριβώς επειδη είναι μία ανεξάρτητη αρχή, φρονώ ότι όσοι ευθύνονται για την κακή πληροφόρηση προς τον υπουργό οφείλουν να του ζητήσουν συγγνώμη, και να αποκαταστήσουν την τάξη, την αλήθεια, και την νομιμότητα.

Και να μην βάλουν κατά μίας πολύ σοβαρής απόφασης, που πάρθηκε με αυτήν την οριακή πλειοψηφία, ανθρώπων αποφασισμένων να πράξουν το σωστό, σύμφωνα με τον νόμο».

Βραβεύτηκε για το «θαύμα» ο Βαλβέρδε!!

Τον τελευταίο μήνα η Αθλέτικ Μπιλμπάο πάει… τραίνο και φυσικά αυτό πιστώνεται στον Ερνέστο Βαλβέρδε που αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στην Ισπανία για τον Οκτώβριο.

Βραβεύτηκε για το «θαύμα» ο Βαλβέρδε!
Μπορεί το ξεκίνημα της Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα να ήταν κάπως προβληματικό, όμως πολύ σύντομα οι Βάσκοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και μέσα στον Οκτώβριο τα αποτελέσματά τους στην Primera Division ήταν εντυπωσιακά.

Η ομάδα του Βαλβέρδε νίκησε 3-1 τη Βαλένθια, απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Λα Κορούνια και ακόμη μια «τριάρα» (3-0) τη Χιχόν. Στο… τσακ (αφού το ματς έγινε 1η Νοεμβρίου) δεν μπαίνει στη συγκεκριμένη «σούμα» το 3-1 εκτός με Μπέτις, αλλά και τα προηγούμενα σκορ ήταν αρκετά για να χαρίσουν στον Ερνέστο Βαλβέρδε το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τον Οκτώβρη.

Με 14 βαθμούς συνολικά, η Μπιλμπάο βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Αμφίβολος για Τούμπα ο Χαβίτο!!


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Παρασκευή ο Φρανσίσκο Χαβίτο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Πανθρακικού στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.

Αμφίβολος για Τούμπα ο Χαβίτο
Χωρίς τον Φρανσίσκο Χαβίτο ενδέχεται να αγωνιστεί στην Τούμπα ο Πανθρακικός.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 10η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα, θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έριξε το βάρος στις ασκήσεις τεχνικής, στα τελειώματα αλλά και στις στημένες φάσεις.
Η προετοιμασία του Πανθρακικού θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση το Σάββατο κι εν συνεχεία η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί οδικώς στην Θεσσαλονίκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αποφάσισε αποχή η Θύρα 4!!

Νέες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο νόμο Κοντονή και την κάρτα φιλάθλου. Αποχή από την Θύρα 4 στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αποφάσισε αποχή η Θύρα 4
Την απόφαση να απέχουν από τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Τούμπα πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου», αντιτιθέμενοι στο νόμο Κοντονή και την κάρτα φιλάθλου.

«Οι κινητοποιήσεις μας ενάντια στον νόμο Κοντονή δεν σταματούν.

Σε συνέχεια των προηγούμενων δράσεών μας,οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. παίρνουμε μια γενναία και ταυτόχρονα επώδυνη απόφαση ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Τούμπα.

Κανένας οργανωμένος οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα εισέλθει στο πέταλο της Θύρας 4 και ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα μείνουμε 90 λεπτά έξω από αυτό τραγουδώντας για την αγαπημένη μας ομάδα.

Οι μάχες κερδίζονται με θυσίες ΟΧΙ στην κάρτα φιλάθλου και στο φακέλωμα των οπαδών.

Το ποδόσφαιρο ανήκει στον κόσμο του και ο Π.Α.Ο.Κ. στον λαό του.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.».

Με Ιτούα στη Νέα Σμύρνη!!

Κανονικά στην αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη συμπεριλήφθηκε ο Μπερνάρντ Ιτούα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός έμειναν τέσσερις.

Με Ιτούα στη Νέα Σμύρνη
Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς, που θα παραταχθεί με μια επιστροφή και τέσσερις απουσίες.

Η θετική μέχρι τώρα πορεία έχει φέρει τον ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου, όμως διοίκηση και τεχνικό τιμ τονίζει πως υπάρχει δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα.

Σ’ αυτό έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών ο Γιώργος Παράσχος, που θα έχει στην διάθεσή του τον Μπερνάρντ Ιτούα, ο οποίος επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του.

Αντίθετα, εκτός θα μείνουν οι Σελίν, Ολιμπά, Πάγκαλος και Μαχαμάτ.

Η αποστολή που ανακοίνωσε αποτελείται από τους : Σωτηρίου, Κοκκαλά, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Γιακουμάκη, Γκνιάτιτς, Δημήτρη, Μενδρινό, Τζιμότζι, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνα, Ανγκούλο, Βάντερσον, Ιτούα, Μπανανά, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τζιλβάν, Κουλιμπαλί και Μουνάφο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η αποστολή του Νικοπολίδη!!


Απέναντι σε Λιχτενστάιν και Ουγγαρία ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων στα προκριματικά του Euro 2017. Με ποιους καταρτίστηκε η αποστολή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντώνη Νικοπολίδη.

Η αποστολή του Νικοπολίδη
Με τρεις «λεγεωνάριους», τους Βέργο, Ιωαννίδη, Μαυρία και 15 παίκτες που αγωνίζονται εντός των συνόρων ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει των αγώνων με Λιχτενστάιν (12/11/2015, εντός) και Ουγγαρία (16/11/2015, εκτός) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

H 18μελής αποστολή, όπως καταρτίστηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντώνη Νικοπολίδη: Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός), Μπάρκας (Ατρόμητος), Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Γιαννούλης (Βέροια), Βούρος (Ολυμπιακός), Πούγγουρας (Βέροια), Ρισβάνης (Πανιώνιος), Τζανετόπουλος (ΑΕΚ), Σιώπης Μ. (Πανιώνιος), Χαρίσης (ΠΑΟΚ), Μασούρας (Πανιώνιος), Τσιλιανίδης (Ηρακλής), Μαυρίας (Σάντερλαντ), Βέργος (Έλτσε), Γιακουμάκης (Πλατανιάς), Φούντας (Αστέρας Τρίπολης), Ιωαννίδης (Ντόρτμουντ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Με τον Ιντέγε κι εγώ γκολ θα έβαζα!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο λόγια για τον καινούργιο σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Με τον Ιντέγε κι εγώ γκολ θα έβαζα!

• Αλλά ο Ιντέγε Μπράουν αποδεικνύεται ένας επιθετικός-χρυσάφι για τον Ολυμπιακό! Γιατί δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός σέντερ φορ, αλλά είναι ένας σέντερ φορ που παίζει για την ομάδα. Και, πιστέψτε με, δεν είναι πολλοί οι σέντερ φορ τέτοιου τύπου, που παίζουν για την ομάδα.

• Κι εγώ ειλικρινά λέω μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδί και να μην παρασυρθεί κι αυτός από το γενικό κανόνα. Και μακάρι να παραδειγματιστούν κι οι άλλοι συμπαίκτες του και να γίνουν κι αυτοί ανάλογα ομαδικοί.

• Ο Ιντέγε σε αυτό το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό, περισσότερα γκολ έχει φτιάξει, παρά έχει βάλει! Κι αυτό δεν είναι «τρόπος του λέγειν». Έχει δημιουργήσει έξι γκολ (το 6ο ήταν το 1-1 του Πάρντο με την Ντιναμό) κι έχει βάλει τέσσερα!

• Κι επαναλαμβάνω μακάρι να συνεχίσει έτσι. Και στο τέλος να έχει βάλει 12 γκολ και να έχει φτιάξει 18! Μαγκιά μεγάλη θα είναι για τον Αφρικάνο, που και πέναλτι κερδίζει κι από τα πλάγια (δεξιά η, αριστερά) βγαίνει και συνεργάζεται άψογα με Φορτούνη και Ντουρμάζ και Πάρντο. Κι αν, λέω εγώ, έπαιρνε και καλύτερες και περισσότερες πάσες από τους άλλους ερυθρόλευκους, τώρα δεν θα είχε τέσσερα, αλλά οκτώ γκολ στο ενεργητικό του.

• Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι έναν σέντερ φορ επιτέλους ας μην τον βλέπουμε μόνο με τα πόσα γκολ βάζει, αλλά και με τη δουλειά που κάνει για την ομάδα. Γιατί με τον Ιντέγε σέντερ φορ, κι εγώ δίπλα του γκολ θα έβαζα! *Πηγή: sport-fm.gr*

Γιαννόπουλος: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»

Ευκαιρία για μια νέα αρχή αποτελεί για το Ρέθυμνο Cretan Kings το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Γιαννόπουλος: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»
Θα τα δώσουν όλα οι παίκτες του Ρεθύμνου Cretan Kings σύμφωνα με όσα έγραψε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο 26χρονος shooting guard τόνισε πως το παιχνίδι είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή και για το δεύτερο δίποντο της φετινής σεζόν, ενώ στο καθιερωμένο τραγούδι της εβδομάδες δημοσίευσε το «Immigrant Song » των Led Zeppelin, που σαφώς παραπέμπει στο προσφυγικό ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα από τα πιο δυνατά της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε τον Σοφοκλή κι εμείς φέραμε δυο ψηλούς για να αντικαταστήσουν τον τραυματία «Κάμπε» (που αν και μπαίνει για χειρουργείο την επομένη εβδομάδα κάποιοι νόμιζαν ότι κάρφωνε στον Καββαδά στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό) και τον Ντέρεκ, ο οποίος δυστυχώς δεν προσαρμόστηκε. Έχουμε περίπου τους ίδιους στόχους σαν ομάδες, ενώ από ότι γνωρίζω και από την εμπειρία μου στο παιχνίδι Κυπέλλου, παραδοσιακά τα ματς Ρέθυμνο Cretan Kings – ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Στο Κύπελλο υπήρξαν ανατροπές στο σκορ, πολύ ξύλο κι ένα φινάλε που κρίθηκε σε δύο αποφάσεις σε άμυνα κι επίθεση. Αποφάσεις παικτών πάντα, όχι φυσικά διαιτητών.

Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό από πολλές πλευρές. Είναι μια ευκαιρία να διορθώσουμε το κακό αποτέλεσμα της Τρίπολης και να κάνουμε μία νέα αρχή, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση. Μια νίκη η οποία θα μας φέρει δυο παιχνίδια μπροστά από τον ΠΑΟΚ και ψυχολογική ώθηση που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα δυνατό σερί στην συνέχεια του πρωταθλήματος! Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε το 2ο μας δίποντο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος μας θα δώσει βροντερό παρών για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας.

Νίκη αύριο σε έναν από τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος σε ένα γεμάτο γήπεδο! Αυτό χρειάζεται η ομάδα… την φωνή και την στήριξη όλων!

Song of the week:





Ο Μπέκαμ βάφτηκε κόκκινος και έπαιξε μπάλα με πιτσιρικάδες!!

Στο Νεπάλ ταξίδεψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και έπαιξε μπάλα με ντόπιους στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το BBC.

Ο Μπέκαμ βάφτηκε κόκκινος και έπαιξε μπάλα  με πιτσιρικάδες!

Σε αυτό το πλαίσιο θα ταξιδέψει σε επτά διαφορετικές χώρες για να διαπιστώσει το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ποδόσφαιρο σε κάθε μία από αυτές.

inner

inner

inner

Πρώτος του σταθμός ήταν το Νεπάλ, όπου το πρωί της Παρασκευής έπαιξε μπάλα με ντόπιους που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό στις αρχές της εβδομάδας.

inner

Ο 40χρονος σουπέρ σταρ όπως βλέπετε έβαψε και το πρόσωπο του κόκκινο ακολουθώντας ένα από τα έθιμα των ντόπιων.

inner

inner

Το παιχνίδι είχε επίσης και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού συγκεντρώθηκαν χρήματα για το ειδικό ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτούς πήρε ο Σκίμπε!

Χωρίς δραστικές αλλαγές η πρώτη αποστολή του Μίχαελ Σκίμπε για τα φιλικά της Ελλάδας με Λουξεμβούργο και Τουρκία. Επιστρέφουν Νίνης, Σιόβας, Κλάους, Τζαβέλλας. Στις κλήσεις ξανά Γιάννου και Πέτσος.

Αυτούς πήρε ο Σκίμπε
Ξεκινά το «μοντάρισμα» της Εθνικής ομάδας υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε. Στην πρώτη του αποστολή για τα φιλικά με Λουξεμβούργο (13/11) και Τουρκία (17/11) δεν προχώρησε σε δραστικές αλλαγές, άλλωστε τώρα μαθαίνει την ομάδα και κάλεσε στην πλειοψηφία παίκτες που ήταν και στις προηγούμενες αποστολές. Επιστρέφουν οι Νίνης, Σιόβας, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας. Στις κλήσεις ξανά και οι Πέτσος, Γιάννου.

Η 25μελής αποστολή: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Τοροσίδης, Κίτσιου, Σιόβας, Παπαδόπουλος Κυρ., Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Πέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Νίνης, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Καρέλης, Αραβίδης, Γιάννου.

Η συγκέντρωση της Εθνικής με το νέο Γερμανό τεχνικό θα γίνει την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και στις 17:30 η πρώτη προπόνηση. Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, το πρωί στις 10:30 (ανοιχτή για τα ΜΜΕ) και το απόγευμα στις 17:30. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Κράσνι πήρε και την Καντού!!

Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Καντού αγόρασε ο Ουκρανός μεγιστάνας, Ντμίτρι Γερασιμένκο, που είναι ιδιοκτήτης της Κράσνι και πρόσφατα αναστάτωσε το κοινό στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Κράσνι πήρε και την Καντού!

Ο 13χρονος γιος του Γερασιμένκο παίζει στα τμήματα υποδομής της ιταλικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα και την πρεμιέρα του Eurocup απέναντι στην ΑΕΚ ξεσήκωσε το κοινό του ΟΑΚΑ με τις αντιδράσεις του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ρομάνο: «Την ίδια πίστη με Ολυμπιακό, όπως με Ατρόμητο»

Το βραβείο του MVP που κέρδισε για την απόδοσή του στο ματς με τον Ατρόμητο, παρέλαβε απ’ τον Σάββα Κωφίδη ο Ντιέγκο Ρομάνο και μίλησε για το ερχόμενο ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό.

Ρομάνο: «Την ίδια πίστη με Ολυμπιακό, όπως με Ατρόμητο»
Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της ένατης αγωνιστικής παρέλαβε ο Ντιέγκο Ρομάνο απ ‘τα χέρια του Σάββα Κωφίδη σε εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11) στη Μίκρα.

Ο Ρομάνο τιμήθηκε για τα δύο γκολ που πέτυχε στη μεγάλη νίκη του Ηρακλή επί του Ατρόμητου, με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του γηραιού να λέει γι’ αυτόν:

«Ο Ντιέγκο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζω, για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την ποδοσφαιρική του ευφυΐα. Και σήμερα είναι διπλή η χαρά μου, καθώς είναι τιμή μου να τον βραβεύσω για τις επιδόσεις του. Πιστεύω ότι ανάλογες εμφανίσεις, ο Ντιέγκο μπορεί να τις επαναλαμβάνει πολύ συχνά».

Για το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Πρώτα απ’ όλα, θα είναι ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, σε μία φανταστική ατμόσφαιρα, καθώς το γήπεδο είναι εξαιρετικό. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα η καλύτερη ελληνική ομάδα, αλλά δίνεται η ευκαιρία και στη δική μας ομάδα να παίξει δυνατά, να ανταγωνιστεί και να κερδίσει ότι μπορεί από την πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας. Νομίζω μπορούμε να το κάνουμε, μπορούμε να το καταφέρουμε και φυσικά το ματς αυτό είναι και μία μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες του Ηρακλή. Μακάρι να επαναλάβει ο Ντιέγκο την εμφάνιση με τον Ατρόμητο, για να έχουμε ακόμη περισσότερες πιθανότητες».

Για το αν επηρεάσει τον Ολυμπιακό ότι προέρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός είναι σε τέτοιο επίπεδο και σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας, που δεν επηρεάζονται τόσο πολύ με ενδιάμεσα παιχνίδια. Ίσως μπορεί να τους επηρεάσει ο εφησυχασμός μετά από μία τέτοια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία, παρά η κούραση. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά σε όλες τις ομάδες και όχι μόνο τώρα στον Ολυμπιακό».

Για την πορεία του Ηρακλή: «Είναι μία μεταβατική περίοδος η φετινή, όπου ο Ηρακλής πρέπει να έχει ως πρώτο μέλημα να σταθεροποιηθεί στην Superleague, και από εκεί και πέρα να βάλει τις βάσεις για να είναι ανταγωνιστικός στα επόμενα πρωταθλήματα».

Από τη μεριά του ο Ντιέγκο Ρομάνο ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψήφο του, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του θα παραταχθεί με την ίδια πίστη για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως και στο ματς με τον Ατρόμητο.

«Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με ψήφισαν ως τον καλύτερο παίκτη της αγωνιστικής, αλλά και τον Σάββα Κωφίδη για τα τόσα καλά λόγια είπε για μένα. Θα ήθελα να τονίσω, ότι αυτό το βραβείο, δεν είναι μόνο δικό μου, αλλά όλης της ομάδας, ανήκει σε κάθε έναν άνθρωπο που δουλεύει εδώ σκληρά και δίνει τον καλύτερο εαυτό του για τον Ηρακλή. Κάναμε μία μεγάλη νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου που είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή. Ωστόσο, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι κίνητρο το αήττητο του Ολυμπιακού: «Ναι, είναι ποδόσφαιρο. Εμείς πιστεύουμε σ’ αυτό που κάνουμε κάθε μέρα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε την ίδια πίστη για τη νίκη, όπως και στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι πολύ σημαντικό».

Για το αν είναι πιο προετοιμασμένος ο Ηρακλής για το εκτός έδρας ματς συγκριτικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Φυσικά και θα είναι έτσι όπως τα λέτε. Η νίκη που κάναμε μας έδωσε πολλά, πέραν των 3 βαθμών. Τώρα, πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, να παίξουμε με μυαλό για να καταφέρουμε το στόχο μας».

Για το πιο δύσκολο γκολ απ’ τα δύο που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και για το ποιο του άρεσε περισσότερο: «Έχω την εντύπωση ότι το πρώτο γκολ ήταν το πιο δύσκολο, όμως εμένα μου άρεσε πιο πολύ το δεύτερο, γιατί παρά το μικρό ύψος μου, θέλω να μπαίνω στην αντίπαλη περιοχή, να πηδάω για κεφαλιά και να σημειώνω γκολ (γέλια!)».

Για το αν το βραβείο τονώνει την ψυχολογία του: «Σίγουρα, νομίζω ότι αυτό το βραβείο ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για μένα, το χρειαζόμουνα πάρα πολύ. Άλλωστε, όλοι γνωρίζετε πως αυτό που κάνω, το αγαπώ πολύ, και προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Η νίκη αυτή ήταν σημαντική για την ομάδα, κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι την πορεία μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Τσιάρας: «Νιώθω περίεργα»

Δύσκολο για... προφανείς λόγος, αλλά και ιδιαίτερο για τον ίδιο μιας και θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσιάρας τον αγώνα των Τρικάλων με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Τσιάρας: «Νιώθω περίεργα»
Αναλυτικά, ο έμπειρος φόργουορντ ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Μετά από μια άσχημη ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι μας από την Κηφισιά ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι όλοι στην ομάδα. Και αυτό γιατί φέτος όλοι μας (παίκτες,προπονητές,διοίκηση) έχουμε φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω, και ήττες μέσα στο σπίτι μας πονάνε.

Σίγουρα ακόμη δεν παίζουμε το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής μας. Κάνουμε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση κ αυτά μας στοιχίζουν. Από τη μια είναι λογικό να έχουμε νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας,γιατί είμαστε νέα ομάδα και ακόμη είναι αρχές Νοέμβρη. Δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε σύντομα.

Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ σοβαρή και σκληρή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας,γιατί ο Άρης δε συγχωρεί λάθη. Κατά τη γνώμη μου φέτος ο Άρης είναι πολύ δυνατός και αυτό το δείχνει η όλη εικόνα του και το σερί νικών που έχει πετύχει. Νομίζω ότι με τη βοήθεια που έχει από τον φανταστικό του λαό φέτος θα πετύχει σπουδαία πράγματα.

Προσωπικά νοιώθω πολύ περίεργα που θα παίξω αντίπαλος του Άρη στο «Nick Galis Hall».

Ας ευχαριστηθούμε το παιχνίδι...

Ντούβνιακ: «Πιο δυνατοί με... Sofo»

Παρά τη μεγάλη κόπωση, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Ρέθυμνο για τη νίκη το Σάββατο και ο Ούρος Ντούβνιακ θεωρεί πως με την προσθήκη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη η ομάδα του ισχυροποιείται σημαντικά.

Ντούβνιακ: «Πιο δυνατοί με... Sofo»
Αναλυτικά, ο Σέρβος γκαρντ έγραψε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Είμαστε στο τέλος μίας ακόμη εβδομάδας, προφανώς μίας από τις πιο δύσκολες της σεζόν. Ο πρώτος λόγος είναι ότι συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με το Ρέθυμνο, θα έχουμε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες και επιπρόσθετα το ταξίδι μας στο Saratov, το μεγαλύτερο ταξίδι στο Eurocup.

Ξεκινήσαμε την εβδομάδα με το παιχνίδι το Δευτέρας, το οποίο έγινε εκείνη την ημέρα, γιατί έπρεπε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν καθόλου καλή επιλογή για μας, καθώς την επόμενη μέρα το πρωί έπρεπε να ξυπνήσουμε στις 5 και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στο Saratov. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και το πραγματικό μας πρόσωπο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά πάντα όταν σε ένα παιχνίδι είσαι μπροστά στο σκορ με 9 πόντους, τρία λεπτά πριν το τέλος και στο τέλος χάνεις, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται εύκολα. Συμβαίνει όμως. Είναι σημαντικό όμως για μας ότι για 39,5 λεπτά δείξαμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το επόμενο πρωί πήγαμε στο Saratov. Δεν θέλω να αναφερθώ πολύ σε αυτό το παιχνίδι, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο και για αυτό θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο δυνατό. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, στο Ρέθυμνο, ένα ακόμη δύσκολο ματς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αθλητική, που της αρέσει να παίζει γρήγορα και με run'n'gun παιχνίδι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας, αλλά τώρα πια είμαστε πιο δυνατοί, έχοντας έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στην Ευρώπη. Τον Sofo! Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά και με την Εθνική ομάδα. Είναι αυτός που μπορεί να κυριαρχήσει στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και απλά χρειαζόμαστε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Κι αυτό είναι κάτι που το δικαιούμαστε.

Λαρεντζάκης: «Από τα ματς που πρέπει να πάρεις!»

Παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ιδίου επιπέδου που ο Κολοσσός πρέπει να κερδίσει χαρακτήρισε αυτό της Ρόδου με τον Αρκαδικό ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Λαρεντζάκης: «Από τα ματς που πρέπει να πάρεις!»
Αναλυτικά, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέφερε στο blog του στο ESAKE.gr:

Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, διότι ερχόμαστε απο μια ήττα με μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο αντίπαλος ήταν μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία. Γι’ αυτό, δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Πλέον πέρασε το πολύ δύσκολο κομμάτι, όπου αντιμετωπίσαμε τους δύο «μεγάλους», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πλέον όλα είναι πιο εύκολα. Αντιθέτως, τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας και φυσικά είναι αυξημένος.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Αρκαδικός. Πρόκειται για μία ομάδα σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με εμάς και αυτό που ακολουθεί είναι απο τα παιχνίδια που πρέπει να τα «πάρεις» γιατί παίζεις στην έδρα σου. Αυτό φυσικά σου προσδίδει έξτρα πίεση, αλλά εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά καλά πάνω στον αντίπαλο όλη την εβδομάδα και πιστεύω να βγάλουμε όλα όσα θέλουμε στο παρκέ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά μέσα στην εβδομάδα και έτσι δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όπως είπα και πιο πάνω είναι ένα ματς που παίζουμε στην έδρα μας και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που σε κάθε ματς, μας δίνει την απαιτούμενη ώθηση και ενέργεια.

Ποιος άλλος θα άντεχε στη θέση του Βεργέτη...


Υπάρχει τύχη στο ποδόσφαιρο; Σαφώς και υπάρχει. Γίνονται, όμως, τυχαία πράγματα. Οχι. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Η περίπτωση του Στάικου Βεργέτη στην Αστέρα, έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Ποιος άλλος θα άντεχε στη θέση του Βεργέτη...

Από τις ομάδες πρώτης γραμμής του ελληνικού ποδοσφαίρου των τελευταίων χρόνων, από τις ομάδες που διεκδικούν την πεντάδα στο πρωτάθλημα, ποιος προπονητής θα είχε αντέξει. Εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (0-2). Ισοπαλία στο "καπάκι" μάλιστα, με την Καλλονή που ισοφάρισε αγωνιζόμενη με 9 ποδοσφαιριστές (1-1). Ηττα με κάτω τα χέρια από τον Λεβαδειακό (2-1). Δύο "κολλητές" εντός έδρας ισοπαλίες με Ξάνθη και Πλατανιά (1-1). Και μέσα σε αυτά, μλια τεσσάρα από την Σάλκε και μία ήττα 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ, που έμοιαζε να τελειώνει από την 3η αγωνιστική των ομίλων το ευρωπαϊκό όνειρο. Ποιος;

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιος από τους προπονητές ομάδων πεντάδας, δεν θα άντεχε ούτε τα δύο από αυτά που "πέρασε" ο Στάικος Βεργέτης με τον φετινό Αστέρα. Εκείνος, όμως, άντεξε. Παραμένει στον πάγκο (ως ο μακροβιότερος πλέον προπνητής στην Super League) και το ίδιο το ποδόσφαιρο ήρθε πια να τον δικαιώσει.

Εκείνον, που δεν λύγισε, αλλά και εκείνους που αποφασίζουν για εκείνον, οι οποίοι τον στήριξαν στα πολύ δύσκολα και εξακολουθούν να επενδύουν στην επιλογή τους να τον τοποθετήσουν πρώτο προπονητή του Αστέρα. Φανταστείτε πώς μπορεί να αισθάνεται ο Βεργέτης, βλέποντας τριγύρω του την ΑΕΚ να διώχνει τον Δέλλα, τον Παναθηναϊκό τον Αναστασίου, τον Ατρόμητο τον Γρηγορίου, τον οργανισμό ΠΑΟΚ ήδη να "μουρμουράει" (μετά το ματς της Τρίπολης μάλιστα) για τον Τούντορ.

Η τύχη ορίζει καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Ο Βεργέτης μάλιστα, αυτό το "δοκάρι κι έξω" το βίωσε πολύ έντονα φέτος. Αλλά τυχαίες επιτυχίες δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Ειδικά για τον Αστέρα, που πέρα από όσα κάνει για τον προπονητή του, οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδο προκειμένου να φτάσει εδώ που βρίσκεται τώρα. Με ξεκάθαρο πλάνο και πολύ ποδοσφαιρικό, όπως προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε για επικεφαλής του ποδοσφαιρικού του τμήματος.

Ολα αυτά τα στοιχεία, πέρα από την οικονομική υγεία που υπάρχει στον σύλλογο, είναι που προαναγγέλλουν ότι ο Αστέρας στο μέλλον θα πετύχει κι άλλα πράγματα. Θα "σπάσει" κι άλλα ταβάνια. Οχι απαραίτητα φέτος, με μια πρόκριση στους "32" του Europa League. Αλλά πάντως σύντομα, μέχρι να φτάσει στη στιγμή που θα μπορεί να διεκδικεί αγώνες όπως αυτός με την Σπάρτα Πράγας και την Σάλκε που ακολουθούν στη διοργάνωση, με καλύτερους όρους.

Ενα πράγμα τού λείπει και αποτελεί και μεγάλο στοίχημα για το μέλλον του. Ο Αστέρας δίνει τη δυνατότητα στην Τρίπολη να ζήσει τέτοιες ευρωπαϊκές βραδιές, αλλά θα πρέπει και η πόλη να δείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τέτοιες βραδιές. Δεν είναι δυνατόν σε εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα οι φιλοξενούμενοι να είναι ίσοι ή και περισσότεροι από τους οπαδούς του Αστέρα. Είναι αδιανόητο...

Χρήζει έρευνας το πώς γίνεται μία ομάδα με τόσο "γεμάτες" χρονιές, με το ένα ρεκόρ να διαδέχεται το άλλο, με τελικό Κυπέλλου, Ευρώπη, ομίλους και πάει λέγοντας, να έχει άδειο γήπεδο. Και μάλιστα, τόσο άδειο...

Υ.Γ.: Το Σάββατο (7/11) θα βρίσκεται στην Τρίπολη ο "μάγος" Sankara. Για μία και μοναδική παράσταση. Ψέματα. Είχε έρθει νωρίτερα. Πέμπτη βραδάκι και φρόντισε να "εξαφανίσει" τον Τιμούρ Κετσπάγια και να τον "εμφανίσει" σε κάποιο άλλο γήπεδο. Γιατί μάλλον εκείνος είδε άλλον αγώνα... *Πηγή: sport-fm.gr*

Μαυροειδής: «Άλλη ομάδα από το Κύπελλο ο Κόροιβος»

Καμία ομοιότητα με τον αγώνα Κυπέλλου στον οποίο η Κηφισιά νίκησε δεν έχει ο προσεχής αγώνας με τον Κόροιβο στο Ζηρίνειο, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, που δεν επαναπαύευται στη νίκη στα Τρίκαλα.

Μαυροειδής: «Άλλη ομάδα από το Κύπελλο ο Κόροιβος»
Αναλυτικά, ο έμπειρος σέντερ ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Το προηγούμενο Σάββατο πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της. Ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα που ήταν και το πρωταρχικό μας μέλημα για σχεδόν 40 λεπτά εκτός από τα 2-3 λεπτά στο τέλος που κάναμε κάποια παιδικά λάθη.Ευτυχώς , δε μας στοίχισαν και τελικά πήραμε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτή η εβδομάδα κύλησε καλά.Είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και είχαμε την επιθυμία να δουλέψουμε κι άλλο γιατί το πιο σημαντικό είναι να μην επαναπαύεσαι και να δουλεύεις καθημερινά ώστε να φτάσεις πιο ψηλά.

Με τον Κόροιβο αναμετρηθήκαμε και στο Κύπελλο πριν από ένα μήνα περίπου αλλά τώρα είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα.Είναι πολύ πιο δεμένοι τώρα με καλές προσθήκες.Επίσης, έχει έμπειρους Έλληνες και Αμερικάνους οι οποίοι είναι γνώστες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στον τρόπο που παίζουν και στα ατού τους και έχουμε δει τις αδυναμίεςτους.Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και τώρα είναι στο χέρι μας να παρουσιαστούμε αύριο όπως πρέπει και αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα πιστεύω.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Άνοιγμα» του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί;

Τι είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Μπλαν και έφερε και πάλι στο προσκήνιο το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν;

«Άνοιγμα» του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί;
Η «Le Parisien» αποκαλύπτει τι είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Λοράν Μπλαν στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν και φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πορτογάλου.

Τι είναι αυτό που είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον γάλλο προπονητή που είναι ικανό να ταράξει και πάλι τα... νερά;

«Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά σήμερα. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να δουλέψω μαζί σου», φέρεται να είπε στον Μπλαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάτι που προφανώς και δίνει τους λόγους για να αρχίσει και πάλι η φημολογία περί μεταγραφής του Ποργογάλου στη Παρί Σεν Ζερμέν . *Πηγή: sport-fm.gr*

Βασιλόπουλος: «Η προϊστορία δεν παίζει μπάσκετ»

To γεγονός ότι ο Κόροιβος νίκησε πέρσι μέσα-έξω την Κηφισιά δεν σημαίνει τίποτα για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα του Σαββάτου στο Ζηρίνειο.

Βασιλόπουλος: «Η προϊστορία δεν παίζει μπάσκετ»
Αναλυτικά ο Πυργιώτης φόργουορντ έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr:
Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Κηφισιά εκτός έδρας. Εμείς προερχόμαστε από την ήττα μέσα στην Αμαλιάδα, από την ΑΕΚ. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παίξαμε πολύ καλά και προσηλωμένα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα διαστήματα που εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά τις προσπάθειες μας.

Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και εκτός έδρας, την Κηφισιά. Τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην εβδομάδα προετοιμασίας, είναι φυσιολογικά και τα έχουν όλες οι ομάδες.

Τα έχουμε ξεπεράσει και είμαστε έτοιμοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Η προϊστορία είναι με το μέρος μας, καθώς πέρυσι τους είχαμε κερδίσει και εντός και εκτός. Αλλά η προϊστορία δεν παίζει μπάσκετ.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να εκτελέσουμε στο ακέραιο τις "εντολές" του κόουτς. Το ταξίδι δυσκολεύει λίγο την κατάσταση, αλλά είναι κάτι που το αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο έχει πρότυπο τον Πεπ!!


Είναι η νέα τάση στην ανδρική μόδα. Ονομάζεται layering, είναι casual και οι ποδοσφαιρόφιλοι το έχουν παρατηρήσει πριν απ' όλους στον αψεγάδιαστο στιλιστικά Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο έχει πρότυπο τον Πεπ

Το layering είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και ταυτόχρονα να φορέσετε κάτι άνετο, δείχνοντας παράλληλα το προσωπικό σας στιλ. Είτε είστε τύπος που θέλει να φορέσει ένα μπλέιζερ αλλά να αποβάλει την επισημότητα από πάνω του, είτε πιο casual, αφού πλέον το τζιν τζάκετ μπορεί να συνδυαστεί διαφορετικά από το καθιερωμένο.

Εκτός από το στιλ που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα για εναλλαγές ντυσίματος μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Αφαιρώντας ή προσθέτοντας ένα ρούχο από πάνω του, κάθε άντρας μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση σε περίπτωση που η καθημερινότητά του τον κρατά αρκετές ώρες εκτός σπιτιού.

Όπως όλα τα στιλ, έτσι και το layering έχει τους δικούς του κανόνες.

1. Τα λεπτά ρούχα πρώτα


Ο πρώτος κανόνας, ξεκάθαρος και λογικός: Όσο πιο κοντά στο δέρμα, τόσο πιο λεπτό πρέπει να είναι το ύφασμα. Ένα λεπτό μπλουζάκι μπαίνει πάντα κάτω από ένα πιο χοντρό t-shirt ή polo.

inner

2. Ρούχα που μπορούν να σταθούν μόνα τους


Κάθε κομμάτι, το οποίο σκοπεύετε να βάλετε κάτω από κάποιο άλλο, πρέπει να μπορεί να σταθεί και ως ντύσιμο μόνο του. Μπορεί να είναι είτε ένα πουκάμισο, είτε ένα μπλουζάκι.

inner

3. Αφορά το casual ντύσιμο


Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να λανσάρει το layering σε ντύσιμο που δεν έχει την ταυτότητα του casual. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος στην «κορυφή» να μη βάλει ένα καλό μπλέιζερ. Πάντως, υπάρχει ένας φανατικός υποστηρικτής του layering στα κοστούμια και αυτός είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

inner

4. Προσέξτε τα νούμερα


Μη φορέσετε ρούχα που θα σας δυσκολεύουν στις κινήσεις σας. Δοκιμάστε να σηκώσετε τους ώμους σας, να ξύσετε την πλάτη σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν δεν μπορέσετε, σημαίνει πως κάτι πρέπει να αφαιρέσετε.

inner

5. Μη φοβάστε το χρώμα


Αν και πιο ασφαλείς επιλογές του χειμώνα είναι αναμφίβολα το μαύρο, το γκρι, το καφέ και το navy blue, μη διστάσετε να δοκιμάσετε και ένα χρώμα. Πράσινο, μωβ και φούξια μπορούν να κάνουν υπέροχη αντίθεση με τα τέσσερα κλασικά χρώματα του ντυσίματός σας.

6. Είναι πρακτικό


Το να φοράτε τρία πιο λεπτά ρούχα είναι πιο πρακτικό από το να φορέσετε ένα βαρύ πουλόβερ, ειδικά όταν η θερμοκρασία δεν είναι άκρως χειμωνιάτικη!

inner

7. Πρέπει να φαίνονται όλα τα ρούχα


Τέλος, το πιο σημαντικό: όσα κομμάτια αποφασίσετε να φορέσετε, θα πρέπει να φαίνονται έστω και λίγο πάνω σας. Ο βασικότερος κανόνας του layering.

Πηγή: iefimerida.gr

Καλαϊτζίδης: «Πολύ δυνατό τεστ με ΑΕΚ»


Ανταγωνιστική για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα καλείται να είναι η Καβάλα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (16:30), όπως δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Καλαϊτζίδης: «Πολύ δυνατό τεστ με ΑΕΚ»
Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ στο blog του στο Esake.gr

Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι πραγματοποιήσαμε μία ακόμα κακή εμφάνιση και αναπόφευκτα ήρθε η ήττα.. Δε θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, μετά από τέτοια αποτελέσματα τα λόγια είναι περιττά, θα ήθελα μόνο να αναφερθώ στον κόσμο της Καβάλας, να τους ευχαριστήσω όλους για την στήριξη και την συμπαράσταση τους στην ομάδα παρά την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι.

Η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, με τους σοβαρούς τραυματισμούς πέντε παικτών, κάτι που δε μας επιτρέπει να δουλέψουμε όπως θέλουμε και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα αφήσουμε στην άκρη και να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, κάτι που μας επισήμαναν οι προπονητές μας μέσα στη βδομάδα και είναι φανερό πως είναι μία από τις αδυναμίες μας αρκεί να κοιτάξει κανείς τους πόντους που δεχόμαστε στα τελευταία ματς.

Αρχής γενομένης λοιπόν το Σάββατο, θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, την ΑΕΚ. Μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς, όπου θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της άμυνας έτσι ώστε να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάνοντας πράξη όλα όσα δουλέψαμε στην προπόνηση έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσακαλέρης: «Πάση θυσία νίκη με ΠΑΟΚ»

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης ξεκαθάρισε ότι το Ρέθυμνο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Τσακαλέρης: «Πάση θυσία νίκη με ΠΑΟΚ»
Το Ρέθυμνο θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (7/11), στο ντέρμπι των ουραγών, καθώς οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο κάτι που ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του και ο Ευθύμης Τσακαλέρης. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ του Ρεθύμνου σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, χαρακτήρισε πλήρης ομάδα τον ΠΑΟΚ, ενώ ζήτησε και την βοήθεια του κόσμου.

«Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από τρεις ήττες και το ματς θα πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Είναι μία πολύ καλή και πλήρης ομάδα και με την προσθήκη του Σχορτσιανίτη ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο κάτω από την ρακέτα. Είναι ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε», είπε.

Ο βοηθός προπονητή της κρητικής ομάδας, Άρης Κουλουριώτης, τόνισε από την πλευρά του: «Είναι σημαντικό το ότι προερχόμαστε από τρεις ήττες. Αυτό μας έχει στενοχωρήσει αλλά και μας έχει πεισμώσει παράλληλα. Θέλουμε και πιστεύουμε η ομάδα να αντιδράσει και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδο μας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και ο κόσμος μας, ο οποίος είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Φυσικά, ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτό που κάνει το ματς ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι και ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα.

Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό θα γίνει ελέγχοντας τα ριμπάουντ και φυσικά δεν πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Είναι πολύ σκληρός στην άμυνα αλλά εμείς πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σε ότι καινούριο έχει να επιδείξει».

Παπαντωνίου: «Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά»

Η πρόοδος της ΑΕΚ είναι εμφανής, αλλά τα περιθώρια ακόμη μεγάλα, όπως δήλωσε ο Νώντας Παπαντωνίου, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα (16:30).

Παπαντωνίου: «Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά»
Αναλυτικά, ο Νώντας Παπαντωνίου έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
Aκόμη μια σημαντική αναμέτρηση για μας είναι αυτή με τη Καβάλα. ‘Ολοι βλέπουν ότι η ομάδα μας βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στον αγώνα του Σαββάτου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε αγώνες. Όλα τα ματς έχουν τις δυσκολίες τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά για να πάρουμε τη νίκη και για να διευρύνουμε το σερί μας στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όπως έχετε αντιληφθεί όλοι, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε βάσει των συμβατικών υποχρεώσεων, που έχουμε προς τον ΕΣΑΚΕ ή σε ΜΜΕ. Υπήρξα, ωστόσο, πάντα ειλικρινής στα όσα γράφαμε από δω. Πάμε βήμα-βήμα. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Εχουμε ακόμα να βελτιώσουμε πολλά. Αυτό που ζητάμε είναι την κατανόηση των οπαδών μας, οι οποίοι δικαιολογημένα έχουν πάντα απαιτήσεις.

Ροχαλίζει ο Σπανούλης; Ξυπνάει εύκολα ο Παπαπέτρου; (video)

Είπε κανείς ότι η συγκατοίκηση είναι εύκολο πράγμα; Σπανούλης και Παπαπέτρου μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο και απαντούν σε πέντε προσωπικές ερωτήσεις για τις «συνήθειες» του συγκατοίκου τους.

Ροχαλίζει ο Σπανούλης; Ξυπνάει εύκολα ο Παπαπέτρου; (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Ρονάλντο φωνάζει το όνομα του κατά τη διάρκεια του σεξ»

O Guardian δεν έχει και την καλύτερη άποψη για το νέο ντοκιμαντέρ που καταγράφει τη ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο φωνάζει το όνομα του κατά τη διάρκεια του σεξ»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αυτή που διαβάσαμε στην ηλεκτρονική έκδοση του Guardian και χαρακτηρίζει την ταινία υπερβολικά ματαιόδοξη.

Διαβάστε ακριβώς το απόσπασμα:

«Το φιλμ είναι ένα τρομερά ματαιόδοξο πρότζεκτ και τώρα περισσότερο ποτέ είναι δύσκολο να αποφύγεις τη σκέψη ότι ο Ρονάλντο πρέπει να φωνάζει το όνομα του κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτός και ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, μοιάζουν να έχουν με σχέση αμοιβαίας λατρείας ο ένας για τον άλλο. «Ο Μέντες είναι ο καλύτερος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο των μάνατζερ», λέει ο ίδιος ο Κριστιάνο και είναι δύσκολο να μετρήσεις τις φορές που ένας χάνεται στα μάτια του άλλου, υπενθυμίζοντας συνεχώς την επιτυχία τους και τον πλούτο τους και τη γυαλιστερή τους λαμπρότητα».

Είμαστε σίγουροι ότι τώρα θέλετε να δείτε την ταινία ακόμα περισσότερο.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Επεισόδια από οπαδούς της Φενέρ στο Άμστερνταμ!! (video)

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε οπαδούς της Φενερμπαχτσέ και του Άγιαξ, με απολογισμό ζημιές σε καταστήματα.

Επεισόδια από οπαδούς της Φενέρ στο Άμστερνταμ (video)
Άκρως επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη των Τούρκων στο Άμστερνταμ με αφορμή το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League.

Οι Τούρκοι συγκρούστηκαν με τους οργανωμένους οπαδούς του Άγιαξ στο κέντρο της ολλανδικής πρωτεύουσας με απολογισμό, σημαντικές ζημιές σε καταστήματα.

Η συμπλοκή σταμάτησε μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ δεν καταγράφηκαν τραυματίες.

Δείτε τα σχετικά βίντεο





*Πηγή: sport-fm.gr*