Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο έχει πρότυπο τον Πεπ!!


Είναι η νέα τάση στην ανδρική μόδα. Ονομάζεται layering, είναι casual και οι ποδοσφαιρόφιλοι το έχουν παρατηρήσει πριν απ' όλους στον αψεγάδιαστο στιλιστικά Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το νέο στιλ στο αντρικό ντύσιμο έχει πρότυπο τον Πεπ

Το layering είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και ταυτόχρονα να φορέσετε κάτι άνετο, δείχνοντας παράλληλα το προσωπικό σας στιλ. Είτε είστε τύπος που θέλει να φορέσει ένα μπλέιζερ αλλά να αποβάλει την επισημότητα από πάνω του, είτε πιο casual, αφού πλέον το τζιν τζάκετ μπορεί να συνδυαστεί διαφορετικά από το καθιερωμένο.

Εκτός από το στιλ που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα για εναλλαγές ντυσίματος μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Αφαιρώντας ή προσθέτοντας ένα ρούχο από πάνω του, κάθε άντρας μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση σε περίπτωση που η καθημερινότητά του τον κρατά αρκετές ώρες εκτός σπιτιού.

Όπως όλα τα στιλ, έτσι και το layering έχει τους δικούς του κανόνες.

1. Τα λεπτά ρούχα πρώτα


Ο πρώτος κανόνας, ξεκάθαρος και λογικός: Όσο πιο κοντά στο δέρμα, τόσο πιο λεπτό πρέπει να είναι το ύφασμα. Ένα λεπτό μπλουζάκι μπαίνει πάντα κάτω από ένα πιο χοντρό t-shirt ή polo.

inner

2. Ρούχα που μπορούν να σταθούν μόνα τους


Κάθε κομμάτι, το οποίο σκοπεύετε να βάλετε κάτω από κάποιο άλλο, πρέπει να μπορεί να σταθεί και ως ντύσιμο μόνο του. Μπορεί να είναι είτε ένα πουκάμισο, είτε ένα μπλουζάκι.

inner

3. Αφορά το casual ντύσιμο


Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να λανσάρει το layering σε ντύσιμο που δεν έχει την ταυτότητα του casual. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος στην «κορυφή» να μη βάλει ένα καλό μπλέιζερ. Πάντως, υπάρχει ένας φανατικός υποστηρικτής του layering στα κοστούμια και αυτός είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

inner

4. Προσέξτε τα νούμερα


Μη φορέσετε ρούχα που θα σας δυσκολεύουν στις κινήσεις σας. Δοκιμάστε να σηκώσετε τους ώμους σας, να ξύσετε την πλάτη σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν δεν μπορέσετε, σημαίνει πως κάτι πρέπει να αφαιρέσετε.

inner

5. Μη φοβάστε το χρώμα


Αν και πιο ασφαλείς επιλογές του χειμώνα είναι αναμφίβολα το μαύρο, το γκρι, το καφέ και το navy blue, μη διστάσετε να δοκιμάσετε και ένα χρώμα. Πράσινο, μωβ και φούξια μπορούν να κάνουν υπέροχη αντίθεση με τα τέσσερα κλασικά χρώματα του ντυσίματός σας.

6. Είναι πρακτικό


Το να φοράτε τρία πιο λεπτά ρούχα είναι πιο πρακτικό από το να φορέσετε ένα βαρύ πουλόβερ, ειδικά όταν η θερμοκρασία δεν είναι άκρως χειμωνιάτικη!

inner

7. Πρέπει να φαίνονται όλα τα ρούχα


Τέλος, το πιο σημαντικό: όσα κομμάτια αποφασίσετε να φορέσετε, θα πρέπει να φαίνονται έστω και λίγο πάνω σας. Ο βασικότερος κανόνας του layering.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: