Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Προτάθηκε στη Μακάμπι ο Πιανιτζάνι!!

Την… πόρτα της Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να χτύπησε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας. «Όχι» από Γιασικεβίτσιους στην «ομάδα του λαού».

Προτάθηκε στη Μακάμπι ο Πιανιτζάνι
Μέχρι στιγμής ο Γκάι Γκούντες την έχει… γλιτώσει και παραμένει στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο, ο Ισραηλινός τεχνικός πολύ δύσκολα θα βγάλει εκεί τη χρονιά και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il» ο Σιμόνε Πιανιτζάνι φέρεται να προτάθηκε στην «ομάδα του λαού».

Ο 46χρονος τεχνικός έχει μείνει χωρίς δουλειά μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομοσπονδία μπάσκετ της Ιταλίας, ενώ ο τελευταίος σύλλογος που είχε προπονήσει ήταν η Φενερμπαχτσέ το 2013, με την οποία είχε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Τουρκίας.

Ακόμη, για τον πάγκο της Μακάμπι έχει ακουστεί το όνομα του Γιόνας Καζλάουσκας, ενώ όπως αποκάλυψε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι Ισραηλινοί είχαν κάνει πρόταση και στον πρώην άσο τους, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, επικαλούμενος το συμβόλαιο που έχει με την Ζαλγκίρις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: