Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Βασιλόπουλος: «Η προϊστορία δεν παίζει μπάσκετ»

To γεγονός ότι ο Κόροιβος νίκησε πέρσι μέσα-έξω την Κηφισιά δεν σημαίνει τίποτα για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα του Σαββάτου στο Ζηρίνειο.

Βασιλόπουλος: «Η προϊστορία δεν παίζει μπάσκετ»
Αναλυτικά ο Πυργιώτης φόργουορντ έγραψε στο blog του στο ESAKE.gr:
Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Κηφισιά εκτός έδρας. Εμείς προερχόμαστε από την ήττα μέσα στην Αμαλιάδα, από την ΑΕΚ. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παίξαμε πολύ καλά και προσηλωμένα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα διαστήματα που εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά τις προσπάθειες μας.

Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και εκτός έδρας, την Κηφισιά. Τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην εβδομάδα προετοιμασίας, είναι φυσιολογικά και τα έχουν όλες οι ομάδες.

Τα έχουμε ξεπεράσει και είμαστε έτοιμοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Η προϊστορία είναι με το μέρος μας, καθώς πέρυσι τους είχαμε κερδίσει και εντός και εκτός. Αλλά η προϊστορία δεν παίζει μπάσκετ.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να εκτελέσουμε στο ακέραιο τις "εντολές" του κόουτς. Το ταξίδι δυσκολεύει λίγο την κατάσταση, αλλά είναι κάτι που το αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: