Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η ανακοίνωση της Ρεάλ για Μπενζεμά!!

Στη βάση του στη Μαδρίτη, επέστρεψε ο Καρίμ Μπενζεμά, μετά την περιπέτεια του με τις γαλλικές αρχές. Μάλιστα η Ρεάλ, φρόντισε να ενημερώσει σχετικά με την επιστροφή του Γάλλου στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ για Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει προβλήματα με τις γαλλικές αρχές, σχετικά με τη συμμετοχή του στον «ροζ» εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος που την Τετάρτη πέρασε τη νύχτα του στο κρατητήριο και το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, επέστρεψε στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ να ανακοινώνει την συμμετοχή του στην προπόνηση.

«Ο Μπενζεμά προπονήθηκε στη Μαδρίτη, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο επιθετικός της ομάδας εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα του περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς τη μπάλα» αναφέρεται στο επίσημο site των «μερένχες».

Επιπλέον σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος διεθνής, αναμένεται να συναντηθεί μέσα στις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, από τον οποίο ο Μπενζεμά φαίνεται να εισπράττει την πλήρη συμπαράσταση στη δικαστική περιπέτεια που περνάει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: