Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

«Δοκιμασία» για Ρεάλ στην Ανδαλουσία!!


Μία αγωνιστική πριν από το «κλάσικο» η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Σεβίλλης, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Θέλτα-Βαλένθια ακόμη ένα ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

«Δοκιμασία» για Ρεάλ στην Ανδαλουσία
Στην έδρα της Σεβίλλης δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Primera Division, μία αγωνιστική πριν από το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Οι «μερένχες», στη σκιά της υπόθεσης του Καρίμ Μπενζεμά, θέλουν να πραγματοποιήσουν μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την γκρίνια που υπήρξε μετά το 1-0 με την Παρί Σεν Ζερμέν για το θέαμα που προσφέρει η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ξεπεράσουν τα σκαμπανεβάσματα που έχουν από την αρχή της σεζόν και μέχρι στιγμής μετρούν τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Εκτός για τους Μαδριλένους είναι ο Μαρσέλο, ο Μπέιλ και ο Μπενζεμά.

Η Μπαρτσελόνα τώρα υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν, μία μικρομεσαία ομάδα, που δεν αποτελεί φόβητρο για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέρα του. Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Λουίς Ενρίκε είναι αρκετά, αφού εκτός από τον Βιδάλ, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μασεράνο και τους τραυματίες Ντούγκλας, Ράκιτιτς, Ραφίνια και Μέσι, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι.

Επίσης, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι της Θέλτα με τη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την έκπληξη μέχρι στιγμής του ισπανικού πρωταθλήματος, βρισκόμενοι στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Βαλένθια προσπαθεί να κάνει ένα σερί από νίκες που θα της δώσουν το δικαίωμα να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Λας Πάλμας-Ρεάλ Σοσιεδάδ (21:30)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Θέλτα-Βαλένθια (17:00)
Λεβάντε-Λα Κορούνια (19:15)
Εϊμπάρ-Χετάφε (21:30)
Ράγιο Βαγεκάνο-Γρανάδα (21:30)
Μάλαγα-Μπέτις (23:05)

Κυρικαή 8 Νοεμβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ (13:00)
Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ (17:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν (19:15)
Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Η επόμενη (12) αγωνιστική - Μετά τη νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων

Μπέτις-Ατλέτικο
Λα Κορούνια-Θέλτα
Εσπανιόλ-Μάλαγα
Χετάφε-Ράγιο Βαγεκάνο
Γρανάδα-Μπιλμπάο
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα
Σοσιεδάδ-Σεβίλλη
Σπόρτινγκ Χιχόν-Λεβάντε
Βαλένθια-Λας Πάλμας
Βιγιαρεάλ-Εϊμπάρ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: