Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Θα μπει για αποτοξίνωση ο Όντομ!!

Αργά αλλά σταθερά βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης, τρεις εβδομάδες μετά την κατάρρευσή του.

Θα μπει για αποτοξίνωση ο Όντομ
Αρκετό δρόμο έχει να διανύσει ακόμα ο Λαμάρ Όντομ μέχρι να επανέλθει η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Ο 36χρονος σταρ του ΝΒΑ βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μεταφερθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, λόγω της μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης που βρέθηκε στον οργανισμό του.

«Ο Λαμάρ βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά», αναφέρουν πηγές της Dailymal. «Δουλεύει ακόμα με τους θεραπευτές. Καθημερινά επανακτά πολλές απ’ τις κινητικές του δεξιότητες. Νοητικά έχει επανέλθει πλήρως, όμως είναι δύσκολο να τα επεξεργαστεί όλα με την πρώτη», ενώ σύμφωνα με το Entertainment Tonight έχει καταφέρει να περπατήσει με μπαστούνι και υποβασταζόμενος.

Όσον αφορά την σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν φαίνεται πως θέλει να διατηρήσει αποστάσεις, όταν του μετέφεραν πως θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της υγείας του για προβολή, αλλά και ότι δεν επέτρεψε σε μέλη της οικογένειας του και του στενού του κύκλου να τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να της ζητήσει να φύγει, τονίζοντας πως θέλει να μείνει μόνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: