Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Έκαψαν ομοίωμα του Μπλάτερ σε εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγγλία!! (pics)

Ένα ομοίωμα του Ζεπ Μπλάτερ έκαψαν στο Έντενμπριτζ της Αγγλίας, αφού ο πρώην ισχυρός άνδρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ψηφίστηκε ως η πιο αμφιλεγόμενη της χρονιάς.

Έκαψαν ομοίωμα του Μπλάτερ σε εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγγλία (pics)
Η 5η Νοεμβρίου αποτελεί σημαντική μέρα για πολλές περιοχές της Αγγλίας, που γιορτάζουν τη «Bonfire Night», ως ανάμνηση της εξέγερσης του Γκάι Φοκς εναντίων της τυραννίας το 1906.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, σε πολλά μέρη του «νησιού» γίνονται εκδηλώσεις που έχουν σαν βάση τις εστίες φωτιάς που ανάβονται, αλλά και τη ρίψη πυροτεχνημάτων.

Στο Έντενμπριτζ της νότιας Αγγλίας, με αφορμή τη συγκεκριμένη μέρα, διεξάγεται ψηφοφορία για την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της χρονιάς που πέρασε, η οποία καταλήγει να καίγεται στην... πυρά. Νικητής φέτος ήταν ο Ζεπ Μπλάτερ.

Ο Μπλάτερ μπήκε σε διαδικασία ψηφοφορίας, με το όνομα του να κερδίζει σε μια μάχη με αντιπάλους τον Πούτιν, τον Κάμερον, τον Κιμ-Γιονγκ Ουν και τον Τζάστιν Μπίπερ.

Στο παρελθόν πολλές φορές νικητής ήταν άνθρωπος του αθλητισμού, με τον Μπαλοτέλι, τον Ρούνεϊ και τον Λανς Άμστρονγκ να έχουν πάρει την όχι και τόσο τιμητική πρωτιά.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: