Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ενισχύθηκε η Σιένα!!

Ενισχύθηκε η Σιένα
Την απόκτηση του Μπέντζαμιν Όρτνερ ανακοίνωσε η Σιένα.

Ο Αυστριακός φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Γερμανία και την Γκίσεν, αναμένεται να φτάσει στην Τοσκάνη μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο 29χρονος έχει χρόνια εμπειρίας από το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από Ρέτζιο Εμίλια, Ουντινέζε, Μπενετόν και Καντού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Ο τελευταίος που ανέτρεπε τα καθιερωμένα!!

Ο τελευταίος που ανέτρεπε τα καθιερωμένα
Ηταν μια ακόμη μεγάλη αποκλειστικότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Μια τεράστια προσωπικότητα φιλοξενήθηκε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω». Μια συνέντευξη την οποία είχατε τη δυνατότητα να δείτε σε live streaming από το sport-fm.gr.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Για τον θρυλικό Ζιοβάνι ο λόγος. Βλέποντας και ακούγοντας τον θυμάσαι πολλά. Ακόμη κι αν δεν είσαι φίλος του Ολυμπιακού. Ολα σου μοιάζουν κοντινά. Λες και ήταν χθες. Εξω από τον σταθμό δεκάδες κόσμου ήρθε για να δει έστω και για μια στιγμή από κοντά τον αγαπημένο τους «μάγο». Εχουν πέρασει παίκτες και παίκτες από το λιμάνι, αλλά τέτοια αγάπη δεν την γνώρισε κανένας. Ο «Ζιό» δεν ήταν ποτέ λαοπλάνος. Δεν έκανε προγραμματικές δηλώσεις, μήτε πουλούσε ολυμπιακοφροσύνη. Απλά, μιλούσε μέσα στο γήπεδο. Δεν είχε μόνο φίλους. Είχε και εχθρούς για τον τρόπο παιχνιδιού του. «Αργός», «δεν μαρκάρει», «παίζει μόνο για την κερκίδα» ήταν μερικά από αυτά που ακουγόντουσαν για τον 40αρη πια Ζιοβάνι. Ο κόσμος όμως θέλει (και) θέαμα. Δεν έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που έφυγε από την Ελλάδα και σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Κι όμως το στυλ του λείπει πολύ. Είναι ο τελευταίος μεγάλος. Ενας παίκτης που γέμιζε τις Κυριακές μας. Σε αυτούς που πάνε στο γήπεδο για να δουν το κάτι διαφορετικό. Καλά είναι τα συστήματα και οι τακτικές. Οι «ρόμβοι», τα «τρίγωνα», τα αμυντικά χαφ και η άμυνα που δίνει αποτελέσματα. Καλύτερο όμως δεν είναι το απρόσμενο τακουνάκι; Η ντρίμπλα που θα πετάξει κάτω τους αμυντικούς; Η λόμπα που θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα; Μπορεί να μην δίνουν προκρίσεις και βαθμούς, αλλά σου γεμίζουν χαρά την ψυχή. Καιρό έχουμε να δούμε τέτοια κολπάκια. Μας έχουν μείνει τα σκληρά μαρκαρίσματα, το παιχνίδι συντήρησης, γενικά μια μιζέρια. «Ελα μωρέ με τον τσαρλατάνο, όλο ντρίμπλες και φρου φρου μου είναι», άκουγες συχνά πυκνά.

Τώρα που για να δεις γκολ και να κυλάει η μπάλα πάνω από ένα λεπτό στο γήπεδο, κάνεις τάμα είναι όλα καλά; Ο Ζιοβάνι δεν ήταν παίκτης συστήματος. Στη Βαρκελώνη, ακόμη θυμούνται τον Φαν Γκάαλ να λέει: «πείτε μου σε ποια θέση παίζει ο Ζιοβάνι να τον βάλω». Ο Ζιοβάνι δεν είχε θέση. Ε, και; Αυτό ήταν που τον έκανε διαφορετικό. Αυτό το ξεχωριστό είναι που λείπει. Το απρόσμενο, αυτό που θα σε αφήσει με το στόμα ανοικτό. Εκείνο που θα σε κάνει να απορήσεις και να πεις «μα πως το έκανε τώρα αυτό;». Τώρα ξέρεις τα πάντα. Πως θα παίξει η ομάδα, με ποιο σύστημα, που θα πάει και τι θα κάνει κάθε παίκτης, αλλά και τους περίφημους αυτοματισμούς.

Ο «μάγος» ήταν ο τελευταίος που ήξερε να ανατρέπει τα καθιερωμένα. Για αυτό και λείπει τόσο πολύ από όλους μας...



πηγή: sport-fm.gr
 

Επέμβαση για Ντένμον!!

Επέμβαση για Ντένμον
Σε χειρουργική επέμβαση, σε κλινική του Σαν Αντόνιο, αναμένεται να υποβληθεί την Παρασκευή (19/10) ο Μάρκους Ντένμον, όπως ανακοίνωσε η Σαλόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τραυματιστεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, με τον χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση να παραμένει άγνωστος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Στη Ρεάλ ο Χετσχέιμερ!!

Στη Ρεάλ ο Χετσχέιμερ
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, ώστε ο Ράφαελ Χετσχέιμερ να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη «βασίλισσα» από τις 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος, δεν ήταν δυνατό να αποχωρήσει από τη Σαραγόσα.

Σύμφωνα με την «Marca», το πρόβλημα έχει διευθετηθεί ήδη και ο Χετσχέιμερ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη Ρεάλ. Μάλιστα, όλο το καλοκαίρι ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς στο τέλος της περσινής χρονιάς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


πηγή: sport-fm.gr
 

«Καλύτερος όλων ο Μέσι»

Τον Λιονέλ Μέσι αποθέωσε ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος τόνισε πως ο Αργεντινός είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, πετώντας και αυτός την σπόντα του στον Κριστιάνο Ρονάλντο.
«Καλύτερος όλων ο Μέσι»
«Για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Είναι ακόμα καλύτερος από ότι έχει δείξει. Κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο απλά, είναι τόσο ωραίο να τον βλέπεις. Κάνει πάντα αυτό που δεν περιμένεις. Κάνει πράγματα που εκπλήσσουν τους πάντες», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Τα πράγματα πάνε καλά, όμως είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Έχουνε υψηλό κίνητρο από την περσινή σεζόν και θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ!!

Πρώτο κόμμα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,5%.
Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ!
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στην παράσταση νίκης με 25,6% έναντι 11,7% της ΝΔ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μόλις 5,5%
Σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής τα αποτελέσματα είναι:

ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 27%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7%
ΚΚΕ 6,5%
ΠΑΣΟΚ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 5,5%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1%
ΛΑΟΣ 0,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%

Πηγή: enikos.gr

Τρεις παίκτες από τον Πειραιά χτυπάει ο ΠΑΟΚ!!

Καλά κρατούν τα σενάρια και οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται έντονα για τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.
Τρεις παίκτες από τον Πειραιά χτυπάει ο ΠΑΟΚ!
Πρόκειται για τους Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας και Ραφίκ Τζιμπούρ. Επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό φυσικά δεν υπάρχει, όμως οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει από μεριάς ΠΑΟΚ προσπάθεια διερεύνησης των προθέσεων των ποδοσφαιριστών.
Ο Ιβάν Σαββίδης από την στιγμή που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά και βάζει μεγάλους και δύσκολους μεταγραφικούς στόχους. Πάντως στην παρούσα φάση δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι πιθανότητες του δικεφάλου του Βορρά στο να πάρει έστω έναν εκ των τριών παικτών.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δεν φτάνει ούτε το... παραδάκι της ΟΥΕΦΑ!!

Με την αύξηση του Μετοχικό Κεφαλαίου να φτάνει μόλις στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, στον Παναθηναϊκό δεν αρκεί ούτε το μπόνους της ΟΥΕΦΑ για να πληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του.
Δεν φτάνει ούτε το... παραδάκι της ΟΥΕΦΑ!
Έτσι λοιπόν, στα γραφεία της ΕΠΟ μπορεί να βρίσκεται η ειδοποίηση της UEFA για καταβολή 1,3 εκ. ευρώ στο «τριφύλλι» ως μπόνους συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν τους λύνουν τα χέρια.

Τα λεφτά αυτά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δεύτερου διακανονισμού των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, που αφορά τη δόση συμβολαίων του περασμένου Μαΐου, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος θα πρέπει να βρει και άλλα χρήματα για να βγάλει την χρονιά.

πηγή: sportdog.gr