Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Δεν θα είναι αυτός ο τελευταίος σταθμός»

«Δεν θα είναι αυτός ο τελευταίος σταθμός»
Επανέλαβε την στήριξή του στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο ισχυρός άντρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου χορηγού της ομάδας, την Εταιρία Σιδηροδρόμων. Κάνοντας, μάλιστα, λογοπαίγνιο, τόνισε πως ο αγώνας με τη Λάτσιο δεν θα είναι η τελευταία στάση του προπονητή, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Μετά τη διακοπή του Καμπιονάτο για τους αγώνες της εθνικής Ιταλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, η επανέναρξη του πρωταθλήματος προσφέρει δυνατές και σημαντικές αναμετρήσεις. Μία από αυτές θα γίνει στο Ολίμπικο, ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου και πολλοί θεωρούν πως αυτή ενδέχεται να είναι η τελευταία ευκαιρία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, όμως, διαψεύδει κατηγορηματικά πως ο προπονητής της Μίλαν βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Σε εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου χορηγού της ομάδας, της Εταιρίας Σιδηροδρόμων, ο Γκαλιάνι επανέλαβε πως ο Αλέγκρι θα μείνει στον πάγκο των «ροσονέρι» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Λάτσιο.

«Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αυτό κόντρα στη Λάτσιο δεν θα είναι το τελευταίο ματς του Αλέγκρι στον πάγκο μας. Περιμένω, ωστόσο, να δω μια ομάδα πιο δυνατή, πιο γρήγορη και με μεγαλύτερο πάθος. Ήδη από το ντέρμπι με την Ίντερ είδα βελτιωμένη την ομάδα. Στο ματς εκείνο δεν αξίζαμε να χάσουμε. Θεωρώ πως από το επόμενο παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση», ήταν η εκτίμηση του Γκαλιάνι.

Η ομάδα θα έχει ξανά ελλείψεις λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν. «Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Ο Αμπιάτι θα λείπει, ο Ρομπίνιο έχει πρόβλημα στο πόδι. Ελπίζω να δω τον Πάτο να αγωνίζεται. Αν επιστρέψουν όλοι, θα δείτε μια καλύτερη Μίλαν», τόνισε ο στενός συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ολοκληρώνοντας την εκδήλωση, ο Γκαλιάνι επανέλαβε πως ο Αλέγκρι δεν πρόκειται να απολυθεί. «Δεν θα είναι αυτός ο τελευταίος σταθμός για τον Αλέγκρι, ενώ περιμένω να δω μια ομάδα τόσο γρήγορη όσο και τα τρένα των χορηγών μας», είπε με νόημα, μένοντας στο… κλίμα της παρουσίασης του νέου χορηγού.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: