Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αλλά θέλουμε νίκη»

«Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αλλά θέλουμε νίκη»
Με επίγνωση της δυναμικής και του τίτλου του αντιπάλου τους, αλλά και αποφασιστικότητα για τη νίκη αντιμετωπίζουν στις τάξεις της Αναντολού Εφές την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Αμπντί Ιπεκτσί» για την Ευρωλίγκα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και φέτος έχει ακόμη πιο δυνατό ρόστερ. Παρότι τους σεβόμαστε, θέλουμε τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας στην έδρα μας», δήλωσε ο προπονητής των δευτεραθλητών Τουρκίας, Οκτάι Μαχμούτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς. «Όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, κι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και δεν μπορείς, αλλά και δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στη διοργάνωση αυτή. Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και τώρα θέλουμε τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, να δείξουμε σε όλους πως είναι δύσκολο να περάσεις από την Κωνσταντινούπολη και να νικήσουμε», ανέφερε ο Σέρβος φόργουορντ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, Ενγκίν Οζερούν, είπε: «Πέρυσι ο Ολυμπιακός τελείωσε πολύ δυναμικά τη σεζόν. Εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα ματς στην έδρα μας και στόχο έχουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Πιστεύω πως αν τους νικήσουμε στην έδρα μας, θα βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: