Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κατσουράνης: «Δεν σταματούν εδώ οι φιλοδοξίες μου»

Κατσουράνης: «Δεν σταματούν εδώ οι φιλοδοξίες μου»
Περήφανος για το γεγονός ότι έφτασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα δηλώνει στην ιστοσελίδα της UEFA ο Κώστας Κατσουράνης. Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως χρωστά αυτό το σπουδαίο επίτευγμα στους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πρόσθεσε πως φιλοδοξεί να βρεθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της UEFA:

Για τις 100 συμμετοχές: «Το συγκεκριμένο ρεκόρ με κάνει πραγματικά χαρούμενο και περήφανο. Τα χρωστάω όλα στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που είχε η ομάδα. Οι 100 συμμετοχές μου φέρνουν αρκετές ευχάριστες μνήμες με τους συμπαίκτες μου. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Είμαστε μία παρέα που ανυπομονεί να βρεθεί ξανά και να παίξει ποδόσφαιρο».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Έχω καταφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που ήλπιζα με την Εθνική ομάδα, αλλά δεν σταματάνε εδώ οι φιλοδοξίες μου. Η ευχή μου είναι να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ. Το να παίξεις σε αυτή τη χώρα που είναι από τις γενέτειρες του αθλήματος είναι πολύ σημαντικό».

Για τη νίκη με τη Σλοβακία: «Υπάρχουν φορές που δεν αγωνίζεσαι καλά, αλλά παίρνεις τη νίκη. Για να φτάσεις στο Μουντιάλ, πρέπει να το κάνεις και αυτό. Είναι στοιχείο μεγάλης ομάδας αυτό και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία από αυτές. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε τι θα καταφέρουμε. Ελπίζω να βρισκόμαστε στη Βραζιλία».

Για τη συνέχεια του ομίλου: «Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα και η Βοσνία έχουν τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης και το μεταξύ μας παιχνίδι τον Μάρτιο είναι σπουδαίο. Παρόλα αυτά, μέχρι τότε υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια όπου μπορούν να παρθούν και να χαθούν σημαντικοί βαθμοί. Ακόμα και να έρθουμε ισόπαλοι με τη Βοσνία, έχουμε το αβαντάζ να έχουμε νικήσει εκτός έδρας τις Λετονία και Σλοβακία, έδρες που δεν έχει περάσει ακόμα η Βοσνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: