Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ιντερνετικά… εισιτήρια για ΠΑΟ!!

Ιντερνετικά… εισιτήρια για ΠΑΟ
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι στο εξής τα εισιτήρια για τα παιχνίδια των «πράσινων» στην Ευρωλίγκα θα διατίθενται μέσω ίντερνετ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των φιλάθλων της ομάδας, θα ήθελε να τους ενημερώσει για τα παρακάτω:

Α. Από τον αγώνα με τη Μαπόορο Καντού (18/10, 22.00) και σε κάθε αγώνα τα εισιτήρια θα εκδίδονται ηλεκτρονικά. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι τα εισιτήρια θα εκδίδονται ονομαστικά. Για το λόγο αυτό η διαδικασία έκδοσής τους διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω. Προτείνουμε, λοιπόν, στους φίλους που θα προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ απ΄ ότι συνήθως για να αποφευχθεί συνωστισμός, αλλά και να είναι έγκαιρη η είσοδός τους στο γήπεδο. Θυμίζουμε ότι τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ ανοίγουν τρεις ώρες πριν από κάθε αγώνα, δηλαδή στον αγώνα με τη Μαπόορο Καντού στις 19.00. Ζητάμε από τους φιλάθλους να έχουν μαζί του τις αστυνομικές τους ταυτότητες, γιατί η επίδειξή τους στα εκδοτήρια είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. Με την επίδειξη κάθε μίας ταυτότητας μπορούν να αγοραστούν μέχρι ΔΥΟ εισιτήρια.

Β. Όσοι φίλοι της ομάδας προμηθευτούν εισιτήρια από τα υπόλοιπα σημεία πώλησης, μπορούν να το κάνουν μέχρι και τέσσερις ώρες πριν το τζάμπολ (δηλαδή στον αγώνα με την Καντού τις 18.00), επίσης με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τα σημεία αυτά είναι:

- Θύρα 10 του γηπέδου Απόστολος Νικολαίδης (αύριο θα λειτουργήσουν 10.00-18.00)

-Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

-Γραφεία Viva.gr: Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος

-Τηλεφωνικά στο 211 7700000 και στο 13855

-Διαδικτυακά μέσω του επίσημου σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός www.paobc.gr

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Γ. Όσοι φίλοι της ομάδας επιλέξουν το επίσημο site www.paobc.gr για την αγορά, μπορούν να εκτυπώσουν το εισιτήριο και με την εκτύπωση αυτή να κατευθυνθούν στις εισόδους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ στα εκδοτήρια.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω ενημέρωση ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες της ομάδας μας, είτε για το Πρωτάθλημα, είτε για την Ευρωλίγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: