Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μποϊκοτάζ στη Σερβία!!

Μποϊκοτάζ στη Σερβία
Πολύ σοβαρά θα το σκεφτεί η FA να ξαναστείλει αγγλική ομάδα στη Σερβία για ποδοσφαιρική αναμέτρηση, όπως τόνισε σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφορικά με τα επεισόδια και το νέο κρούσμα ρατσισμού που σημειώθηκαν στη νίκη (1-0) της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας απέναντι σε αυτή των Σέρβων.

Η UEFA απήγγειλε κατηγορίες στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και των δύο χωρών μετά από όσα άσχημα συνέβησαν στη λήξη της αναμέτρησης για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Euro U-21 2013, αλλά οι Άγγλοι ζητούν δικαίωση με επιβολή τιμωρίας των αντιπάλων τους! Μάλιστα, η FA τονίζει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να μποϊκοτάρει τη Σερβία και να το σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα ξαναστείλει εκεί αγγλική ομάδα για ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Επιπλέον, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, ζήτησε και την ακύρωση της κόκκινης κάρτας που είδε ο Ρόους, όταν έξαλλος από όσα άκουγε και τα αντικείμενα που έπεφταν προς το μέρος του από τους Σέρβους οπαδούς, κλώτσησε τη μπάλα στην εξέδρα.

«Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο έγιναν στόχοι ρατσιστικών συνθημάτων από τους Σέρβους οπαδούς. Δηλώνουμε σοκαρισμένοι. Ζητούμε από την UEFA να αναλάβει ότι ευθύνες της αναλογούν και να πράξει με σκοπό να τιμωρήσει αυστηρά την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας. Πρέπει να προστατευτεί ο Ντάνι Ρόους. Καμία ομάδα δεν θα πρέπει να παίζει σε ένα γήπεδο με τόσο εχθρικό κλίμα, ρατσιστική αντιμετώπιση και απειλή της σωματικής ακεραιότητας των παικτών. Θα το σκεφτούμε πολύ για να βρεθούμε ξανά στη Σερβία στο μέλλον» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: