Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Γκαντεμιά για «Φέτφα»

Γκαντεμιά για «Φέτφα»
Η… γκαντεμιά δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ξαναγύρισε το πόδι του και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο, στο οποίο πονούσε και τις προηγούμενες ημέρες. Κανονικά προπονήθηκε ο Κοντρέρας, ενσωματώθηκαν οι διεθνείς.

Ο Φετφατζίδης τα έχει με την τύχη του αφού ήταν έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, αν του δινόταν από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, στο ματς με την Ξάνθη. Ο «Φέτφα» αποχώρησε από την προπόνηση προληπτικά, η κατάσταση του επανεκτιμηθεί για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της.

Κατά τα άλλα, θεραπεία και αποκατάσταση έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα ενώ ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισε το αερόβιο πρόγραμμα που κάνει στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Δημήτρης Σιόβας. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε με την ομάδα ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και σήμερα πολύ στην τακτική τους. Έπαιξαν και δίτερμα, ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε συνεχώς οδηγίες για όλα αυτά που θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ, από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δουλέψουν το καλό τους πόδι.

Το επόμενο ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Παρασκευής, στις 10:30.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: