Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»

«Μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»
Την άποψη πως ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τους Αρκάδες ο Νίκος Καρύδας.

Ωστόσο, ο προπονητής της Βέροιας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά» ούτε θα υπερτιμήσουν, αλλά ούτε και θα υποτιμήσουν το σύνολο του Σάκη Τσιώλη, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καρύδας:

Για το παιχνίδι της Κυριακής (21/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Είμαστε ευτυχείς που έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, με εξαίρεση βέβαια τους Τόμας και Βεργώνη. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα για ένα εκτός έδρας ματς με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι αρχή μας να μην υπερεκτιμούμε και να μην υποτιμούμε κανέναν και έτσι θα πράξουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να το δείχνουμε σε κάθε ματς.

Μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες βγαίνουν από τον ρυθμό τους. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί με εμάς. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα με ελάχιστες αδυναμίες, όμως εμείς ψάχνουμε τρόπους να τις εκμεταλλευθούμε και αν τα καταφέρουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».


Για την ταλαιπωρία από το μακρινό ταξίδι στην Τρίπολη:

«Θα ταξιδέψουμε δύο μέρες νωρίτερα για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι από το μακρινό ταξίδι. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε 20 παίκτες στην αποστολή. Εκεί θα προπονηθούμε το Σάββατο σε ένα τοπικό γήπεδο».

Για τους φιλάθλους της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα:

«Μαθαίνω ότι θα έχουμε φιλάθλους στο πλευρό μας και θέλω να τους ευχαριστήσω εκ των προτέρων τόσο εγώ όσο και οι παίκτες. Θα φροντίσουμε να τους το ανταποδώσουμε».

Για τους τραυματισμούς του Βεργώνη και του Τόμας:

«Ο Βεργώνης θα μείνει εκτός για περίπου 6-7 μήνες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Όσον αφορά τον Τόμας, ενδέχεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα».

Για το αν υπολογίζει τον Κόστλι για το παιχνίδι:

«Ο Κόστλι επιστρέφει την Πέμπτη το απόγευμα και γίνονται προσπάθειες να παραμείνει στην Αθήνα και να συναντήσει εκεί την αποστολή, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Όταν κάνεις ένα υπερατλαντικό ταξίδι υπάρχει και ο παράγοντας κούραση και αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα, όμως πιστεύω ότι τα ματς που έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του θα του κάνουν καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: