Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τους μίλησε έξω απ' τα «δόντια»!

Τους μίλησε έξω απ' τα «δόντια»!
Έξω από τα δόντια μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ομάδας του ξεκαθάρισε πως πρέπει να αγωνίζονται αποδεικνύοντας κάθε φορά πως σέβονται ακόμη και το 1 ευρώ που δίνουν οι οπαδοί της ομάδας.

Παράλληλα, επανέλαβε πως στηρίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και ζήτησε ισάριθμες νίκες στα επόμενα έξι ματς.

«Θέλω να ματώνετε τη φανέλα και να κάνετε νίκες. Ειδικά στα επόμενα έξι ματς που ακολουθούν. Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά με 6 νίκες κερδίζουμε ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς! Επίσης θέλω να προσφέρετε στον κόσμο και θέαμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο κάθε Έλληνας, περνάει πολύ δύσκολα μέσα στη δίνη αυτής της οικονομικής κρίσης. Θέλω από εσάς να σέβεστε μέχρι και το ένα ευρώ που δίνει κάποιος για να σας βλέπει. Και να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο», είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως εμφάνιση ανάλογη εκείνης με τον Αστέρα Τρίπολης δεν πρέπει να επαναληφθεί:

«Στο παιχνίδι με την Τρίπολη ένιωσα άσχημα, όπως και όλοι οι οπαδοί μας. Το καταλάβατε και εσείς. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εικόνα. Δεν μπορεί να παίζετε πάντα καλά, αλλά τέτοια εμφάνιση δεν θέλω να επαναληφθεί».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στους νέους παίκτες της ομάδας, όπως και στις ανανεώσεις των παλιότερων και τους κάλεσε να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα ακούγονται:

«Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα και όσοι είναι στο ρόστερ μας δεν είναι υποχρεωτικό να παίζουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Για να παίξεις στον Ολυμπιακό πρέπει να τα δίνεις όλα στην προπόνηση και να αποδεικνύεις στον προπονητή ότι πρέπει να παίζεις. Κι όταν παίζεις επίσης να τα δίνεις όλα. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες και τα σάιτ. Ούτως ή άλλως τις μισές τους σελίδες τις γεμίζουν με τον Ολυμπιακό οπότε κάτι πρέπει να βρουν να γράφουν. Αλλά καμιά εφημερίδα δεν θα πει στον προπονητή σας και σε εμάς ποιοι θα παίζουν ή ποιοι και πότε θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Και επειδή γίνεται λόγος και θόρυβος για τις ανανεώσεις, ένα θα σας πω. Ξέρετε ότι θέλουμε να είστε εδώ, όσοι είναι να ανανεώσετε, οπότε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν είναι σωστό και για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαια τους αλλά και για τον σύλλογο να σέρνονται φήμες. Θέλω να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις το συντομότερο δυνατόν. Δεν μου αρέσει που κάποιοι λένε ότι είμαστε σίγουροι πρωταθλητές. Είδατε τι έγινε σε Βέροια, σε Γιάννενα, με τον Αστέρα. Δεν θα μας χαριστεί κανένας και θα δίνουμε μάχες. Γι αυτό θέλω να τα δίνετε όλα. Να δείχνετε μέσα στο γήπεδο ποιοι είστε. Και σας είπα. Τα επόμενα έξι παιχνίδια είναι κρίσιμα. Κάντε έξι νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: