Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κατσουράνης:«Έχουμε το αβαντάζ για Βραζιλία»

Ο Κώστας Κατσουράνης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε με την Εθνική, την κριτική που δέχεται η «γαλανόλευκη» και το ότι δεν έχει σύλλογο αυτή τη στιγμή.

Για τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε:

«Νομίζω πως για κάθε ποδοσφαιριστή η εθνική είναι όνειρο, πόσο μάλλον όταν έχεις τόσες συμμετοχές. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για την φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος στην εθνική:

«Δεν είναι εύκολο ένας τεχνικός να περάσει γρήγορα την φιλοσοφία του σε μια εθνική ομάδα, καθώς δεν έχει συχνή επαφή με τους παίκτες. Αν φτάσουμε στην Βραζιλία, η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Για την Εθνική:

«Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής και όλοι μέσα στην ομάδα προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα και το κλίμα είναι πολύ καλό. Όλοι στην ομάδα είναι κοντά μας για αυτό έχουμε και καλά αποτελέσματα τόσα χρόνια, σε αντίθεση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό βοηθούν πολύ την Εθνική».

Για την κριτική που δέχεται η Εθνική:

«Για να κάνεις κριτική σε ένα παιχνίδι πρέπει να έχεις διαβάσει το παιχνίδι, ο καθένας πρέπει να κινείται στα όρια του, είτε είναι δημοσιογράφος είτε παράγοντας».

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ:

«Είναι νωρίς ακόμα, ο βασικός μας αντίπαλος είναι καλός αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε ακόμη κάτι, έχουμε άλλα έξι παιχνίδια. Δίνω ένα μικρό αβαντάζ σε εμάς, γιατί έχουμε περάσει τις δύσκολες έδρες, σε σχέση με την Βοσνία».

Για το αν πιστεύει ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να φτάσει στο Μουντιάλ:

«Εμείς όλα τα χρόνια το πιστεύουμε και πρέπει να το καταλάβετε και εσείς, είμαστε σε καλό δρόμο. Η επιτυχία από την αποτυχία, κρέμεται από μια κλωστή. Η ομάδα δεν έχει πολλές ήττες και αυτό είναι κάτι το αξιοσημείωτο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός πως δεν έχει κάποιο σύλλογο αυτήν την στιγμή:

«Είναι προσωπικό και θα το δούμε στην πορεία, όλα είναι μέσα στην ζωή. Είμαι συνειδητοποιημένος και σε μια ώριμη ηλικία που θα το αντιμετωπίσω. Πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο μου, προς το παρόν είμαι ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: