Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Αποθεώνουν Κουφό, Καρλ και Λόσον!!

Αποθεώνουν Κουφό, Καρλ και Λόσον
Ο Κώστας Κουφός έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό προπονητή και συμπαικτών στους Νάγκετς. Στην εκκίνηση της προετοιμασίας δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι των Τζαβάλ ΜακΓκι και Τιμοφέι Μοζγκόφ για τη θέση του βασικού σέντερ.

«Έκανε εξαιρετική δουλειά με το σώμα του. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά επέστρεψε υγιής κι ακόμη πιο δυνατός από πέρυσι. Οι περισσότεροι που περνούν τραυματισμούς μένουν εκτός φόρμας, αλλά αυτός γύρισε πιο δυνατός», δήλωσε για τον ομογενή σέντερ ο προπονητής του, Τζορτζ Καρλ.

Ο συμπαίκτης του, βασικός πλέι μέικερ της ομάδας, Τάι Λόσον, είπε: «Ο Κουφός είναι… σκύλος. Μπαίνει στο γήπεδο και κάνει τη βρώμικη δουλειά. Είναι πολύ καλός ψηλός για την ομάδα μας, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά».

Πάντως ο διεθνής άσος κρατά-ως συνήθως-χαμηλούς τόνους. «Ο ανταγωνισμός μάς κάνει όλους καλύτερους. Δεν υπάρχουν ζήλειες και τέτοια πράγματα, απλώς ανταγωνιστικό πνεύμα. Όλοι οι ψηλοί της ομάδας έχουμε καλές σχέσεις και ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο. Άλλωστε όλοι μας θέλουμε να κερδίζει η ομάδα και σημασία έχει να παίζουμε καλά όλοι μαζί. Εγώ προσωπικά θέλω να βοηθώ την ομάδα αμυντικά, με ριμπάουντ και σκριν, αλλά και να σκοράρω όταν πρέπει», τόνισε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: