Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Νέος υποστηρικτής της ΚΑΕ!!

Ακόμα μία οικογενειακή επιχείρηση αποφάσισε να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ, με τη μορφή χορηγίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/10) η ΚΑΕ.
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την οικογενειακή ταβέρνα «Ο Ανέστης», η οποία εδρεύει στην περιοχή της Περαίας και θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας ως επίσημος προμηθευτής για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 συμμετέχει και μία από τις πιο ιστορικές ταβέρνες της Θεσσαλονίκης «Ο Ανέστης», στην περιοχή της Περαίας, ως επίσημος προμηθευτής, και στηρίζει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για πρώτη φορά, βοηθώντας έτσι την προσπάθεια της ομάδας τη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο.
Προφίλ οικογενειακής ταβέρνας «Ο Ανέστης»: Η οικογενειακή ταβέρνα «Ο Ανέστης» είναι καθημερινά ανοικτή. Όλο το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει με φιλικότητα και ευγένεια. Όλα τα ορεκτικά και κυρίως πιάτα προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας και ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή. Χρησιμοποιούμε πάντα αγνά και παραδοσιακά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα χορταρικά, ντόπια κρέατα. Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτες, σχάρα της ώρας, τηγανητά και τυριά, καθώς και άφθονη ποικιλία κρασιών. Επίσης, η αίθουσά μας είναι διαθέσιμη για γάμους, βαφτίσια, καθώς και εκδηλώσεις σε φιλικές τιμές.
Τηλέφωνα: 2392021611, 2392020820, e-mail: info@taverna-anestis.gr, site: http://www.taverna-anestis.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια: