Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Τρέχει για να μην ξεσπιτωθεί!!

Τρέχει για να μην ξεσπιτωθεί
Με «έξωση» κινδυνεύει η Νάπολι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της κόντρα στην Ντνιέπρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Η UEFA από την περασμένη χρονιά είχε επισημάνει κάποια προβλήματα του γηπέδου, που οφείλονται στην παλαιότητά του και είχε ζητήσει να διευθετηθούν το συντομότερο δυνατόν. Αυτό αναγκάζει τη διοίκηση της ομάδας να συνεργαστεί με το Δήμο της πόλης, στον οποίο ανήκει το Σαν Πάολο, ώστε να βρεθεί λύση.

Το Σαν Πάολο της Νάπολης εγκαινιάστηκε το 1959 και με την ευκαιρία του Μουντιάλ του 1990, που έγινε στην Ιταλία, ανακαινίστηκε. Μετά από 22 χρόνια, όμως, παρουσιάζει προβλήματα, τα οποία εντοπίστηκαν από την UEFA κατά την περασμένη χρονιά, όταν η Νάπολι συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε ζητήσει τότε από τη διοίκηση να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα.

Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει γίνει και η UEFA αναγκάζεται να απειλεί με «έξωση» τη Νάπολι από το ματς που θα δώσει με αντίπαλο τη Ντνιέπρ στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Για να αποφευχθεί αυτό, ο Δήμος της Νάπολης κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε το Σαν Πάολο να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει η Ομοσπονδία. Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε η υπεύθυνη για τον αθλητισμό, αντιδήμαρχος της Νάπολης, Πίνα Τομαζιέλι. «Σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας κάνουμε τις παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε να λυθούν όσα ζητήματα έχουν προκύψει. Ελπίζω πως θα προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες και πως η UEFA θα ικανοποιηθεί», τόνισε.

Να σημειωθεί πως το Σαν Πάολο ανήκει στο Δήμο, όπως και τα περισσότερα γήπεδα στην Ιταλία.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: