Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

"Πωλείται" στο Λευκό Πύργο

κτός από το Σύνταγμα όπως και χτες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι «Αγανακτισμένοι» μαζεύτηκαν και διαδήλωσαν ειρηνικά.
"Πωλείται" στο Λευκό Πύργο
Άξιο αναφοράς είναι το τεράστιο «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» που κολλήθηκε στον Λευκό Πύργο. Στη Θεσσαλονίκη έχουν μαζευτεί περίπου 2.000 άτομα.
Πηγή: newstoday.gr

Παραμένει ο Αρίας

Την παραμονή του Ντιέγκο Αρίας και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ επιθυμούν οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Άσχετα, λοιπόν, από το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους (ανανεώνοντας τον δανεισμό του), αφού παρότι δεν αγωνίστηκε πολύ τους έξι μήνες παρουσίας του στην ομάδα, έχουν σχηματίσει πολύ θετική άποψη για την αξία του.

Ιδίως τώρα που αποχώρησε και ο Μάκης Χάβος που δεν έδειχνε να τον εμπιστεύεται (ακόμα και όταν ένας εκ των Βιτόλο ή Γκαρσία δεν ήταν ετοιμοπόλεμος ή σε καλή κατάσταση) θα αισθάνεται και ο ίδιος πιο άνετα.

Ποιο Greek Idol; Στο αμερικάνικο έφεραν τους Priest! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μα καλά, ακόμα οι Έλληνες βλέπουνε Greek Idol, αυτό το σόου που είναι γεμάτο γλάστρες και ψωνάρες; Εδώ, στο American Idol έχουν και φωνάρες και φέρνουν Guest τους Judas Priest…
Ποιο Greek Idol; Στο αμερικάνικο έφεραν τους Priest! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην αμερικάνικη έκδοση του Idol, που λέτε, κάλεσαν τους πατέρες της Heavy Metal οι οποίοι έπαιξαν ένα ποτ πουρί τραγουδιών τους, ξεκινώντας από το Living after Midnight! Μαζί τους τραγούδησε και ένας διαγωνιζόμενος, ο οποίος πραγματικά έδωσε ρέστα. Το παλικάρι στήθηκε πάρα πολύ καλά δίπλα στον frontman του συγκροτήματος, Rob Halford και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που έκλεψε λίγη από τη δόξα του τραγουδιστή των Priest.

Ειδικά η κορώνα του στο Living after Midnight τα… έσπασε.
Για να πάμε στο Greek Idol, τι θα δούμε εκεί; Κάποια παιδάκια που παλεύουνε αλλά δεν, δεν… Μην μιλήσουμε για κριτικές επιτροπές και σιτεμένες παρουσιάστριες που τις γλύφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στις εκπομπές του ίδιου καναλιού…

Στα "μαλακά" ο Κόλο Τουρέ

Από τον Σεπτέμβριο θα είναι και πάλι διαθέσιμος για τη Μάντσεστερ Σίτι ο Κόλο Τουρέ, καθώς ο Ιβοριανός αμυντικός τιμωρήθηκε με 6 μήνες αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένων ουσιών
Στα "μαλακά" ο Κόλο Τουρέ
Ο έμπειρος στόπερ είχε βρεθεί θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ τον Φεβρουάριο και η ποινή του αποκλεισμού μετράει από τις 2 Μαρτίου καθώς από τότε είχε τιμωρηθεί προσωρινά.
Την Πέμπτη (26/5) η επιτροπή κανονισμών της αγγλικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε την ποινή του Τουρέ. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Τουρέ βρέθηκε θετικός στο τεστ επειδή πήρε ένα διαιτητικό χάπι χωρίς να έχει την πρόθεση να ανεβάσει την απόδοσή του αλλά για να χάσει βάρος.
Καθώς αρχικά είχε εκτιμηθεί πως ο Τουρέ θα τιμωρούταν με εννέα μήνες αποκλεισμό, η τελική ποινή μόνο αυστηρή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Επιπλέον από τις 26 Μαϊου και για τα επόμενα δύο χρόνια θα του γίνονται συστηματικοί έλεγχοι.
Πηγή: sentra-goal.gr

Με Ραούλ αλλά χωρίς Κριστιάνο η κορυφαία 11άδα

Δύο 24ωρα πριν τον τελικό του Champions League, οπαδοί και ειδικοί ψήφισαν στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA τους κορυφαίους της σεζόν, με τις δύο φιναλίστ, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχουν την... τιμητική τους με 6 εκπροσώπους στην καλύτερη εντεκάδα.

Πρώτος στις προτιμήσεις έρχεται ο Λιονέλ Μέσι δίπλα στον οποίο τοποθετούν τον Ραούλ, ο οποίος άφησε εκτός κορυφαίων τον πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ δεύτερος έρχεται άλλος ένας παίκτης των «μπλαουγκράνα», ο Αντρές Ινιέστα.

Αναλυτικά η κορυφαία 11άδα:

Τερματοφύλακας: Φαν ντερ Σαρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Σρνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Βίντιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι: Οζίλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Γκιγκς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπέιλ (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ραούλ (Σάλκε)The Player

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μίτσελ»!

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίτσελ Μαδέρα αποκαλύπτει Ισπανός δημοσιογράφος.

Ο Μανφρέδο Αλβάρεθ (διακεκριμένο όνομα στα ΜΜΕ της χώρας) έγραψε στο Twitter του πως οι «ερυθρόλευκοι» καλοβλέπουν τον μέσο της ΑΕΚ, που αγωνίστηκε δανεικός φέτος στην «Ένωση» από την Μπέρμιγχαμ.

«Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ Χιχόν, Μίτσελ, που ανήκει στην Μπέρμιγχαμ -η οποία υποβιβάστηκε φέτος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρόλο, πάντως, που η πληροφόρηση του Αλβάρεθ ελέγχεται, το γεγονός πως διετέλεσε διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» (με έδρα το Χιχόν, όπου ο Μίτσελ αγωνίστηκε για πέντε χρόνια), αναγκάζει να μην… καταδικαστεί εκ των προτέρων η αξιοπιστία του.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να κρατήσει έναν ακόμα χρόνο τον Ισπανό στο ρόστερ της -με τον Άρναρ Γκρέταρσον να συναντάται την Τετάρτη με τον μάνατζέρ του και τον τελευταίο να δηλώνει ότι «ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και προτεραιότητά του είναι η ΑΕΚ».

Ρε Καρντάσια(ν), δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε;

Μήνυση στο συγκρότημα Τerrace Martin έκανε η Κιμ Καρντάσιαν για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε μία φωτογραφία με τα στήθη της σε εξώφυλλο δίσκου. Δεν το ήξεραν βέβαια τα παλικάρια, ότι πρόκειται για το θεϊκό μπούστο αυτού του μοντέλου…
Ρε Καρντάσια(ν), δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε; (ΒΙΝΤΕΟ)
Το νέο τους άλμπουμ ονομάζεται The Sex EP και όταν το είδε η πανέμορφη ΚΙμ, τα πήρε στο κρανίο και έκανε μήνυση ώστε να αφαιρεθεί αμέσως η φωτογραφία. Προφανώς μυρίστηκε δολλάριο και είπε «γιατί να μην το πάω δικαστικά, μπας και φάμε τίποτα από την ιστορία»;
Οι μουσικοί του συγκροτήματος δεν τη γνώριζαν .«Δεν ξέραμε ότι ήταν δικά της, επειδή δεν την αναγνωρίζουμε από τις ρώγες της», ήταν η απολαυστική απάντησή τους.
Έχουν και άδικο; Απλά googlαραν τη λέξη στήθος και τους έβγαλε μερικά. Ε, διαλέξανε τα πιο ωραία. Του 30χρονου μοντέλου.
Αλλά ρε Καρντάσια(ν), αφού δεν ξέρατε, γιατί δεν ρωτάγατε;

O ΟΦΗ ζητά ανάκληση του φακέλου!!

Η κρητική ΠΑΕ θα ζητήσει από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ την ανάκληση της απόφασης για τη μη αδειοδότησή του, ενώ θα ζητήσει και την επανεξέτασή του.
O ΟΦΗ ζητά ανάκληση του φακέλου
Η απόφαση αυτή δικαίωσε τους νομικούς του "Ομίλου", μετά την αρνητική για τα Τρίκαλα εξέλιξη με το διαιτητικό δικαστήριο, που δήλωσε αναρμόδιο για την υπόθεση.
Έτσι, την Πέμπτη (26/05) και αφού η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης, κατατέθηκε η αίτηση για ανάκληση του φακέλου της ομάδας και επανεξέτασή του. Αυτή θα είναι και η μοναδική ενέργεια που θα κάνει η κρητική ΠΑΕ. Στο 25σέλιδο σκεπτικό της απόφασης, ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γυφτάκης εξηγεί (στις 20 σελίδες) τους λόγους που δίνει την άδεια στον "Όμιλο".
Αντίθετα, σε λιγότερο από πέντε σελίδες οι κ.κ Πάλλης και Σμαΐλης κάνουν τη δική τους αρνητική για τον ΟΦΗ αναφορά, στην οποία σύμφωνα με τους νομικούς της κρητικής ομάδας, υπάρχουν πολλά κενά στα οποία θα βασιστούν, ενώ παράλληλα θα αντιπαραθέσουν με επιχειρήματα και έγγραφα όλες τις αρνητικές αναφορές τους. Παράλληλα, εκτός από την ανάκληση του φακέλου και την επανεξέτασή του, η ΠΑΕ του Ηρακλείου έχει ζητήσει και την εξαίρεση του κ. Σμαΐλη από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ γιατί όπως υποστηρίζει υπάρχει ασυμβίβαστο και ο εν λόγω ορκωτός λογιστής, δεν μπορεί να είναι μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ θα υπάρξουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία που θα προστεθούν την Παρασκευή (27/05), ενώ η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποφασίσει πότε θα γίνει η επανεξέταση του φακέλου.
Από εκεί και πέρα, με αφορμή την ένταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο με τις κινητοποιήσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, συναντήθηκε μετά με δική του πρωτοβουλία με την διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ.
Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να δει από κοντά τους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ και να ακούσει τα αιτήματά τους σχετικά με το μείζον θέμα που την απασχολεί. Από την πλευρά του "Ομίλου" το "παρών" στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς και τα μέλη κ.κ Μιχαλόπουλος, Αμπαρτζάκης, Κουτάντος και Κουγιουμτζής.
Ο υπουργός τόνισε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι είναι ήδη ενήμερος για την κατάσταση σχετικά με την αδειοδότηση της κρητικής ομάδας και τους επισήμανε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να βοηθήσει πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Μάλιστα, τους υποσχέθηκε ότι όσο το δυνατόν συντομότερα θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο για να ενημερωθεί για το αίτημα του ΟΦΗ για την επανεξέταση του φακέλου του.
Πηγή: contra.gr

Αποθεώθηκαν «Μούσλι» και Βιεϊρίνια!!

Πραγματικά… χαμός έγινε στο κλειστό της Πυλαίας, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, όταν έκαναν την εμφάνισή τους στα επίσημα οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Αποθεώθηκαν «Μούσλι» και Βιεϊρίνια!
Αμφότεροι καταχειροκροτήθηκαν, ενώ υπήρξαν και κάποια συνθήματα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Στα επίσημα βρίσκονται επίσης και οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Θοδωρής Ζαγοράκης

«Δυσφήμηση του αθλήματος»

Ανακοίνωση εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και συγκεκριμένα κατά των κκ.Μποροβήλου και Κοντοβαζαινίτη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής κάνοντας λόγο για «εικόνα κοράκων, που μαλώνουν μεταξύ τους, ποιος θα πρωτοκατασπαράξει τις σάρκες της ομάδας μας»!
«Δυσφήμηση του αθλήματος»
Αναλυτικά:
"Ο κ. Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, καθώς και ο κ. Κοντοβαζαινίτης, δικηγόρος του Αστέρα Τρίπολης, θα έπρεπε από καιρό να έχουν την ευαισθησία, ως θεσμικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου, δηλαδή, ως αντιπρόεδρος της Super League (ο πρώτος) και ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθη στη Super League (ο δεύτερος) να δηλώσουν ξεκάθαρα πως οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και μόνο.
Η βασική αυτή αθλητική αρχή του ποδοσφαίρου, που απορρέει από το «ευ αγωνίζεσθαι», καταστρατηγείται κατάφωρα από τους ως άνω κυρίους, αφού το μόνο, που τους ενδιαφέρει, είναι με κάθε μέσο να μείνει ο Αστέρας Τρίπολης στη Super League, ώστε να εισπράξουν 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στα έσοδα της Λίγκας και ο ΗΡΑΚΛΗΣ να χάσει ό,τι κέρδισε δίκαια, με κόπο και ιδρώτα μέσα στο γήπεδο.
Σε αυτή την ανήθικη εκστρατεία έχουν αντιπάλους τους ‘κατά φιλοδοξίαν αντικαταστάτες’ μας από την Football League, δίνοντας την εικόνα κοράκων, που μαλώνουν μεταξύ τους, ποιος θα πρωτοκατασπαράξει τις σάρκες της ομάδας μας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ όμως, που νομίζουν ότι πέθανε, σηκώνεται και με το ρόπαλό του διώχνει μακριά κάθε πτηνό, δίνοντας τέλος στην δυσφήμηση του αθλήματος".

Σκάει το κανονικό όνομα!!

Η επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ δεν θα είναι ίδια. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές στο ελληνικό μπάσκετ, προκειμένου να σταματήσει η απαξίωση της Α1.

Σκάει το κανονικό όνομα
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης κέρδισε πριν από ένα χρόνο τις εκλογές, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει στη θέση του μέχρι το 2012. Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξει πρόταση μομφής και οι ομάδες που στηρίζουν το νυν πρόεδρο είναι ελάχιστες. Όταν δε αντιληφθούν πως η πλειοψηφία δεν θέλει τον Οικονομίδη, στα στηρίγματα δύσκολα θα εμμείνει στην αρχική τους θέση.

Ποια είναι η επόμενη μέρα; Τα ονόματα των Σταύρου Δουβή και Γιάννη Δαμιανίδη έχουν γραφτεί, με τον πρώην ΓΓΑ να είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή. Ομως υποψηφιότητες δεν θα κατατεθούν μέχρι να γίνει η πρόταση μομφής. Μόνο διεργασίες και ζυμώσεις. Εσχάτως μπήκε στη λίστα και των υποψηφίων έναν παράγοντας που πρόσφατα είπε καλά λόγια για τον Οικονομίδη. Βέβαια ο συγκεκριμένος φημίζεται για την αλλαγή στάσης, ανάλογα με τον καιρό.

Το όνομά του θα αρχίσει να ακούγεται σύντομα, αλλά ο σκύλος δεν δίνει καμία πιθανότητα στη δική του υποψηφιότητα. Από τους υπάρχοντες θα ξεχώριζε τον Δουβή, αλλά θα κρατούσε και μια επιφύλαξη. Σύντομα θα σκάσει και το... κανονικό όνομα.
Πηγή: sportdog.gr

Έμεινε με λιγότερα;

Μικρότερο συμβόλαιο θα έχει ο Μανόλο Χιμένεθ τη νέα περίοδο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μετά την συνάντησή του με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Έμεινε με λιγότερα;
Ο Ισπανός τεχνικός για την φετινή περίοδο εισέπραξε 800.000 ευρώ, ενώ συνολικά για τον ίδιο και το τιμ του η ΑΕΚ πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ.

Στα πλαίσια όμως του… ΔΝΤ που θα υπάρξει τη νέα περίοδο, ο τεχνικός της Ένωσης συμφώνησε να δεχθεί μία μικρή μείωση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την συνάντησή του με τον Αδαμίδη, δέχθηκε να μείνει με λιγότερα. Στο συμβόλαιό του θα υπάρξει μείωση της τάξεως των 150.000 – 200.000 ευρώ.
Πηγή: sportdog.gr

Απίστευτο γκολ από 13χρονο μπόμπιρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τρελαθούμε τελείως; Δείτε τι γκολάρα πετυχαίνει ένα 13χρονο πιτσιρίκι και θα σας φύγουνε τα μαλλιά από τον μπόμπιρα!
Απίστευτο γκολ από 13χρονο μπόμπιρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την είδαν... αλλιώς στην Ντιναμό Βουκουρεστίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αρκετά... γνώριμη σε μας εικόνα είδαν όσοι παρακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας, μεταξύ Στεάουα και Ντιναμό Βουκουρεστίου, μόνο που οι οπαδοί των τελευταίων "ξεπέρασαν" και τους δικούς μας χούλιγκαν...
Την είδαν... αλλιώς στην Ντιναμό Βουκουρεστίου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Συγκεκριμένα, από το πέταλο των οπαδών της Ντιναμό πετάχτηκε μια φωτοβολίδα, όπου παραλίγο να πετύχει τον... παίκτης της ομάδας τους (!!), Ελίς Μπακάι...









«Θα φάτε πέντε»

Ρεσιτάλ πρόκλησης έδωσε για μία ακόμα φορά ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης που κατέθεσε η ΑΕΚ για την εγκυρότητα του αγώνα στον Βόλο για τα πλέι οφ…
«Θα φάτε πέντε»
Ο συνήγορος της ΑΕΚ Γιώργος Παναγόπουλος ανέπτυσσε τις θέσεις του κατά την διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και ότι σέβονται και την εκτιμούν ως ομάδας, ενώ φέτος έχει κερδίσει την «Ένωση» τρεις φορές έχοντας βάλει «3 και 4 γκολ».
Εκείνη την ώρα πετάχτηκε ο Μπέος προς τον Δημητριάδη και του είπε «Του χρόνου θα φάτε πέντε». Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ δεν ήθελε να δώσει συνέχεια και παρέμεινε ψύχραιμος…
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίους τους Ντόζιερς, Γκετσέφσκι και Μάρσαλ έκανε το 1-0 στην σειρά των αγώνων με τον Άρη επικρατώντας με 76-74. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και εκμεταλλεςύτηκαν τα λάθη των φιλοξενουμένων. Ο Σλούκας προσπάθησε να στείλει τον αγώνα στην παράταση αλλά αστόχησε στην εκπνοή.

Άσχημο και νευρικό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, μιας και οι επιλογές τους ήταν... τραβηγμένες και άστοχες. Έπρεπε να περάσουν περίπου δύο λεπτά για να σκοράρει ο ΠΑΟΚ με το «φόλοου» του Ντόζιερ μετά το άστοχο λέι απ του Κρίστμας. Ο ΠΑΟΚ χάρη στον Ντόζιερ έδειχνε να ξεπερνάει τις απουσίες των Μάρσαλ και Γκετσέφσκι προηγούμενος με 10-6. Ο Άρης αντέδρασε με τον Μπάβτσιτς και κατάφερε μέσα σε ένα σερί 10-0 μέσα σε τρία λεπτά και ένα εκπληκτικό τρίποντο στην εκπνοή από το κέντρο του Χατζηβρέττα να προηγηθεί με 10-16 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στην δεύτερη περίοδο ο Άρης έδειχνε να έχει τον έλεγχο, ο Μάρσαλ χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί και οι "κίτρινοι" προηγήθηκαν με 16-21 στο 13΄και 40΄΄ χάρη στον Μπράουν. Η είσοδος του Γκετσέφσκι άλλαξε τα δεδομένα για τους γηπεδούχους, ο Μάρσαλ ανέβηκε επιθετικά ενώ από την άλλη λύσεις δεν υπήρχαν. Αποτέλεσμα αυτού ένα 15-4 του ΠΑΟΚ που του έδωσε προβάδισμα επτά πόντων (36-29), πριν το 36-31 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης στην τρίτη περίοδο μείωσε γρήγορα σε 36-35 και διατηρήθηκε κοντά στο σκορ κυρίως χάρη στον Μπράουν, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε λύσεις από τους Μάρσαλ κια Γκετσέφσκι όπως στο πρώτο μέρος. Με τρίποντο του Μπράουν οι "κίτρινοι" ισοφάρισαν σε 43-43 στο 24΄και 30" με τον Μπάβτσιτς να κάνει ένα λεπτό αργότερα το 45-47, ενώ με τρίποντο του Χαραλαμπίδη η διαφορά πήγε στους τρεις (47-50). Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε με τον Ντόζιερ και με ένα σερί 7-0 προηγήθηκε με 54-50. Ο Χαραλαμπίδης όμως με νέο "μπάζερ μπίτερ" κράτησε τον Άρη σε απόσταση αναπνοής (54-53). Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από νωρίς στην τέταρτη περίοδο με 65-57 στο 35ο λεπτό με τον Γκόντα να θέλει να γίνει ο πρωταγωνιστής μιας και χρέωσε με αυστηρότητα τον Μάρσαλ με τεχνική ποινή. Αυτό έδωσε στον Άρη το δικαίωμα να πλησιάσει σε 65-62 με πέντε πόντους του Χατζηβρέττα, ενώ με τον Σλούκα ισοφάρισε σε 65-65 στο 35΄και 30''. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει με 74-71 στο 39ο λεπτό, όμως ο Άρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη μιας και με απίστευτο τρίποντο του Μπάβτσιτς ισοφάρισε σε 74-74, μόλις 16 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ο Μάρσαλ κέρδισε φάουλ από τον Χατζηβρέττας στα πέντε δευτερόλεπτα κάνοντας με δύο βολές τρο 76-74. Ο Σλούκας θέλησε να γίνει ο... ήρωας ισοφαρίζοντας αλλά το λέι απ ήταν άστοχο, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 1-0.

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 17 (1), Κρίστμας 5, Αποστολίδης 4 (1), Δέδας 6 (2), Στίγγερς 4, Ντόζιερ 17, Μπούλιαν 2, Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές 1, Γκετσέφσκι 15 (1).

ΑΡΗΣ: Μπράουν 24 (3), Ταπούτρος 1, Κινγκ 7, Χατζηβρέττας 10 (1), Κασίροφ 2, Μπάβτσιτς 12 (2), Σλούκας 11 (1).

Στον δρόμο κι απόψε...!!

Δεν το βάζουν κάτω οι «αγανακτισμένοι» οι οποίοι συνεχίζουν την ειρηνική διαμαρτυρία τους στο Σύνταγμα για δεύτερη μέρα.
Στον δρόμο κι απόψε...
Μετά το χθεσινό ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο κόσμος με την παρουσία του στο κέντρο της Αθήνας, για δεύτερη μέρα αποφάσισε να δείξει την απέχθειά του στον πολιτικό κόσμο μετά τα δυσβάσταχτα μέτρα που έχουν επιβληθεί.
Οι διοργανωτές και της σημερινής συγκέντρωσης κάνουν και πάλι έκκληση για ειρηνικό κλίμα, ενώ το group στο Facebook μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τις 57.000 συμμετοχές.
Διαβάστε όλο το θέμα στο newstoday.gr

Πήρε εντολή και σχηματίζει ΔΣ!!

Την επίσημη εντολή των μετόχων της ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να σχηματίσει διοίκηση, έλαβε ο  Θανάσης Αθανασιάδης
Πήρε εντολή και σχηματίζει ΔΣ
Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα τυπικό θέμα το οποίο ωστόσο έπρεπε να επικυρωθεί κάτι που συνέβη στα γραφεία της εταιρίας (κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των μετόχων), παρουσία και ανθρώπων της Λέσχης Φίλων Αρη. Το συγκεκριμένο γεγονός ανοίγει τον δρόμο στον κ. Αθανασιάδη για να σχηματίσει. κυβέρνηση, κατανέμοντας αρμοδιότητες στο κάθε μέλος του συμβουλίου. Στο τελευταίο θα συμμετάσχει και ο κ. Χρήστος Γρόλλιος, ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, στη θέση του κ. Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος δεν συνεχίζει.

Αυτό που τώρα παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το που θα χρησιμοποιηθούν τα νέα μέλη αυτής της διοίκησης, δηλαδή τα καθήκοντα που θα αναλάβουν οι κ.κ Ευγενίου, Παπαϊωάννου, Πόππης και Ορφανίδης. Το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκονται σε καίρια πόστα, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα, καθώς η ομάδα πρέπει να «τρέξει» ενόψει των μεταγραφών και της προετοιμασίας. Το βάρος θα πέσει στους «μπαρουτοκαπνισμένους» Αντώνη Ζαμπέτα και Γιάννη Κόντη (ως ο έχων το γενικό πρόσταγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα) με την υψηλή εποπτεία ασφαλώς του Θανάση Αθανασιάδη.

Συνάντηση Τσιώλη - διοικούντων
Την πρώτη τους συνάντηση μετά τις εκλογές θα έχουν το πρωί της Παρασκευής ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, με τους διοικούντες την ΠΑΕ. Στη συζήτηση που θα γίνει θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και ουσιαστικά θα δοθεί το... εναρκτήριο λάκτισμα για τη δημιουργία του Αρη της επόμενης περιόδου.
Επειδή δεν θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν τετ-α-τετ πολλές φορές, λόγω των πολλών υποχρεώσεων του κ. Τσιώλη (προσωπικών και μη) εκτός Θεσσαλονίκης, η κουβέντα αναμένεται μακρά σε διάρκεια. Βεβαίως προπονητής και διοίκηση θα τα λένε σε καθημερινή βάση τηλεφωνικώς μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 27 Ιουνίου.
Πηγή: novasports.gr

Οι λόγοι που απορρίφτηκε η ένσταση!!

Το σκεπτικό βάσει του οποίου το πειθαρχικό όργανο απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, έδωσε στη δημοσιότητα η Σούπερ Λίγκα. Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής έκρινε ότι τα αποδυτήρια, στη συγκεκριμένη περίπτωση του «Πανθεσσαλικού» σταδίου, δεν αποτελούν αγωνιστικό χώρο, οπότε η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου σε αυτά δεν συνιστούσε παράβαση.
Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο: «Με βάση την από 24-5-2011 ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΚ που τελέσθηκε στις 22-5-2011, καλείσθε την Πέμπτη 26-5-2011 και ώρα 13.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να απολογηθείτε»: «Απορρίπτει την κρινόμενη ένσταση.»
Με το σκεπτικό της απόφασης, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δέχεται τα γεγονότα που καταγγέλλει η ΑΕΚ, ωστόσο στέκεται σε δύο στοιχεία: α) βάσει κανονισμού, τα αποδυτήρια δεν αποτελούν «αγωνιστικό χώρο» (στον οποίο ίσχυε η απαγόρευση Μπέου) και β) η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο στις 18:40, δεν μπορεί να εκτιμηθεί πως αποτελεί παρουσία την ώρα του αγώνα, καθώς έλαβε χώρα σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξή του.
Για τους δύο παραπάνω λόγους, η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ, η οποία όμως δικαιούται να ασκήσει έφεση.»

Επαφές της Ιντερ με την Ουντινέζε για Σάντσεζ

Ο Χιλιανός επιθετικός της Ουντινέζε, Αλέξις Σάντσεζ, υπήρξε μια από τις "αποκαλύψεις" στο εφετινό ιταλικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας να τον "γλυκοκοιτάζουν". 

Από τους "μνηστήρες" δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να απουσιάζει η Ίντερ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των "νερατζούρι", Μάσιμο Μοράτι. «Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, οπότε δεν είναι ούτε μυστήριο ούτε περίεργο που μιλάμε με την ομάδα του» δήλωσε ο πρώτος τη τάξει παράγοντας της Ίντερ, διευκρινίζοντας πάντως ότι «εξετάζουμε την περίπτωση του Σάντσεζ, αλλά ταυτόχρονα βλέπουμε και άλλους ποδοσφαιριστές. Στην επίθεση είμαστε δυνατοί και το να ενισχυθούμε σε αυτή τη γραμμή δεν είναι ο κύριος στόχος μας».

Λίνο: «Του χρόνου έναν τίτλο»

Για την πατρίδα του την Βραζιλία αναχώρησε ο Άλβες Λίνο μετά το τέλος των υποχρεώσεων με τον ΠΑΟΚ. Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου μίλησε στο αεροδρόμιο για τις εντυπώσεις της φετινής σεζόν:
«Περίμενα περισσότερα από αυτήν τη χρονιά και περίμενα έναν τίτλο. Δε μας άξιζε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Ηταν μία σεζόν με πολλά θετικά αλλά και αρνητικά και ελπίζω τη νέα σεζόν να δουλέψουμε για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Πέρσι είχα ένα δύσκολο χειρουργείο και έναν περίπλοκο τραυματισμό Αργησα να επανέλθω και έχασα την προετοιμασία. Δε μπόρεσα να είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου και να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους. Στα πλέι οφ ξαναβρήκα τη φόρμα μου.
Ελπίζω του χρόνου να είναι κανονικά με την ομάδα και να μην έχω προβλήματα. Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ περνάω πολύ περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μου παρά με την οικογένεια μου και για αυτό και εγώ θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά. Στην καινούργια περίοδο πιστεύω θα παραμείνει η ίδια παρέα. Τώρα έχουμε τις διακοπές. Ολοι έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και του χρόνο θέλουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο και για αυτό θα δουλέψουμε. Εγώ φεύγω με ανάμεικτες εντυπώσεις γιατί πέρα από ότι πετύχαμε, θέλαμε κάτι περισσότερο και στο Κύπελλο και στα πλέϊ-οφ».

«Το μεγαλύτερο σκάνδαλό των τελευταίων 30 χρόνων»

Για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια έκανε λόγο ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής για τις πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες του Ιωνικού και του Εθνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σαλευρή: 

«Εδώ και 30 και πλέον χρόνια ασχολούμαι με τον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Παρά τα πολλαπλά συναισθήματα χαράς που έχω γευτεί ως παράγοντας στον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού, με λύπη μου διαπιστώνω ότι η ισονομία στον χώρο μας δεν ισχύει και βλέπω παράγοντες του ποδοσφαίρου να καταστρατηγούν τους κανόνες λειτουργίας των θεσμών. 
Κύριοι, γνωρίζεται πολύ καλά ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο διέπεται από κανόνες που κατοχυρώνουν την ισονομία και την ίση μεταχείριση. Παρ’ όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε όλοι το θέατρο του παραλόγου. 

Ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, την ίδια περίοδο, να προσκομίζουν φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες και να εκδίδονται δελτία ποδοσφαιριστών. 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα. 

Οι ομάδες αυτές επί δύο χρόνια προσκομίζουν πλαστές ενημερότητες, κάνουν μετεγγραφές και παράλληλα στερούν από το Κράτος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, καταστρατηγώντας έτσι τον υγιή ανταγωνισμό. Η συμπεριφορά τους είναι κατακριτέα από όλη την φίλαθλη αθλητική κοινή γνώμη και προκαλεί απέχθεια. 

Είναι απαξίωση και δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Όλες οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τα κανάλια περιμένουν να ακούσουν τον υποβιβασμό, διότι οι παρανομίες και οι κακουργηματικές πράξεις που έχουν διαπράξει, έχουν πλαστογραφήσει και νοθεύσει το πρωτάθλημα της Football League».
  The Player

«Ντροπή»!

Δεν… πρόλαβε να βγει η απόφαση περί απόρριψης της ένστασης της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και η ΠΑΕ εξέδωσε μια λιτή αλλά καυστική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ντροπή…
«Ντροπή»!
Αναλυτικά:
«Η χρονιά για τη Super League και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011.
Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό.
Ντροπή.»

Γελάει ο Μπέος! Απορρίφθηκε η ένσταση…

Δεν έγινε δεχτή τελικά η ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εγκυρότητα του αγώνα στον Βόλο, όπου ο Αχιλλέας Μπέος «μπούκαρε» στα αποδυτήρια παρ’ ότι ήταν τιμωρημένος…
Γελάει ο Μπέος! Απορρίφθηκε η ένσταση…
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Απορρίπτει την κρινόμενη ένσταση».
Όπως αναφέρει το... σκεπτικό της απόφασης, τα αποδυτήρια δεν λογαριάζονται ως αγωνιστικος χώρος, γι' αυτό ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" δεν έκανε και κάτι... παράνομο.

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι!!
Δεν τα πήγαμε και πολύ καλά εχθές (2 στα 4) αλλά σήμερα θα πάρουμε το αίμα μας πίσω!!
 Avanti να δούμε τι έχουμε:

Τζουργκάρντεν-Ελφσμποργκ        Goal/Goal (1,55)

Χάλμσταντ-Γκέτεμποργκ        Over 2,5 γκολ (1,95)


Γκάλγουεϊ-Ντροχέντα            1 (2,11)


Ντεν Χάαγκ-Γκρόνινγκεν 1 (1,96)


Ci vediamo di nuovo! Ciao Bella!!

Έδωσε ονόματα ο Γκαλιάνι!!

Τους μεταγραφικούς στόχους της Μίλαν εν όψει καλοκαιριού κατονόμασε ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι.

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι πολιόρκησαν για ακόμη μία φορά τον Γκαλιάνι προκειμένου να αποσπάσουν κάποια στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι Μιλανέζοι στο θερινό μεταγραφικό «παζάρι» κι εκείνος μίλησε ξεκάθαρα για τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ιταλικό σύλλογο.

«Δεν υπάρχει Μίστερ Χ ή Μίστερ Υ. Υπάρχει ανάγκη να αποκτήσουμε ενός αριστερού χαφ. Υποψήφιοι είναι ο Ασαμόα της Ουντινέζε, ο Χάμσικ της Νάπολι, όπως και οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ», δήλωσε ο Γκαλιάνι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μίλαν να κινείται για τον αρχηγό της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» προχώρησε στη διάψευση αυτών, διευκρινίζοντας: «Ο Φάμπρεγκας είναι πολύ ακριβός. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε έναν παίκτη από κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».
Πηγή: theplayer.gr

Συγκρούσεις οπαδών με την αστυνομία στη Βουλγαρία!!

Από επεισόδια σημαδεύτηκε άλλη μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση στη Βουλγαρία καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, αρκετά άτομα τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις αστυνομικών με οπαδούς μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Βουλγαρίας μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Σλάβια Σόφιας.

Όπως εξήγησε η αστυνομία, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένας αστυνομικός.

Ένα λεωφορείο καταστράφηκε και πολλά τζάμια αυτοκινήτων έσπασαν.

Συνολικά έγιναν 4 συλλήψεις οπαδών με την κατηγορία του χουλιγκανισμού.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με την αστυνομία να επεμβαίνει όταν οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ, πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας τους με 1-0 και την κατάκτηση του κυπέλλου, άρχισαν να επιτίθενται σε περαστικούς και να σπάνε τα τζάμια παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Κοντά στον Αστέρα ο Χάβος!!

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός βοήθησε τους Θεσσαλονικείς να κάνουν πολύ καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ μην ξεχνάμε ότι η τότε ομάδα του έφτασε ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου αποκλείοντας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΤhePlayer, το «φλερτ» ανάμεσα στον Μάκη Χάβο και τον Αστέρα Τρίπολης, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. 
Πηγή: theplayer.gr

Και οι... bookmakers «βλέπουν» τον Πιζάρο στον Ολυμπιακό!!

Το όνομα του Νταβίντ Πιζάρο είναι ένα από αυτά που βρίσκονται στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας του Ολυμπιακού και το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον άσο της Ρόμα δεν περνά απαρατήρητο από τον διεθνή Τύπο, καθώς ακόμα και... στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν αποδόσεις που σχετίζονται με το μέλλον του παίκτη!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της ιστοσελίδας «agipronews.it», ο Πιζάρο οδεύει προς... διαζύγιο με τη Ρόμα, καθώς δεν τα πηγαίνει καλά με τη νέα διοίκηση των «τζιαλορόσι» και δεν αποκλείεται να «κλείσει» ο κύκλος του στην ομάδα.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά «γι` αυτόν, ακόμα και οι Άγγλοι bookmakers προβλέπουν το «αντίο» στην ιταλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής πειόδου.

Μοναδικός προορισμός - σύμφωνα με τις φήμες - ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι έτοιμος να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο».

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που προτείνουν οι bookmakers, η πιθανότητα ο Χιλιανός να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λιμανιού δίνει 1,60, ενώ το να παραμείνει στη Ρόμα 2,15!

Τα εισιτήρια, οι νέες στολές, η Φιορεντίνα και τα φιλικά του Άρη!!

Ο σχεδιασμός του νέου Άρη ξεκίνησε με την δρομολόγηση των πρώτων ενεργειών. Σε ότι αφορά τον τομέα εκτός από εκείνους του αγωνιστικού και του μεταγραφικού υπάρχουν κάποιες σημαντικές ειδήσεις, που αποτελούν την πυξίδα της διοίκησης.
Πιο συγκεκριμένα:
 
1. Στόχος η αύξηση των εισιτηρίων. Την περασμένη περίοδο οι κίτρινοι είχαν 30% απώλειες στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων. Τα διαρκείας παρουσιάστηκαν με σημαντική έκπτωση σε σχέση με τις περσινές τιμές, όταν και ο μέσος όρος έκανε βουτιά, πέφτοντας κάτω από τις 10.000.
 
2. Νέες εμφανίσεις για την ομάδα. Η μία θα είναι ριγέ, η δεύτερη θα είναι μαύρη στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ξανά, μετά από τρία χρόνια, το χρώμα φλου. Η τρίτη εμφάνιση θα είναι σε μοβ χρώμα, σαν αυτή της Φιορεντίνα.
 
3. Δυνατά φιλικά. Η ομάδα θα παίξει δύο φιλικά στο Καρπενήσι, τυπικού χαρακτήρα, θα παίξει στο Ζέεφελντ τρεις αγώνες ενώ υπάρχει περίπτωση και για τέταρτο. Η ομάδα μετά θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να δώσει δύο φιλικά στην περιοχή της Τοσκάνης με πιθανούς αντιπάλους την Φιορεντίνα, τη Σιένα και τη Μπολόνια. Υπάρχει ενδεχόμενο να μεταβεί η ομάδα και στην Ισπανία. 
 
4. Συνεργασία με μεγάλους συλλόγους, όπως είναι οι Μπόκα Τζούνιορς και η Μάντσεστερ Σίτι.
 
5. Τα... αποκαλυπτήρια στο κοινό της ομάδας αναμένεται να γίνουν τις 17 Αυγούστου με ένα δυνατό φιλικό. Αναζητείται μια ομάδα που θα κάνει αίσθηση, με σκοπό να ικανοποιηθεί ο κόσμος της ομάδας, αλλά και να υπάρχουν υψηλά οικονομικά οφέλη.
 
Με αφορμή τον σχεδιασμό αυτόν, μίλησε αναλυτικά στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, ο διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Ελευθερούδης.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
 

Παραμένει στην Ίντερ ο Σνάιντερ!!

Ο διεθνής Ολλανδός άσος των «νερατζούρι» διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Σαν Σίρο» το καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Coppa Italia, την προσεχή Κυριακή.
«Εδώ θα είμαι και την επόμενη σεζόν», απάντησε ο Σνάιντερ σε σχετική ερώτηση της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport». Οι τραυματισμοί ταλαιπώρησαν φέτος τον 26χρονο άσο της Ίντερ, ο οποίος αναγκάστηκε να λείψει από αρκετά παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο στον τελικό με την Παλέρμο, θα έχει την ευκαιρία να «κλείσει» τη χρονιά με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, αν κερδίσει το τρόπαιο.
«Προπονούμαι με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα παίξω σίγουρα κόντρα στην Παλέρμο. Θέλω να παίξω και να κατακτήσω το Coppa Italia, ώστε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν θετικά», κατέληξε ο Σνάιντερ.

«Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός»

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την επόμενη μέρα από τη αποχώρηση του Μάκη Χάβου, τονίζοντας ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός.
«Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός»
«Ο Μάκης (σ.σ.: Χάβος), τον λέω έτσι γιατί είναι πολύ δικός μας άνθρωπος, εύχομαι να έρθει ξανά στον ΠΑΟΚ για να δουλέψει, αν το θέλει ο Θεός», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στον «Sport 103».
Στη συνέχεια είπε για το νέο προπονητή ότι «γι΄ αυτό το θέμα θα μιλήσουν ο πρόεδρος κι ο τεχνικός διευθυντής, οι οποίοι γνωρίζουν γι΄ αυτά τα θέματα κι είναι ειδικοί». Σε ό, τι αφορά τα πλέι οφ, τόνισε: «Αισθανόμαστε μια πικρία διότι δεν πήραμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Συγκεντρώσαμε τους περισσότερους βαθμούς στη συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά χάσαμε το στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν κι όλοι δουλεύουμε για να είναι καλύτερη η χρονιά που έρχεται από αυτή που πρόσφατα ολοκληρώθηκε».

Για τον προγραμματισμό υπογράμμισε: «Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει. Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ για τις εξελίξεις». Τέλος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσήμβρια, είπε: «Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στη Ν. Μεσήμβρια. Δόθηκε η οικοδομική άδεια. Αργά ή γρήγορα το έργο θα τελειώσει. Επρεπε να είχε ήδη τελειώσει, αλλά λόγω έλλειψης ρευστότητας καθυστέρησε».
 

Είπαν «όχι» σε Τρίκαλα, το… άκουσαν Ηρακλής και ΟΦΗ!!

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ένσταση των Τρικάλων για τη μη αδειοδότηση της ομάδας το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αφού έκρινε πως είναι αναρμόδιο να την εκδικάσει. Απόφαση που επηρεάζει όμως και άλλες ομάδες…
Είπαν «όχι» σε Τρίκαλα, το… άκουσαν Ηρακλής και ΟΦΗ
Ουσιαστικά, η απόφαση αυτή αποτελεί προάγγελο ανάλογων αποφάσεων σε περίπτωση που ΟΦΗ ή Ηρακλής πράξουν ανάλογα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε την με αριθμό πρωτοκόλλου 16862/2011 από 23-5-2011 προσφυγή της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά της υπ’ αριθμόν 6/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ και αποφάσισε ότι:
Απορρίπτει την προσφυγή ως απαράδεκτη λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του παρόντος δικαστηρίου, ως ορίζεται ρητώς στο άρθρο 7, με τίτλο «Δικαιοδοτικά Οργανα», του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων και Οικονομικό Ευ Αγωνίζεσθαι UEFA-ΕΠΟ, σε συνδυασμό και με το άρθρο 2 παράγραφος 2 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας (ΠΟΑ-ΕΕΑ) όπου προβλέπεται ότι : «Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι αρμόδια για την εκδίκαση της υπόθεση σε δεύτερο και τελευταίο βαθμό».

"Nα πάμε στο EURO"

Η πρόκριση στο EURO 2012 είναι ο μεγάλος στόχος της Εθνικής Ελλάδας, δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενόψει του αγώνα με τη Μάλτα (04/06), κάνοντας παράλληλα έκκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.
"Nα πάμε στο EURO"
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ελληνα αμυντικού στο «hellasfanclub.gr»:
-Κατ’ αρχάς σε τι κατάσταση βρίσκεστε, ειδικά οι παίκτες που δεν αγωνίζονται στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κι έχετε καιρό να δώσετε επίσημο αγώνα;
«Εχουμε κάνει πολλές προπονήσεις ώστε να είμαστε σε καλό ρυθμό και να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μάλτα. Τώρα περιμένουμε να προστεθούν και τα υπόλοιπα παιδιά και να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση».
-Στο τελευταίο ματς με τη Μάλτα οι αντίπαλοί μας φάνηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί, συνεπώς κι εσείς πλέον θα είστε ακόμη πιο υποψιασμένοι για τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
«Κοιτάξτε, όλα τα ματς είναι δύσκολα και στο παρελθόν και πρόσφατα η Μάλτα μας είχε δυσκολέψει. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε αυτοί που πρέπει στον αγώνα με τη Μάλτα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα χρειαστεί υπομονή, συγκέντρωση καθώς και άλλα πράγματα. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να μπούμε δυνατά να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».
-Αυτή τη φορά δεν θα ‘ναι ο Παπασταθόπουλος δίπλα σου, αλλά κάποιος άλλος παίκτης που θα επιλέξει ο κ. Σάντος; Πόσο σημαντικό είναι το βάθος που έχει αποκτήσει εσχάτως η Εθνική;
«Η Εθνική έχει πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές, παίκτες που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στους αγώνες και να βοηθήσουν πολύ. Νομίζω έχουμε πλέον πολλούς παίκτες με ποιότητα που μπορούν να σταθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο».
-Ποιο είναι το μυστικό για μια ομάδα με ανοιχτό «ροτέισιον» που παίρνει και τα αποτελέσματα που θέλει;
«Το μυστικό είναι η ουσία, δηλαδή τα αποτελέσματα. Εμείς προσπαθούμε πολύ σε κάθε ματς, μολονότι είμαστε μια νέα ομάδα, με αρκετά νέα πρόσωπα, νέα φιλοσοφία, νέο προπονητή. Υπάρχει όμως το ταλέντο, η ποιότητα και η θέλησή μας να βγαίνουμε νικητές».
-Συμφωνείς πως η Εθνική ενδεχομένως έχει πλεονέκτημα έναντι της Κροατίας επειδή έχουμε το μεταξύ μας ματς στην έδρα μας;
«Κατ’ αρχάς ο στόχος μας είναι να πάμε στο Euro. Αυτό θέλουμε, αυτό επιδιώκουμε. Δεν νομίζω ότι μόνο ο αγώνας με την Κροατία είναι ο κρίσιμος. Η πρωτιά μπορεί να κριθεί και στα άλλα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στη συνέχεια. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κορυφή μέχρι τέλους».
-Επειτα από ένα Μουντιάλ φαντάζομαι ότι είναι όνειρο να παίξεις και σε ένα Eurο;
«Βέβαια, για κάθε παίκτη είναι πολύ σημαντικό να παίζει σε τόσο σπουδαίες διοργανώσεις. Ασφαλώς η συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά όλοι μας θέλουμε να πάμε και στο Euro».
-Η διάρκεια της Εθνικής αποτελεί μήνυμα ότι ήρθε στην ελίτ για να μείνει;
«Τα τελευταία χρόνια η Εθνική είχε πολλές μεγάλες επιτυχίες με κυριότερη φυσικά την κατάκτηση του Euro 2004. Ολοι μας γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις είναι πια μεγάλες και στόχος μας είναι να μείνουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστούμε».
-Παρά το όνομα του αντιπάλου, περιμένουμε αρκετό κόσμο στον αγώνα με τη Μάλτα. Εσύ τι περιμένεις από τους Έλληνες φιλάθλους.
«Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, πάντα. Μας βοηθάει πολύ και επειδή όπως έχουμε ξαναπεί δεν υπάρχουν πια εύκολοι αγώνες χρειαζόμαστε τους Έλληνες φιλάθλους να μας στηρίζουν».
-Η άποψή σου για το Hellas Fan Club; Συμφωνείς ότι συμβάλει να έρθει ακόμα πιο κοντά ο κόσμος στην Εθνική;
«Σίγουρα! Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός γιατί όπως σας είπα κι οι Έλληνες παίκτες αποζητάμε τον κόσμο τον θέλουμε στους αγώνες μας και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα δείξει την μεγάλη αγάπη που έχει για την Εθνική Ελλάδας».

"Μου αρέσει ο Παπασταθόπουλος"

Ο Κλαούντιο Λοτίτο, ο πρόεδρος της Λάτσιο, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, βάζοντας στο "κόλπο" της απόκτησης του 23χρονου αμυντικού και τους "λατσιάλι".
"Μου αρέσει ο Παπασταθόπουλος"
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport" αναφέρει πως η ομάδα της Ρώμης ενδιαφέρεται για τους Τζιλαρντίνο και Παπασταθόπουλο, φιλοξενώντας δηλώσεις του Λοτίτο.
"Με ρωτάτε αν μου αρέσει ο Τζιλαρντίνο; Μου αρέσουν οι παίκτες που ταιριάζουν στα πλάνα μας και έχουν συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Για τον Παπασταθόπουλο; Ισχύει το ίδιο", είπε ο πρόεδρος της Λάτσιο.

ΜανΏΡΕΣ για Μανόλο… (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιογραφική πιάτσα υπάρχουν δύο Ώρες, οι οποίες εκφράζουν διαφορετική άποψη για τον Μανόλο Χιμένεθ και την παραμονή του στην ΑΕΚ. «Μανουριάζουν» δηλαδή για το θέμα του Ισπανού…
ΜανΏΡΕΣ για Μανόλο… (ΦΩΤΟ)
Η «Ώρα των Σπορ» έχει τίτλο «Μανόλο Άλλαξε Μυαλά» και στη συνέχεια αναλύει τις επιλογές του στην ήττα από τον
Παναθηναϊκό, την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, τις υποδείξεις του στον Βόλο και την εμμονή του σε πρόσωπα.
«Σοβαρά Λάθη
-Άφησε τον Λεονάρντο εκτός αποστολής!
-Στο 0-1 έβαλε τον πιτσιρικά Κλωναρίδη λες και τον ενδιέφερε μόνο το να μειώσει τη σημασία της ήττας
-Επιμένει στον ανύπαρκτο Μπαχά
-Είναι 100% υπεύθυνος για την ήττα στον Βόλο με τις προτροπές στους ποδοσφαιριστές να οπισθοχωρήσουν».

Επίσης στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου γράφει χαρακτηριστικά: «Κρατήστε τον αφού τον εμπιστεύεστε, αλλά μην αγνοείτε ότι ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τα επαναλαμβανόμενα λάθη του όλη τη σεζόν».
Από την άλλη μεριά, η «Κιτρινόμαυρη Ώρα» διαχειρίζεται πιο πανηγυρικά την παραμονή του Ισπανού.
Το λιντ αναφέρει: «Εντολή Αδαμίδη στον Μανόλο που συνεχίζει στον πάγκο της «Ένωσης» και στον τίτλο αναγράφεται η… εντολή του προέδρου της ομάδας: «Εσύ χτίσε τη νέα ΑΕΚ».
Τουλάχιστον και οι δύο αποκαλούν τον Χιμένεθ με το μικρό του όνομα. Κάτι είναι και αυτό… Σε αυτό ταιριάζουν.

Οι Χιλιανοί στέλνουν τον Πιζάρο στη Φενέρμπαχτσε!!

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του Νταβίντ Πιζάρο", γράφει η χιλιανή ιστοσελίδα "latercera.com".
Οι Χιλιανοί στέλνουν τον Πιζάρο στη Φενέρμπαχτσε
Οι Χιλιανοί στηρίζονται σε τουρκικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 7 εκ. στη Ρόμα για την απόκτηση του 32χρονου μέσου, ενώ κάνουν λόγο και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

"Στην Εσκίσεχίρ οι Μπλάνκο και Σκόκο"!

Για... "μεταγραφικές βόμβες" στην Εσκίσεχίρ με τους Νάτσο Σκόκο και Ισμαέλ Μπλάνκο κάνει λόγο η τουρκική ιστοσελίδα "medya373.com"!
"Στην Εσκίσεχίρ οι Μπλάνκο και Σκόκο"!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αμφότεροι θα καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται στην «Ες-Ες» από την αποχώρηση του μεσοεπιθετικού, Σεζέρ Οζτούρκ και του σέντερ φορ Μπατουχάν Καραντενίζ.
Ο πρώτος μετακομίζει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, Φενέρμπαχτσε, ενώ για τον δεύτερο σημειώνεται πως πιθανότατα θα μετακομίσει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι τα ονόματα των δυο ομάδων που αναφέρονται.
Ετσι στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως η Εσκισεχίρσπορ είναι έτοιμη να ρίξει τις δυο μεταγραφικές βόμβες τονίζοντας πως ο Σκόκο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σεζέρ και ο Μπλάνκο θα καλύψει το κενό του Μπατουχάν...
Πηγή: sentra-goal.gr

Γιατί οι Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ οδηγοί F1!!

Απορούμε γιατί δεν έχει καταφέρει να διαγωνισθεί ποτέ κανείς Έλληνας στην Formula 1. Για ξανασκεφτείτε το λίγο. Είναι πολύ λογικό. Η αδρεναλίνη που εκκρίνεται από τον Έλληνα οδηγό δεν συγκρίνεται με αυτή των πιλότων...
Γιατί οι Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ οδηγοί F1
1. O Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί σε κανονικούς δρόμους (χωρίς λακκούβες, σαμαράκια, έργα τις ΕΥΔΑΠ )
2. O Έλληνας δεν μπορεί να αποχωριστεί την κόρνα και η Formula 1, δεν διαθέτει κόρνα.
3. Μαζί με την κόρνα έχουν «ξεριζώσει» και τασάκι, ράδιο, CD Player , υδραυλική φραπεδιέρα, θήκη για το κινητό και ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Οδήγηση χωρίς νόημα δηλαδή.
4. Θες Φόρμουλα; Ξεχνάς το μαξιλαράκι που γράφει «I LOVE YOU», το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του (αν και αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο κακό) ,το μπρελόκ της ομαδάρας (όποια κι αν είναι αυτή), το αυτοκόλλητο που γράφει «Μπαμπά μην τρέχεις»,το σκόρδο, τη χάντρα και κανά -δυο άλλα χαϊμαλιά που κρέμονται από τον καθρέπτη.
5. Κυκλοφορούν τόσα ελαφροντυμένα μοντέλα στην πίστα που η αγαπημένη του Έλληνα οδηγού θα του… βγάλει τα μάτια.
6. Υπάρχει μόνο ένα φανάρι. Το οποίο δεν επιτρέπεται να παραβιάσεις , ούτε να βρίσεις τον μπροστινό οτι δεν ξεκινάει εγκαίρως.
7. Δεν σε αφήνουν να ξεκινήσεις αν δεν βάλεις ζώνη (που τσαλακώνει το πουκάμισο) και κράνος (που χαλάει το μαλλί)
8. Απο το pit stop πρέπει να βγεις προσεκτικά και όχι κομμάτια όπως θα έβγαινες ξεπαρκάροντας.
9. Δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις παραβιάσεις. Κρίμα.
10. Μπορείς να πιεις μόνο μετά τον αγώνα και μόνο αν έχεις καταφέρει να πλασαριστείς στις τρεις πρώτες θέσεις.
Πηγή: totetferi