Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Στην αντεπίθεση ο Βαλντάνο!

Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χόρχε Βαλντάνο τοποθετήθηκε δημόσια, κατηγορώντας ανοιχτά τον Ζοσέ Μουρίνιο για αυτή την εξέλιξη.

«Είναι ξεκάθαρο ποιος κέρδισε σε ένα καυγά που εγώ προσπαθούσα να αποφύγω», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος «φωτογράφισε» ως ηθικό αυτουργό τον Πορτογάλο προπονητή της «βασίλισσας».

«Δεν ήταν δική μου απόφαση αλλά του συλλόγου. Εγώ ποτέ δεν μετέτρεψα την ομάδα σε ‘πεδίο μάχης’, αντιθέτως πάντα προσπαθούσα να υπάρχει συναίνεση. Προσπαθούσαν να κρατήσω χαμηλούς τόνους, καθώς υπήρχε μεγάλη συζήτηση γύρω από την ομάδα και ζήτησα μια συνάντηση με τον Πέρεθ και τον Μουρίνιο αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η Ρεάλ τον τελευταίο καιρό έχει πάρει μια κατεύθυνση στην οποία δεν ένιωθα άνετα και δεν μπορούσα να συμμετέχω», τόνισε ο Βαλντάνο.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Μουρίνιο, ο πρώην γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε: «Εδώ και πολύ καιρό δεν μιλάγαμε απευθείας παρά μόνο μέσω τρίτων, ενώ οι αρμοδιότητες μου είχαν μειωθεί τον τελευταίο καιρό».

Τέλος, ο Βαλντάνο εξέφρασε την στεναχώρια και την πικρία του που αποχωρεί με τέτοιο τρόπο από τους «μπλάνκος» δηλώνοντας: «Φεύγω με μεγάλη λύπη μετά από ένα σύλλογο που υπηρέτησα κατά διαστήματα για 27 χρόνια. Νοιάζομαι πολύ για την Ρεάλ και με πονάει που φεύγω, αλλά ποίος ξέρει μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψω».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: