Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Ο κύριος Μαρινάκης, έχει βαρεθεί να βάζει αυτογκόλ»

Καυστικός για τα ελληνικά τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης» μίλησε στον Sentra FM 103,3 για τα πεπραγμένα της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ και το… παρασκήνιο στην ελληνική λίγκα:


«Μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για όλους, για την διοίκηση και τους προπονητές. Όλας ξεκίνησαν με την Καλλιθέα και τα θλιβερά γεγονότα και την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έφερε τίτλο ο Χιμένεθ που είναι οι πολύ σημαντικό, η σεζόν αφήνει θετικό πρόσημο. Έβαλε πολλές φορές την ομάδα πάνω από το εγώ του ο Μπάγεβιτς. Τράβηξε τα πάνδεινα για το καλό της ΑΕΚ. 

Ο κύριος Χιμένεθ έχει μια φιλοσοφία πολύ προχωρημένη για τα ελληνικά δεδομένα, έχει βοηθήσει παίκτες που δεν παίζανε παλιότερα. Αυτό το εξάμηνο θα τον βοηθήσει να μάθει καλύτερα την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι πολύ θετικό που συνεχίζει μαζί μας.

Περιμένω μια ποδοσφαιρική εκδίκηση για το 6-0.Δεν κρύφτηκα ποτέ από τον κόσμο της ΑΕΚ, έφθασε η στιγμή να πάω 2 η ώρα στα Σπάτα για να μιλήσω μαζί τους. Αισθάνθηκα ντροπή 2 φορές και θέλω να εκδικηθούμε, ζω  και αναπνέω για αυτό.

Φαινομενικά το πήρε εύκολα ο Ολυμπιακός. Πρώτη αγωνιστική έχασε ο Ολυμπιακός, έκανε τα παράπονα του και μετά δεν τον ξανά σφύριξε ο εν λόγο διαιτητής. Η έκφραση  για το «έγκλημα κατά της Ελλάδος», οι υπόλοιποι διαιτητές πήραν τα μηνύματα τους. Ο κύριος Μαρινάκης, έχει βαρεθεί να βάζει αυτογκόλ, έχει κάνει λάθη που δεν θα έκανε άλλος παράγοντας. Κάνει λάθη το ένα πίσω από το άλλο.

Εμείς θέλουμε να επιβραβεύουμε τους καλούς διαιτητές. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θέλω οι πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές. Να υπάρχει ομορφιά με γεμάτα γήπεδα, αλλιώς δεν γίνεται να βλέπουμε τους σεκιούριτι μόνο. Έτσι δεν βοηθάμε το ποδόσφαιρο.

ΑΝ δεν το κάνουν οι μεγάλοι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ο σωστός προγραμματισμός είναι το κλειδί. Είναι αυθαίρετη η πρόταση του Κύρου Βασάρα για αρχιδιαιτητής από τον κύριο Μαρινάκη. Είναι απαράδεκτα τα γεγονότα, ναι δικαίως τιμωρηθήκαμε. Χωρίς όμως να γίνει το ίδιο με τις άλλες ομάδες. Με κουράζει να ακούω τον Δώνη να μιλάει, Επηρεάστηκε από τον Μουρίνιο και μιλάει πολύ;

Να σταματήσει να μιλάει, να κοιτάξει να προπονεί της ομάδες του. Ας πει ποιος παράγοντας τον έπαιρνε και του έλεγε: Στείλε την ΑΕΚ στον τάφο. Να ξεχάσουνε ην ΑΕΚ που ξέρανε που έτρωγε σφαλιάρες από όλους.Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να κάνει ότι θέλει ο Μπέος!».

Συνεχίζοντας ο κύριος Δημητριάδης, υπογράμμισε:

«Υπάρχει μπλοκ δημοσιογράφων που έχουν διασυνδέσεις με μάνατζερ, αυτά εμείς τα ξέρουμε. Όσο μας χτυπάνε θα χτυπάμε, τελειώσανε αυτά που ξέρανε. Όποιος παίκτης αξίζει θα μείνει. Έχει ξεβρομίσει η κατάσταση στα αποδυτήρια. Το μέλλον της ΑΕΚ είναι οι Έλληνες παίκτες και οι υποδομές. Θέλουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα, τίμιο και χωρίς βία. Οι Supporters είναι μια καλή λύση που μπορεί να βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: