Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Τορπίλη» από Ελευθερούδη, «στέλνει» Καλτσά στον Ερντάντεθ, για να μην έρθει στον Άρη!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στη Βέροια τις τελευταίες ώρες. Τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε μια πρώτη συμφωνία για τον δανεισμό του Νίκου Καλτσά στον Άρη, προέκυψε έντονο παρασκήνιο, που «τορπιλίζει» τη μετακίνηση του νεαρού μέσου στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι πληροφορίες του PRESSARIS από τη Βέροια δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Συγκεκριμένα, ενώ ο δανεισμός του Καλτσά (με την προϋπόθεση πάντα, ότι η ΠΑΕ Άρης θα εξασφαλίσει τη φορολογική ενημερότητα) ήταν σε καλό δρόμο, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά σενάρια από την πόλη της Ημαθίας, μετά ένα μπαράζ ενεργειών στο παρασκήνιο, από τον νυν διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας και πρώην του Άρη, Γιώργο Ελευθερούδη… «τορπιλίστηκε» όλη η διαδικασία!
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο παράγοντας της Βέροιας τηλεφώνησε στον Κίκε Ερνάντεθ, προκειμένου να «ανοίξει την πόρτα» της Έρκουλες για τον δανεισμό του Κάλτσα στην ομάδα της Ισπανίας!
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι, μάλιστα, να δώσουν «ενοίκιο» 50.000 ευρώ στη Βέροια, ώστε να προχωρήσει η μετακίνηση του 22χρονου μέσου!
Με αυτήν την εξέλιξη τινάζεται στον αέρα το θέμα Καλτσά για τον Άρη, δείχνοντας πάντως, μια ρεβανσιστική διάθεση σε βάρος των κίτρινων από τον πρώην συνεργάτη τους!pressaris gr

Καρύδας: «Πολύ καλή επιλογή ο Καλτσάς»

Ο πρώην προπονητής της Βέροιας, Νίκος Καρύδας, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για το μεταγραφικό στόχο του Άρη, Νίκο Καλτσά, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν ποδοσφαιριστή με πολλές ικανότητες, ενώ έκανε και την πρόβλεψή του για την πορεία των «κίτρινων» στο δεύτερο γύρο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Νίκο Καλτσά που ενδιαφέρει τον Άρη:
«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει πολύ καλές προοπτικές. Έρχεται κοντά στο γκολ, είναι διεισδυτικός, έχει πολλές ικανότητες και είναι μια καλή επιλογή για τον Άρη. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό η Βέροια τον παραχωρεί, δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι είναι μια κίνηση με την οποία ο πρόεδρος θέλει να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές και να τους δώσει ώθηση προς τα πάνω».

Για το τι προβλέπει για τον Άρη:
«Απλά χρειάζεται ένα ξέσπασμα. Δυο- τρία συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και θα φύγει από τη δύσκολη θέση. Δεν είναι ομάδα ευκαταφρόνητη και που μπορεί κανείς να την κερδίσει εύκολα. Δε μπορώ να καταλάβω πως βρίσκεται σε αυτή τη θέση και νομίζω πως θα ξεφύγει από εκεί».








πηγή: metrosport.gr

Ψηφίδης: «Πάμε γερά, να σώσουμε την ομάδα»

Τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου επισκέφτηκε χθες το πρωί ο Γιάννης Ψηφίδης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εκπροσωπώντας όλο το διοικητικό συμβούλιο των «κιτρίνων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και έστειλε μήνυμα… σωτηρίας του Άρη.

«Πάμε γερά στο δεύτερο γύρο. Στόχος είναι να σώσουμε την ομάδα. Έχετε πολλές δυνατότητες. Το ξέρουμε και το βλέπουμε. Μην αδικείτε άλλο τους εαυτούς σας», είπε μεταξύ των άλλων στα αποδυτήρια και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η πρώτη γνωριμία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, θυμίζουμε, ήταν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Εκεί ωστόσο ήτανε μόνο οι 18 παίκτες που απαρτίζονταν στην αποστολή του Αλκαράθ. Γι΄ αυτό αποφάσισε χθες να βρεθεί στο Νέο Ρύσιο. Για να γνωριστεί με όλο το ρόστερ. Αφορμή ίσως στάθηκε η δήλωση του Καπετάνου ότι: «Δεν γνωρίζουμε καν το νέο πρόεδρο της ομάδας. Η νέα διοίκηση μίλησε μόνο στα παιδιά που ήτανε στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη».


πηγή: metrosport.gr
 


Ζήτησε εισιτήρια για Λάρισα!!

Η "δίψα" του κόσμου είναι μεγάλη και και έχει αποδειχθεί πως σε κάθε παιχνίδι είναι και θα είναι κοντά στην ομάδα. Ήδη μάλιστα στο μυαλό πολλών είναι η αναμέτρηση στο "AEL FC Arena" με τη Λάρισα, στο τριήμερο 5-6-7 Ιανουαρίου (πολύ πιθανό να είναι τηλεοπτικό).

Η ΠΑΕ ενημέρωσε επισήμως την ΑΕΛ πως θέλει να πάρει εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου, με την υπόσχεση ανταποδοτικότητας στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στο Καυταντζόγλειο και αναμένει απάντηση από τους "βυσσινί" για αυτό το αίτημα.



πηγή: metrosport.gr
 

Γκέκας: «Δεν μου έχει γίνει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» μίλησε ο διεθνής επιθετικός, Φάνης Γκέκας, υπογραμμίζοντας πως δεν του έχει γίνει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ.

Για το αν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ελληνική ομάδα, ανέφερε: «Ευχαρίστως να έρθω σε μία ελληνική ομάδα, εγώ δεν έκλεισα ποτέ τις πόρτες, αλλά πρωτίστως θα πρέπει να μου γίνει και μία πρόταση. Ακόμη δεν μου έχει γίνει από καμία ελληνική ομάδα».

Ενώ για το αν υπάρξει καμία επαφή με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Όχι, δεν μου έχει γίνει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ. Παρακολουθώ γενικά τις ελληνικές ομάδες, όπως και τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι η έλευση του Ιβάν Σαββίδη, θα κάνει τον «δικέφαλο» μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει στο μέλλον να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Λείπουν γενικά οι επενδυτές στην ελληνική λίγκα. Το αν θα αλλάξει αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά οι μεγάλες ομάδες , θα πρέπει να βοηθηθούν».

Για την χθεσινή φιλανθρωπική κίνηση της Εθνικής: «Είναι πράξεις που θα πρέπει να γίνονται όλη τη χρονιά, αλλά έστω και αυτή τη χρονική περίοδο πιστεύω ότι η Εθνική με αυτή την κίνηση κατάφερε να δώσει χαρά σε παιδιά που το χρειάζονται».

Ενώ για το Ολυμπιακός-Λεβάντε που προέκυψε από την κλήρωση του Europa League, είπε: «Δύσκολο το ζευγάρι και για τις δύο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους. Θα είναι δύο πολύ ανοιχτά παιχνίδια. Η Λεβάντε υστερεί σε πείρα του Ολυμπιακού και εκεί είναι που θα πρέπει να «χτυπήσουν» οι «ερυθρόλευκοι» και να πάρουν την πρόκριση».


πηγή: metrosport.gr
 


Σενάρια γα Κοντοδήμο!!

Ένα σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και αφορά τα μεταγραφικά του Άρη έχει να κάνει με τον Δημήτρη Κοντοδήμο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες ελεύθερος στην αγορά και ήδη έχει δεχτεί κρούση από ομάδες Σούπερ Λιγκ.

Μια εξ αυτών λέγεται ότι είναι ο Άρης. Άνθρωπος των «κιτρίνων» έχει κάνει διερευνητική κρούση στον 30χρονο ποδοσφαιριστή. Το «Μ» επικοινώνησε μαζί του και αυτό που μας τόνισε είναι ότι όντως του έγινε μια κρούση, αλλά όχι κάτι παραπάνω από… φιλολογική. Το ερώτημα βέβαια είναι αν στον Άρη επιθυμούν να ξοδέψουν τη μια μεταγραφή άνω των 24 για την απόκτηση αριστερού μπακ ή την… κρατάνε για επιθετικό. Μια θέση προβληματική για τον Άρη, η οποία πρέπει να καλυφτεί αναγκαστικά με την απόκτηση κάποιου έμπειρου παίκτη που θα έχει σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.



πηγή: metrosport.gr