Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Κρόιφ: «Δεν θα επηρεαστεί η Μπαρτσελόνα»

Κρόιφ: «Δεν θα επηρεαστεί η Μπαρτσελόνα»
Βέβαιος πως οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το σοκ για την ασθένεια του Τίτο
Ο Ολλανδός, ο οποίος έχει διατελέσει και παίκτης και προπονητής στη Μπαρτσελόνα, φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία των «μπλαουγκράνα» χωρίς τον προπονητή τους, αλλά και για την εξέλιξη της υγείας του τελευταίου:

«Πιστεύω ότι ο Τίτο θα επανέλθει. Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν νομίζω πως η απουσία του θα επηρεάσει την ομάδα, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές».

Η δική του τοποθέτηση πάνω στην περιπέτεια του ΒΙλανόβα έχει μια αξία παραπάνω, αφού και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προπονητής των Καταλανών είχε περάσει κάτι αντίστοιχο:

«Εγώ χρειάστηκε να κάνω τριπλό μπαϊπάς, αλλά ήμουν πάντα αισιόδοξος. Όταν μού είπαν ότι χρειάζεται να κάνω την επέμβαση σκέφτηκα ότι τουλάχιστον θα έχω περισσότερο χρόνο να σκεφτώ!».

Ο Κρόιφ αναφέρθηκε και στον Μουρίνιο, εκφράζοντας την αντίθεσή του στον τρόπο που ο Πορτογάλος στελεχώνει την ομάδα:

«Έχει τη δική του φιλοσοφία, που έχει όμως τις συνέπειές της. Οι γηγενείς παίκτες ταυτίζονται περισσότερο με τον σύλλογο και δένονται με αυτόν.

Με τις μεταγραφές μπορείς να φέρεις καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά όχι για πολύ. Κάθε ομάδα χρειάζεται τις ακαδημίες της».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: