Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Οι τρεις «βόμβες» του Τσάκα

Ξέρει ότι πρέπει να δράσει άμεσα. Στο... Τσακ(α) μπαμ. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ιδίως αν ο... Σαουδοέλληνας Αλ Αφούζ κάνει πράξη την παρόρμησή του και αποψιλώσει το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού.
Οπως και να `χει, ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος θα αναλάβει το κουμάντο της ΠΑΕ του «τριφυλλιού», εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου, ετοιμάζεται. Οχι μόνον με ποιους θα στελεχώσει την ΠΑΕ, αλλά και τι μεταγραφές θα πραγματοποιήσει. Ο «Τσακ μπαμ» γνωρίζει ότι ο κόσμος (καλά, και η ομάδα, δεν το συζητάμε) θέλει μεταγραφές. Και μόνον με ηχηρές κινήσεις θα καταφέρει να κερδίσει τους οπαδούς.
Τώρα, βέβαια, αν διαβάσετε τα ονόματα που θα σας παραθέσει η στήλη, ίσως δεν ξετρελαθείτε, ιδίως αν είστε οπαδοί του ΠΑΟ και είχατε μάθει με Ροναλντίνιο, Τέβες και Σικαμπάλα. Τώρα η μπάλα είναι πιο χαμηλά. Αν και ο ένας εκ των δύο για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός... Σαουδικής Αραβίας είναι Ελληνας. Και μάλιστα διεθνής, ο οποίος αγωνίζεται εις την αλλοδαπήν. Είναι νέος, εκτιμάται ότι θα γίνει αστέρας, συνεπώς το μέλλον τού ανήκει. Με τόσα στοιχεία, φαντάζομαι ότι τον ανακαλύψατε. Αν όχι, να τον πάρει το ποτάμι. Πρόκειται, λοιπόν, για τον 20χρονο επιθετικό της Καϊζερσλάουτερν, Κώστα Φορτούνη, με τις φήμες να αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη επαφή. Αν έχει επιτευχθεί και συμφωνία μόνον ο ίδιος, ο μάνατζέρ του και ο Τσάκας το γνωρίζουν.
Εμείς, όμως, ξέρουμε και κάτι άλλο. Οτι ο εκπρόσωπος του υποψήφιου νέου επενδυτή εξετάζει την περίπτωση κι ενός διεθνούς Αιγύπτιου επιθετικού: του 26χρονου Μοχάμεντ Νάγκι, πιο γνωστού ως Γκέντο, που στα αιγυπτιακά σημαίνει «παππούς». Αν σας θυμίζει κάτι ο Γκέντο, πάει να πει ότι διαβάζετε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό.
Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που αναγράφεται το όνομα του «παππού» στις ελληνικές εφημερίδες. Είναι η τρίτη φορά, μόνον που φέτος άργησε λίγο, γιατί τις προηγούμενες δύο φορές ήταν Νοέμβριος του 2010 και Σεπτέμβριος του 2011. Ο Γκέντο, λοιπόν, αγωνίζεται στην αιγυπτιακή Αλ Αχλί (24 γκολ σε 68 παιχνίδια) και μάλιστα έπαιξε βασικός (για 80 λεπτά) και στον πρόσφατο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων κόντρα στην Κορίνθιανς.
Και μια που λέμε για τον Τσάκα, να σας αποκαλύψουμε και κάτι άλλο, ότι εκείνος είχε μεσολαβήσει τον Νοέμβριο του 2011 ώστε να γίνει επαφή του Στ. Αδαμίδη με την τουρκική επενδυτική εταιρεία Sabanci Holding, η οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναμειχθεί στα κοινά της «Ενωσης». Τότε οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα, με τους Τούρκους να θέτουν μόνον ένα όρο, να μη διαρρεύσει τίποτα για τρεις μέρες. Ομως, λίγες ώρες αργότερα, ιστοσελίδα, εξειδικευμένη σε θέματα της ΑΕΚ, έγραφε τα πάντα. Και η συμφωνία, που προέβλεπε και συμμετοχή του Τσάκα, ναυάγησε. Και τώρα ναυαγεί η «Ενωση»...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: