Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Ξένο σώμα» ο Βάντο!!

Μέρες… στον ΟΦΗ μετράει ο Φρανσίσκο Βάντο, ο οποίος θεωρείται «ξένο σώμα» στην ομάδα του Ηρακλείου.

«Ξένο σώμα» ο Βάντο
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, μετά την προσφυγή που κατέθεσε κατά του ΟΦΗ, δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Αναστόπουλου. Μάλιστα, ο Βάντο, εδώ και μερικές μέρες, έχει ξεκινήσει προπονήσεις μόνος του, με τους ανθρώπους της ομάδας να εικάζουν πως δύσκολα θα τον δουν ξανά στο Ηράκλειο μετά τις λίγες μέρες άδειας που θα δώσει ο έμπειρος προπονητής στους ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, το «παρών» την Παρασκευή (21/12) στο ίδρυμα «Ελπίδα» θα δώσει αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, η οποία θα αποτελείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Μαχλά, τον αντιπρόεδρο, Νίκο Τσαμπουράκη, τον γενικό αρχηγό, Πέτρο Μαρινάκη, τον εμπορικό διευθυντή, Πάνο Κατσαϊτη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Μανόλη Χρονάκη, ενώ εκεί θα βρίσκονται και πέντε παίκτες από την αποστολή που θα είναι στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Επίσης, η νέα Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τα θέματα –κυρίως οικονομικής φύσεως- που απασχολούν τον σύλλογο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: