Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Βρείτε λύση, έρχεται η… κλήση!!

Υπάρχει τελικά κάποιος που μπορεί να δώσει λύση στο δράμα της ΑΕΚ, μετά και το νέο χαστούκι στο κύπελλο; «Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog.
Πώς το φωνάζανε το σύνθημα οι λίγοι ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – Καβάλα 0-1; «Αυτή δεν είναι ΑΕΚ, βρείτε λύση, έρχεται γαμ…», άστο, ας μην το πούμε καλύτερα ολόκληρο, έστω κι αν για τα σάιτ δεν υπάρχει… ραδιοτηλεοπτικό.
Εγώ θα το πω αλλιώς, λοιπόν. Να βρεθεί λύση, γιατί έρχεται η… κλήση. Έτσι είναι. Ξεκινάς να βάλεις μπροστά ένα αυτοκίνητο. Γυρνάς το κλειδί, κολλάει η μίζα. Με τα χίλια ζόρια παίρνει μπροστά, κατεβάζεις το χειρόφρενο, πας να ξεκινήσεις, μπλοκάρουν οι ταχύτητες. Μαγκώνει συνέχεια ο λεβιές.
Σκάει και το λάστιχο
Κοιτάς το ρεζερβουάρ; Μισοαδειανό. Σε βγάζει, δεν σε βγάζει για πέντε χιλιόμετρα ακόμα. Κάνεις να ανάψεις το φλας για να στρίψεις, δεν δουλεύει το λαμπάκι. Και το αμάξωμα όλο τρίζει έτσι όπως γέρνει. Συνέχεια ακούγονται θόρυβοι. Στο τέλος σκάει και το λάστιχο…
Για ταβέρνα
Αν, λοιπόν, σε σταματήσει η τροχαία, τι θα κάνει; Δεν θα χορτάσει να σε γράφει; Θα σε ξετινάξει. Θα σου πει «δεν είναι όχημα αυτό για να κυκλοφοράς στον δρόμο, πάρε μια κλήση σαν κατάλογο για ταβέρνα, άσε εδώ το αμάξι να φέρουμε γερανό να το μαζέψει και άντε στο καλό».
Ο τροχονόμος
Αυτό ακριβώς κινδυνεύει να πάθει φέτος η ΑΕΚ. Ό,τι κι αν πάει να κάνει, πετάγεται μπροστά της ο τροχονόμος και της φωνάζει «στοπ»! Κάνει να βγει στην Ευρώπη; Της παίρνουν τις πινακίδες: «Απαγορεύεται η έξοδος από τα σύνορα»! Κοιτάει να παίξει στο κύπελλο; «Φέρε άδεια και δίπλωμα!». Κι έτσι όπως πάει στο τέλος μην της το πούνε και στο πρωτάθλημα. Κι ας λέει ο Λίνεν «δεν υπάρχει περίπτωση».
Με πόσα 1-0;
Είναι αδιανόητη η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ. Προκαλεί οίκτο μέσα στο γήπεδο. Για όσους, βέβαια, ξέρουν την ιστορία της και την έχουν δει στο παρελθόν να παίζει ένα από τα ομορφότερα ποδόσφαιρα που έχουμε δει στην Ελλάδα.
Δεν γίνεται, δηλαδή, να σε καθαρίζει μέσα στο ΟΑΚΑ τόσο απλά η Καβάλα που παίζει Β’ εθνική. Στο τόσο άνετο. Και το λέω αυτό επειδή ειδικά μετά το α’ 20λεπτο η Καβάλα, που είναι μια δεμένη ομάδα, δεν φάνηκε να ζορίζεται καθόλου. Ουσιαστικά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Άσε που έχει χαθεί ο λογαριασμός με το πόσα ματς έχει χάσει με 1-0 η ΑΕΚ φέτος.
Ο Κανένας
Και κάτι τελευταίο. «Βρείτε λύση…» φώναζαν και ξαναφώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Από ποιόν θα προκύψει η λύση, όμως; Από τον… Κανέναν; Αφού όλοι έχουν λακίσει στα δύσκολα. Ή μήπως υπάρχει κάποιος που ασχολείται σοβαρά κι έχει τα προσωπικά και οικονομικά κυβικά για να βγάλει την ΑΕΚ απ’ αυτό το τούνελ χωρίς φως;


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: