Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Πάλι με την Μπαρτσελόνα;»

Δεν έκρυψε την έκπληξή του ο Αντριάνο Γκαλιάνι για την κλήρωση με τη Μπαρτσελόνα, που φέρνει τη Μίλαν και τους «μπλαουγκράνα» αντιμέτωπους για έκτη φορά σε κάτι περισσότερο από έναν χρόνο.

«Πάλι με την Μπαρτσελόνα;»
Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πέρυσι είχαν βρεθεί τόσο στο πλαίσιο των ομίλων, όσο και στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Είναι απίστευτο που θα παίξουμε πάλι μαζί τους μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι».

«Η Μπαρτσελόνα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο κι έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε, όπως και πέρυσι, όταν και αφήσαμε καλές εντυπώσεις απέναντι τους».

Όσο για το μέλλον του Πάτο και του Ρομπίνιο στην ομάδα, αυτό είναι μάλλον… χλωμό, αν και η διοίκηση των Μιλανέζων δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις της:

«Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει για την περίπτωσή τους. Ο Ρομπίνιο θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά απορρίψαμε την προσφορά της Σάντος.

Ούτε όμως και με τον Πάτο ξέρουμε τι θα γίνει, αφού συζητάμε ακόμα την πρόταση της Κορίνθιανς. Προς το παρόν και οι δύο ανήκουν στον σύλλογό μας
», τόνισε ο Γκαλιάνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: