Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Φοβάται την υπεροψία!!

Τη χαλαρότητα που μπορεί να προκαλέσει η μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο φοβάται ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη κόντρα στην Κάλιαρι για να κάνουν καλές γιορτές.

Φοβάται την υπεροψία
Έχει κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Η απόστασή της από τη δεύτερη, Ίντερ, είναι στους 7 βαθμούς, κάτι που της δίνει ηρεμία. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει ευχάριστες διακοπές αμέσως μετά το παιχνίδι με την Κάλιαρι για την 18η αγωνιστική, αφού η πρωτοκαθεδρία της δεν απειλείται. Ο Αντόνιο Κόντε, όμως, δεν δείχνει να επαναπαύεται και ζητά από τους παίκτες του τη μέγιστη προσοχή.

«Ανησυχώ για μια πιθανή χαλάρωση των παικτών μου. Η διαφορά από την Ίντερ είναι ικανοποιητική, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όλοι μιλούσαν για εμάς με τα καλύτερα λόγια. Αυτό μπορεί να μας κάνει να αντιμετωπίσουμε την Κάλιαρι με υπεροψία. Αυτές είναι οι στιγμές που περιμένω από τους παίκτες μου απαντήσεις. Τώρα πρέπει να δείξουν πως είναι ώριμοι και σωστοί επαγγελματίες. Θέλω να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι και να πάρουν ακόμα μία νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της «Γιούβε».

Αν, παρ’ ελπίδα, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είναι αυτό που ζητάτε, θα μειώσετε τις μέρες της άδειας των παικτών σας; «Όχι, βέβαια. Δεν συντρέχει λόγος. Η μέχρι τώρα πορεία μας δείχνει πως τα παιδιά έχουν κάνει σημαντική πρόοδο και έχουν πετύχει σπουδαίες επιδόσεις. Είναι όλοι τους εργατικοί και δουλεύουν σκληρά από το καλοκαίρι. Δικαιούνται μερικές μέρες ξεκούρασης, δεν πρόκειται να τους τις στερήσω αν δεν καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς», απάντησε χαμογελώντας ο Κόντε.

Η ομάδα σας έχει κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Είναι αυτή μια δικαίωση; «Εμένα με ενδιαφέρει να κατακτώ τίτλους, στους οποίους σηκώνεις τρόπαιο στο τέλος. Αυτός που αναφέρατε, δεν μας δίνει κύπελλο. Συνεπώς δεν με νοιάζει αν είμαστε πρωταθλητές χειμώνα. Το καλοκαίρι θέλω να είμαστε πρωταθλητές», απάντησε με έμφαση ο Αντόνιο Κόντε.

Κλείνοντας ο Κόντε έστειλε τις ευχές του στον Τίτο Βιλανόβα. «Δίνει μια μάχη πολύ πιο σημαντική από αυτές που δίνει στους αγωνιστικούς χώρους. Του εύχομαι να βγει νικητής και να τον ξαναδούμε το συντομότερο δυνατό στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ξανά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: