Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Τελεσίγραφο από «ORIGINAL»

Το δικό τους τελεσίγραφο στους μετόχους της ΑΕΚ, έστειλαν μέλη της «ORIGINAL» που πήραν τον λόγο στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Καβάλα.

Τελεσίγραφο από «ORIGINAL»
Σε συνεννόηση με το γραφείο Τύπου της «Ένωσης», τρία άτομα, μέλη της «ORIGINAL» πήραν τον λόγο στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Καβάλα με 1-0 και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς τους μετόχους.

Αναλυτικά τα λόγια τους:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω από πλευράς της ORIGINAL, ότι αύριο είναι η 7η μέρα κατάληψης. 21/12 του 2012. Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση στην πρόσκληση που έχουμε κάνει προς όλους αυτούς που κρατούν την τύχη της ΑΕΚ στα χέρια τους.

Έχουμε όλη την καλή διάθεση να δώσετε λύση. Περιμένουμε την «ετυμηγορία» τους... 1ο απλά θέλετε να είστε αμέτοχοι και συνένοχοι στην καταστροφή ή 2ο να αποδείξετε ότι έχουν δίκιο όσοι σας πίστεψαν.

Για μας τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν.

Αυτό να το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους, όσοι πιστεύουν ότι δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου την 21η Δεκεμβρίου του 2012.

Για μας υπάρχουν κι άλλα... Θέλουμε να πούμε κάτι και για εσάς τους δημοσιογράφους: Ως πότε θα κλείνεται τα μάτια σας στον σφαγιασμό της ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπετε εδώ και ένα γύρο από τον κάθε διαιτητή τι αντιμετώπιση. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Καβάλα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: