Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Έρχεται ο Μιχαήλ, αποφασίζει ο Ντε Βινσέντι»

Δεδομένη η συμφωνία με τον Αλέξη Μιχαήλ, αλλά δύσκολη η παραμονή του Τόμας Ντε Βινσέντι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος.

«Έρχεται ο Μιχαήλ, αποφασίζει ο Ντε Βινσέντι»
Τη συμφωνία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αλέξη Μιχαήλ για να αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή της ομάδας άνω των 24 ετών επιβεβαίωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στον Super FM των Ιωαννίνων. Παράλληλα στάθηκε στις δυσκολίες για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Αναλυτικά, ο προπονητής των Ηπειρωτών μίλησε για:

-τη συμφωνία με τον Αλέξη Μιχαήλ: «Ο Αλέξης μου είχε πει ότι θα μου απαντούσε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μου απάντησε θετικά, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Η ομάδα ετοιμάζει με τον μάνατζέρ του το καινούργιο συμβόλαιο».

-την προώθηση παικτών από τους Νέους στην πρώτη ομάδα: «Ασχολούμαι με τις ομάδες υποδομών και περισσότερο με την Κ-20, γνωρίζω αρκετά παιδιά, ήδη 2 έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και θα ήθελα από τώρα να ανέβουν στην πρώτη ομάδα».

-το συμβόλαιο του Τόμας Ντε Βινσέντι: «Ο Τόμας είναι σημαντικός για μας. Χωρίς τον Τόμας θα έχουμε άλλο στυλ, αλλά πάλι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Να σας θυμίσω τους αγώνες με Λεβαδειακό και Πανθρακικό που τους κερδίσαμε. Σίγουρα τον θέλουμε ως το καλοκαίρι στην ομάδα μας, εγώ θα τον ήθελα και μετά, αλλά οι φιλοδοξίες του καθενός είναι πάνω απ' όλα. Ο Τόμας έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι λογικό να σκέφτεται όλες τις περιπτώσεις. Εμείς του δείξαμε πόσο πολύ θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Από εκεί και μετά αυτός θα πάρει την απόφαση. Έχει τις δυνατότητες και τώρα να παίξει σε μεγάλο club. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ευφυής, ταλαντούχος. Έχει βρεθεί από μικρός σε ξένη χώρα. Έχει περάσει καλές και δύσκολες στιγμές. Είναι σε μια φάση που ψάχνει το επόμενο βήμα».

-τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης: «Το όνειρό μου είναι να δημιουργηθεί ένα προπονητικό κέντρο, που θα περιέχει 2 γήπεδα με φυσικό χόρτο και ένα γήπεδο πλαστικό που να είναι σκεπαστό με μπαλόνι. Εντυπωσιάστηκα από ένα γήπεδο που σκεπάζεται έτσι στον Πανθρακικό. Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα. Έχω προτείνει στον πρόεδρο από πού μπορούμε να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα, ότι είναι να γίνει ας γίνει άμεσα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη εποχή, είναι δύσκολο να βρεθούν κεφάλαια τη στιγμή μάλιστα που προσπαθεί ο πρόεδρος να κλείσει παλιές πληγές. Υπάρχουν όμως τρόποι να εξοικονομήσουμε χρήματα. Για παράδειγμα να δώσουμε το καλοκαίρι 2-3 παίκτες με μεταγραφή. Μπορούμε να μειώσουμε το μπάτζετ άλλες 200-250 χιλιάδες. Ίσως θα μπορούσε μια εταιρία να δώσει το όνομά της στο προπονητικό κέντρο. Το προπονητικό κέντρο θα βάλει τις βάσεις να εξελιχθεί η ομάδα και να γίνει πραγματικά μεγάλη».

-τους στόχους του ΠΑΣ για το μέλλον: «Τελειώνοντας η χρονιά, όλοι θα έχουν όνειρο η ομάδα να κάνει μεταγραφές για να πάει ψηλότερα. Η δικιά μου φιλοσοφία είναι η ομάδα να μείνει για έναν ακόμα χρόνο ταπεινή, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αγωνιστικά, επενδύοντας όμως σε υποδομές και Ακαδημίες. Όταν επενδύσουμε εκεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η δυνατή ομάδα, που όχι μόνο θα κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά θα απαιτεί και αποτέλεσμα απ' αυτόν».

-τις βλέψεις για την καριέρα του: «Θα είμαι απόλυτος. Ο κ. Χριστοβασίλης μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα να περάσω τις ιδέες μου και τη φιλοσοφία μου. Από την άλλη ο κόσμος με αγκάλιασε και το εκτιμώ. Θα ήθελα να φύγω όταν θα κουράσω τον κόσμο και τον πρόεδρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: