Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ονειρεύονται Ευρώπη στην Κατάνια!!

Τη νίκη κόντρα στην Πεσκάρα ζήτησε από τους παίκτες της Κατάνια ο Ρολάντο Μαράν, ώστε να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Ονειρεύονται Ευρώπη στην Κατάνια
Αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Καμπιονάτο. Η Κατάνια μετά από 17 αγώνες βρίσκεται πολύ ψηλά, ελπίζοντας πως μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα έχει καταφέρει να πλησιάσει περαιτέρω την πρώτη πεντάδα. Παίκτες και προπονητής ονειρεύονται ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά για να συνεχίσουν να ελπίζουν, πρέπει να περάσουν από την έδρα της Πεσκάρα στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής.

Αυτό τόνισε σε ομιλία προς τους παίκτες του ο Ρολάντο Μαράν. «Η θέση μας ως τώρα είναι ικανοποιητική, ίσως καλύτερη από αυτή που περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς. Η ομάδα αγώνα με τον αγώνα δείχνει να πιστεύει στο όνειρο της συμμετοχής της στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να καταφέρουμε, όμως, να κρατήσουμε το όνειρο ζωντανό, πρέπει να κερδίσουμε την Πεσκάρα και να φτάσουμε τους 28 βαθμούς», είπε ο Μαράν.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Κατάνια ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους. «Μη νομίζετε πως οι παίκτες της Πεσκάρα έχουν κακή ψυχολογία μετά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν από τη Μίλαν. Να θυμάστε πως δύο από αυτά ήταν αυτογκόλ. Χρειάζονται και εκείνοι βαθμούς, για να συνεχίσουν να ελπίζουν στην παραμονή τους, συνεπώς θα παίξουν με προσοχή, κλείνοντας τους χώρους και προσπαθώντας να μας χτυπήσουν στην κόντρα. Απαιτείται μέγιστη προσοχή, αλλά και αποτελεσματικότητα, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε στους παίκτες του ο Ρολάντο Μαράν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: