Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Βοργιάς: «Να μην καρατομηθεί ο Δημητρόπουλος»

Ο Σωτήρης Βοργιάς, πρώην διαιτητής και πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στο θέμα του διαιτητή Δημητρόπουλο και την τιμωρία που θα πρέπει να του επιβάλει η ΚΕΔ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θέλουν να δείξουν ότι δεν καταλαβαίνουν από συμπεριφορές τύπου Κούγια. Αυτοί έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι. Ότι θέλουν κάνουν. Η ευθύνη είναι συλλογική. Το μεγάλο μερίδιο το έχει ο κύριος Δούρος που το παρελθόν του είναι γνωστό».
για να συμπληρώσει:

«Ποιος θα πειράξει το Δημητρόπουλο; Το διακόπτει το παιχνίδι και πάει μέσα και γραφεί ότι έληξε. Και ξέρετε γιατί θέλουν να τον τιμωρήσουν; Γιατί δεν έληξε το παιχνίδι! Αν γίνει η καρατόμηση του Δημητρόπουλου δίνει το μήνυμα στους άλλους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού να μη δώσουν κανένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να τον καρατομήσουν , ας τον καλέσουν να δουν τη συνέβη, να κάνουν συμβούλιο και να τον τιμωρήσουν. Οι διαιτητές πρέπει να αισθανθούν ασφάλεια».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: