Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Πάρτι» για Σάλκε – Τβέντε, βαθμός για την κυπριακή ΑΕΚ!

Τα πρώτα τους τρίποντα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισαν στην δεύτερη αγωνιστική Σάλκε και Τβέντε, που επικράτησαν με 3-1 της Μακάμπι Χάιφα και 4-1 της Βίσλα Κρακοβίας αντίστοιχα. Τον πρώτο της βαθμό στους ομίλους πανηγύρισε η ΑΕΚ Λάρνακας με το 1-1 κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου.
«Πάρτι» για Σάλκε – Τβέντε, βαθμός για την κυπριακή ΑΕΚ!
Ας δούμε τους ομίλους αναλυτικά και τις βαθμολογίες των ομάδων. Μιλάμε φυσικά μόνο για τα παιχνίδια των 20.00.
«Χέρι - χέρι» Άλκμααρ και Μέταλιστ

Στον έβδομο όμιλο, Μέταλιστ Χάρκιβ και Άλκμααρ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και έχουν από τέσσερις βαθμούς η καθεμία. Πρώτοι είναι όμως οι Ολλανδοί λόγω γκολ, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχαν... σκορπίσει την Μάλμε με 4-1. Στο σημερινό παιχνίδι πάντως η Άλκμααρ άγγιξε το «διπλό», καθώς μέχρι το 76' προηγούνταν με το γκολ του Άλτιντορ, ωστόσο ο Τάισον διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αούστρια Βιέννης επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Μάλμε με σχετική άνεση και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Τελευταία στον όμιλο χωρίς βαθμό είναι η Μάλμε, η οποία σε δύο αγωνιστικές έχει... μαζέψει έξι γκολ!

Έβδομος όμιλος
Μέταλιστ Χάρκιβ - Άλκμααρ 1-1 (76' Τάισον / 26' Άλτιντορ)
Μάλμε - Αούστρια Βιέννης 1-2 (82' Ρανέγκι / 17' Μπαραζίτ, 36' Α. Γκρούνβαλντ)
Έγινε του... διπλού!

Στον όγδοο όμιλος είχαμε την... αυτοκτονία της Μπράγκα, η οποία αν και προηγήθηκε 1-0 της Μπριζ στο 53' με τον Μπαρμπόζα, τελικά ηττήθηκε με 2-1 με τέρματα των Ακπάλα στο 71' και Ντονκ στο 91'. Με αυτό το αποτέλεσμα η Μπριζ έμεινε μόνη πρώτη με έξι πόντους, ενώ η Μπράγκα έμεινε στους τρεις, όσους έχει πλέον και η Μπέρμιγχαμ που επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Μάριμπορ. Τελευταία χωρίς βαθμό η Μάριμπορ.

Όγδοος όμιλος

Μπράγκα - Μπριζ 1-2 (53' Έλντερ Μπαρμπόζα / 71' Ακπάλα, 91' Ντονκ)
Μάριμπορ - Μπέρμιγχαμ 1-2 (29' Βόλας / 64' Μπαργκ, 79' Έλιοτ)

Αγαπημένο σκορ... 1-1!

Στον ένατο όμιλο και τα δύο ματς ήρθαν 1-1, τόσο η Σέλτικ με την Ουντινέζε όσο και η Ρεν με την Ατλέτικο. Μάλιστα, στην Σκωτία είχαμε γκολ των Κελτών στο 3' και την ισοφάριση στο 88'. Με τις ισοπαλίες αυτές Ουντινέζε και Ατλέτικο παρέμειναν πρώτες με τέσσερις πόντους, ενώ Σέλτικ και Ρεν έχουν από έναν πόντο.

Ένατος όμιλος

Σέλτικ - Ουντινέζε 1-1 (3' πέν. Κι Σουνγκ-Γιονγκ / 88' πέν. Αμπντί)
Ρεν - Ατλέτικο 1-1 (55' Μοντάνιο / 87' Χουανφράν)

Σεφτέ οι Κύπριοι, τριάρα η Σάλκε!

Στον δέκατο όμιλο είχαμε το... πάρτι της Σάλκε, η οποία αν και αγχώθηκε επικράτησε τελικά με 3-1 της Μακάμπι Χάιφα. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 8' με τον Φουχς, ο οποίος σκόραρε και στο 65', ωστόσο στο 35' ο Βερέντ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Ισραηλινούς. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Χουράδο στο 82'. Με το αποτέλεσμα αυτό η Σάλκε ανέβηκε στην πρώτη θέση με τέσσερις πόντους, ενώ η Μακάμπι είναι δεύτερη με τρεις. Στο άλλο ματς, η ΑΕΚ Λάρνακας ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Στεάουα Βουκουρεστίου και πήρε τον πρώτη της βαθμό στους ομίλους. Μάλιστα, προηγήθηκε στο 59' με τον Μρντάκοβιτς, ωστόσο ο Κοστέα στο 65' ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Δύο βαθμούς έχουν οι Ρουμάνοι και έναν οι Κύπριοι.


Δέκατος όμιλος

Σάλκε - Μακάμπι Χάιφα 3-1 (8' και 65' Φουχς, 82' Χουράδο / 35' Βερέντ)
ΑΕΚ Λάρνακας - Στεάουα Βουκουρεστίου 1-1 (59' Μρντάκοβιτς / 65' Κοστέα)

Ανατροπή και... πάρτι για Τβέντε!

Στον έβδομο όμιλο στην κορυφή (λόγω διαφοράς γκολ) βρίσκεται η Τβέντε, η οποία έκανε... σεφτέ στις νίκες με το 4-1 απέναντι στην Βίσλα Κρακοβίας. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει απόλυτα την εικόνα του αγώνα, αφού οι Πολωνοί προηγήθηκαν στο 9' με τον Μπίτον και άγχωσαν τους αντιπάλους τους. Η Τβέντε όμως αντέδρασε άψογα, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχε γυρίσει το ματς και προηγούνταν 2-1, ενώ μέχρι το φινάλε σκόραρε άλλες δύο φορές. Έτσι λοιπόν, οι Ολλανδοί έχουν πλέον τέσσερις βαθμούς, όσους και η Φούλαμ που πήρε το «διπλό» στην Οντένσε με 2-0 και σκόρερ τον Άντριου Τζόνσον στο 36' και στο 88'. Οι Δανοί έπεσαν στην τρίτη θέση με τρεις βαθμούς, ενώ τελευταία χωρίς πόντο παρέμεινε η Βίσλα.

Ενδέκατος όμιλος

Τβέντε - Βίσλα Κρακοβίας 4-1 (32' Σιμ ντε Γιονγκ, 45'+1 και 57 Γιάνκο, 90' Γιάνσεν / 9' Μπίτον)
Οντένσε - Φούλαμ 0-2 (36' και 88' Άντριου Τζόνσον)

Καταζητείται ο Βίκτορας Μητρόπουλος!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης είχατε ενημερωθεί ότι πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου είναι... πίσω από το «κρυφό καζίνο» του Περιστερίου! Αυτός που πλέον καταζητείται από την αστυνομία είναι ο Βίκτορας Μητρόπουλος!
Καταζητείται ο Βίκτορας Μητρόπουλος!
Κάποιες αποδείξεις αλλά και το ΑΦΜ που αναγραφόταν σε αυτές, εμφανίζουν ως ιδιοκτήτη των καταστημάτων τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, αλλά και πρώην ισχυρό άνδρα του Αιγάλω Βίκτωρα Μητρόπουλο, τον γιο του Διονύση και ένα τρίτο πρόσωπο με όνομα Γιώργος Κυπαρίσσος.
Άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία διατάχθηκε η σύλληψή τους, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Οι αστυνομικοί, πάντως, προχώρησαν σε 15 συλλήψεις, από τις οποίες οι 14 έγιναν στο κατάστημα του Περιστερίου και η μια σε αυτό της Αγίας Βαρβάρας.
Πηγή:gazzetta gr

Η ΑΕΚ εκπέμπει ...Κολοσ-SOS

Ήττα - σοκ στο τέλος για την ΑΕΚ από τη Στουρμ Γκρατς (1-2). Προηγήθηκε στο 50΄ με τον Κάρλος, έμεινε με 10 στο 52΄ (αποβολή Δέλλα) και στο φινάλε έφαγε δύο γκολ (87΄, 92΄). Πάει και το Europa League;
Η ΑΕΚ εκπέμπει ...Κολοσ-SOS (ΒΙΝΤΕΟ)
Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στην έδρα της κόντρα στην Στουρμ Γκρατς. Η Ένωση αν και είχε προηγηθεί με γκολ του Κάρλος στο 50' (1-0), έχασε τον Δέλλα στο 52' και με αριθμητικό μειονέκτημα έδωσε αέρα στους Αυστριακούς να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Έτσι η ομάδα του Γκρατς έφερε το ματς στα ίσια στο 87' (1-1) με τον Μπουργκστάλερ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο 37χρονος Χάας έγραψε το τελικό 1-2.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς αναλαμβάνοντας εξ αρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πραγματοποίησε μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, εν αντιθέσει με τους αυστριακούς που δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Αραμπατζή. Η παρουσία του Λεονάρντο από αριστερά έδινε ταχύτητα στην Ένωση, ενώ ο Γκούντγιονσεν εμφανίστηκε πολύ φρεσκαρισμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς. Μπορεί το τετ α τετ που είχε με τον Χιμένεθ να αφύπνισε τον Ισλανδό, από τον οποίο περιμένουν πολλά στην ΑΕΚ.
Η ελληνική ομάδα πάντως αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην τελική προσπάθεια. Ναι μεν έβγαλε ευκαιρίες, με τον Λεονάρντο να αναδεικνύεται σε ενορχηστρωτή των περισσότερων κλασσικών φάσεων, αλλά της έλειπε η ουσία που είναι το γκολ. Ειδικά η ευκαιρία του Μπέλεκ στο 6ο λεπτό, απλά δεν χάνεται. Ύστερα από λάθος γύρισμα της αυστριακής άμυνας, η μπάλα ήρθε... λουκούμι στα πόδια του Καμερουνέζου, ο οποίος μόνος του με τον Τσάβλινα έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Αφρικανός επιθετικός είχε άλλες 2 ευκαιρίες να εξιλεωθεί για αυτή τη φάση, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα πόδια του έτρεχαν, το μυαλό του όμως όχι.
Έτσι το πρώτο 45λεπτο έληξε με το σκορ να παραμένει στο 0-0. Σημειωτέον, ότι από το 17 και μετά ο ρυθμός έπεσε κατά κόρον και η ΑΕΚ έφτασε στο 41' για να ξανακάνει ευκαιρία...
Στην επανάληψη η Ένωση ευτύχησε να ανοίξει γρήγορα το σκορ. Ύστερα από αντεπίθεση στο 50΄, ο Λεονάρντο βρήκε τον αμαρκάριστο Κάρλος, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Τσάβλινα, τον κρέμασε και... 1-0. Βέβαια η UEFA είχε ένα ενδοιασμό σε ποιον θα πιστώσει το γκολ. Μία έγραφε τον Κάρλος και μία αυτογκόλ του Σταντφεστ, ο οποίος πάνω στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα
Τα πανηγύρια όμως δεν κράτησαν για πολύ. Όχι γιατί η ΑΕΚ δέχτηκε γρήγορα γκολ, αλλά λόγω της αποβολής του Δέλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ένωση με 10 έπρεπε να ανασυνταχθεί προκειμένου να διατηρήσει το μηδέν και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Έτσι ο Χιμένεθ πέρασε τον (στόπερ) Μπουγαΐδη αντί του Γκερέιρο και στο 66' έβγαλε τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, Λεονάρντο και πέρασε τον (αμυντικό χαφ) Κλωναρίδη. Η τελευταία κίνηση δεν ενθουσίασε τον κόσμο, ωστόσο, φανέρωσε τις επιδιώξεις του Ισπανού τεχνικού για την διατήρηση του σκορ.
Η αυστριακή ομάδα πίεσε για την ισοφάριση, παρά την αριθμητικό της πλεονέκτημά όμως έδειξε πιο κουρασμένη από την ΑΕΚ. Στο 87' πάντως τα κατάφερε, με τον Μπουργκστάλερ να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της “κιτρινόμαυρης” άμυνας για να φέρει το ματς στα ίσια.
Η Ένωση δεν άντεξε στις καθυστερήσεις και εξέπεμψε... Κολοσ-SOS, όντας με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δέλλα. Στο 92' ο Χάας εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας και με σουτ έγραψε το τελικό 1-2!
95' Λήξη αγώνα

Η ΑΕΛ θέλει Μαρτίν από Βόλο!!

Την περίπτωση του Χουάν Μαρτίν του Ολυμπιακού Βόλου εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες στην Λάρισα.
Η ΑΕΛ θέλει Μαρτίν από Βόλο!
Οι «βυσσινί» έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Αργεντινό επιθετικό και σκέφτονται να προχωρήσουν στην απόκτηση του, αν τελικά δικαιωθούν και αγωνιστούν στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Μαρτίν πάντως έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ και απλά περιμένει τις εξελίξεις με τους «ερυθρόλευκους», ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του.

πηγή: sportdog.gr   

Το ντοκουμέντο του Δαλούκα (ΦΩΤΟ)

Το gazzetta.gr μετά την αποκάλυψη που έκανε το πρωί το «Βήμα» φέρνει στο φως και το ντοκουμέντο της συγκλονιστικής μαρτυρίας Δαλούκα. Διαβάστε ολόκληρη την κατάθεση και τις απορίες που προκύπτουν...
Το ντοκουμέντο του Δαλούκα (ΦΩΤΟ)
Νωρίς το πρωί, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος δημοσίευσε στην ηλεκτρονική σελίδα tovima.gr την κατάθεση του Γιώργου Δαλούκα ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Μια κατάθεση που προκαλεί σοκ για την σκληρότητα κυρίως των απειλών, που ναι μεν σε μεγάλο βαθμό ήταν γνωστές, αλλά σίγουρα δεν μπορούσε κανείς να διανοηθεί το μέγεθός τους...
Μέσα από τα λόγια του όμως, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια, αλλά και στα αυθεντικά έγγραφα που δημοσιεύει το gazzetta.gr, αποτυπώνονται λέξη προς λέξη οι διάλογοι μεταξύ εισαγγελέα και Δαλούκα.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Μεγάλος ΠΑΟΚ, χρυσός βαθμός (ΦΩΤΟ)

Δείτε πως αντιμετωπίζουν τα σάιτς του "δικέφαλου του βορρά" τον πολύτιμο βαθμό που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ εναντίον της Ρουμπίν στο Καζάν.
Μεγάλος ΠΑΟΚ, χρυσός βαθμός (ΦΩΤΟ)
"olapaok.gr": Βαθμός "χ"ρυσάφι, δείχνει πρόκριση

"Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία με 2-2 από την Ρουμπίν, ενώ θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τη νίκη από το Καζάν, αν δεν βίωνε ένα 25λεπτο πανικού στις αρχές του β΄μέρους. Πανέμορφα σε δημιουργία και τα δύο γκολ του "Δικεφάλου", με εκτελεστές τον Αθανασιάδη (22') και τον Φωτάκη (79'). Στα πόδια των παικτών του Μπόλονι πλέον η πρόκριση στους "32""

"paok24.com": Μεγάλος ΠΑΟΚ, χρυσός βαθμός

"Για ένα ημίχρονο, ήταν το αφεντικό στο «Τσεντράλνι» του Καζάν. Για 20 λεπτά, θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ του Παγκρήτιου και κόντεψε να χάσει ένα παιχνίδι, που φάνταζε δικό του, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει…"

"Είχαμε καλή αντίδραση"

Την καλή αντίδραση του ΠΑΟΚ στην πίεση της Ρούμπιν επεσήμανε ο Λίνο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Είχαμε καλή αντίδραση"
Αναλυτικά:
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το 2-2: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μετά το δικό μας 0-1. Αντιδράσαμε καλά όμως, παρά το ότι δεχτήκαμε πολύ πίεση. Παίξαμε καλά στη συνέχεια με τη μπάλα κάτω και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».
Για το αν θεωρεί τη Ρουμπίν τον βασικό αντίπαλο: «Θα παίξουμε τώρα με την ιρλανδική ομάδα και έχουμε υποχρέωση να την κερδίσουμε. Το Γιουρόπα Λιγκ φέτος είναι πιο περίπλοκο αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς στην έδρα μας. Το μυαλό μας δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το παιχνίδι και από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι το πιο σημαντικό».
Για την αντίδραση της ομάδας: «Παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους. Εχουμε εμπειρία και είμαστε χαρούμενοι για αυτούς που έπαιξαν. Μετά το 2-1 παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία»

Το Τζίνι του ΠΑΟΚ!!

Αν ο ΠΑΟΚ με τον Παύλο Γροθία στη Σαλονίκη, τον Βιεϊρίνια ωσεί παρόντα (με το μυαλό στο «Καραϊσκάκη»;) και τον Κοντρέρας κοψομεσιασμένο, μπορεί να παίρνει αποτέλεσμα στη Ρωσία από μια πανάκριβη ομάδα όπως η Ρουμπίν Καζάν, τότε πρέπει να αρχίζουμε να βάζουμε με το νου μας... Γράφει ο Μίλτος ο Νταλικέρης
Το Τζίνι του ΠΑΟΚ!
Οι τρεις αυτοί, όπως έχω ξαναγράψει, είναι η ραχοκοκαλιά αυτής της ομάδας. Οι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, αυτοί που ανεβάζουν την ποιότητα των υπολοίπων, αυτοί που μπορούν να πάρουν ένα ματς με τη δική τους ποιότητα και την προσωπικότητά τους.
Στο Καζάν ο ΠΑΟΚ δεν είχε ουσιαστική βοήθεια από αυτούς τους τρεις. Έλειπε το 100% του Παύλου, σχεδόν το 80% του Βιεϊρίνια (ψάξτε να βρείτε πόσες θετικές ενέργειες έκανε στο ματς) και το 50% του Κοντρέρας, που αποχώρησε τραυματίας μετά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Τσάβι: «Θέλω την Ρεάλ στον τελικό»!

Την Ρεάλ Μαδρίτης θέλει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τσάβι. Ο Ισπανός μέσος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι «Μπλαουγκράνα» θα βρεθούν στο Μόναχο, στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πρόσθεσε πως εκεί θέλει να αντιμετωπίσει την «βασίλισσα»….

«Είναι ακόμη νωρίς πιστεύω για να κάνω προβλέψεις για τον νικητή του τελικού στο Μόναχο, ωστόσο αν πρέπει να διαλέξω το ζευγάρι του τελικού από τώρα θα ήθελα εμάς εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και εφόσον δεν βρεθούμε ξανά στον ημιτελικό, θέλω να του αντιμετωπίσω στο Μόναχο. Αναφορικά με τις ομάδες των ημιτελικών πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, καθώς και οι δύο Αγγλικές ομάδες είναι πολύ δυνατές. Στόχος της Μπαρτσελόνα φυσικά είναι να ξαναπάρει το τρόπαιο, ωστόσο προς το παρών προέχει ο βραδινός αγώνας με την Μπάτε».


πηγή: theplayer.gr

Αθανασιάδης: «Τώρα σκεφτόμαστε τη νίκη με Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν, όπως τόνισε μετά το τέλος του ματς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο οποίο όπως τόνισε, αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν τους τρεις βαθμούς.

Στο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης που επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει την νίκη. "Είναι θετικό αποτέλεσμα.

Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα παίρναμε την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 15' ήμασταν αφηρημένοι και χάσαμε το προβάδισμα στο σκορ", δήλωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος ερωτηθείς για τα δύο τέρματα του "Δικέφάλου" που ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς, ανέφερε:

"Αυτό δείχνει την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις". Για το ότι η Ρουμπίν είναι μια ομάδα που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

Μέσα στο γήπεδο δεν μετράνε τα χρήματα. Είδαμε την Ρουμπίν στα μάτια. Αν πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τότε θα είμαστε σε καλό δρόμο.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Κλάους επισήμανε πως "είναι ένα ντέρμπι. Αυτό σκεφτόμαστε από τώρα, τους τρεις βαθμούς", ενώ για το τέρμα που πέτυχε τόνισε ότι "η δουλειά του  επιθετικού είναι να βάζει γκολ".  
 
πηγή: theplayer.gr
 

Μέσα ο Άγκερ με Έβερτον!!

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Ντάνιελ Άγκερ στο μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του στα πλευρά καθώς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και έτσι  θα δώσει το «παρών» στο ματς με τα
«Ζαχαρωτά».

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, αναμένεται πλέον να συμπεριλάβει κανονικά τον Άγκερ στην αποστολή , ωστόσο πολύ δύσκολα θα τον ξεκινήσει βασικό, αφού δεν βρίσκεται στο 100% .


πηγή: theplayer.gr