Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κούγιας τους ...έδωσε όλους!!

Για όλους είχε να πει κάτι ο Αλέξης Κούγιας κατά την απολογία του στη σημερινή εκδίκαση των διώξεων κατά των ομάδων της Β' και της Γ' Εθνικής.
Ο Κούγιας τους ...έδωσε όλους!
"Είναι γεγονός πως ο Τσακογιάννης είχε σχέσεις παντού. Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος με τον οποίο είχε σχέσεις ο Τσακογιάννης... Επηρέαζε παίκτες, προπονητές ο Τσακογιάννης.... Νομίζω, πάντως, ότι ο Θρασύβουλος δεν είχε σχέση. Εμένα η ομάδα που δεν θα βοηθούσα ποτέ είναι ο Θρασύβουλος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει σα στραγάλια. Έχω καλή άποψη για κ. Ρόδη, δεν ξέρω αν με ξεγέλασε...
Μέσα στον Θρασύβουλο υπάρχουν και... κακοί. Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω υπέρ του Θρασύβουλο. Ο Δημητρόπουλος εκτελούσε αποστολές! Μπλέξαμε με κακοποιούς, αν δεν έμπαινες στο άρμα, δεν μπορούσες να ανέβεις... Η προσωπική μου κρίση είναι πως ο Δημητρόπουλος είναι ανήθικο πρόσωπο. Για την κ. Κουτσουμπού έχω άριστη άποψη".
Για να προσθέσει: Διαγόρας και η Ηλιούπολη είναι από τις πιο βρόμικες ομάδες. Όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Όλοι ήξεραν επίσης τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης από όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μου είχε πει ότι όταν είσαι με το πιστόλι στο κεφάλι, κάνεις εκπτώσεις ηθικής. Ο ποδοσφαιριστής Ρούσεφ μου είχε πει ότι δε θα είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους αν δεν έκαναν αυτά. Έπρεπε να πάω στο Παρίσι και να δω τον Πλατινί για να γίνει κάτι. Δεν λέω ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι κακοποιός, αλλά η ομάδα του κατέστρεψε άλλες ομάδες".
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής προχώρησε στην καταγγελία ότι ο Βύζας Μεγάρων βαδίζει στα χνάρια της Ηλιούπολης. "Ο Βύζας θα γίνει η νέα Ηλιούπολη. Κάνει κουμάντο ο Θοδωρής Αντωνάκος, άνθρωπος του Τσακογιάννη. Θα κάνω καταγγελία".
Ο Αλέξης Κούγιας ακόμα τόνισε: "Ο Μάκης Σιδηρόπουλος είναι ο «γκουρού» του παράνομου στοιχήματος. Υπάρχουν συνομιλίες του με τον Τσακογιάννη. Πριν το παιχνίδι της Ηλιούπολης με το Διαγόρα συνομίλησαν και ο Τσακογιάννης του είπε να τους πει να μη βάλουν τους ξένους γιατί είναι καλοί, να βάλουν τους μικρούς.
Στο Διαγόρα ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν πληρώθηκε κι έφυγε και μετά πήραν τον Ρουτζιέρη που για μένα ήταν ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος. Αν δείτε το καλοκαίρι, όλοι οι νεαροί παίκτες του Διαγόρα πήγαν σε καλές ομάδες, τους μεγάλους δεν τους πήρε κανείς. Ο Πουλόπουλος είναι καλύτερος από το Μόρα, αλλά έχει μπλέξει με κακές παρέες. Όπως είναι ο πρώην συμπαίκτης του στην Προοδεύτικη, ο Σιδηρόπουλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: