Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμο γήπεδο και 220 εκατ. ευρώ!!

Ο Στέφανος Χάρης συγχαίρει όσους εξαρχής υποστήριξαν τον πρίγκιπα.
Έτοιμο γήπεδο και 220 εκατ. ευρώ
Tώρα που το πριγκιπικό πράγμα σοβαρεύει, αγαπητέ αναγνώστη, και οι μέχρι χθες πολέμιοι του Τσάκα τον ικετεύουν πλέον γονυπετείς για μια θέση στο δημοσιογραφικό του χαρέμι, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ την «Πράσινη», η οποία μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.
Αν η καλή εφημερίδα δεν κρατούσε σταθερή και φιλοτσακική στάση, δίνοντας δύναμη στον πρίγκιπα (ο οποίος, ως γνωστόν, είναι νυχθημερόν online και διαβάζει roulalades) ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί. Γι' αυτό χθες με το δίκιο του ο «Πρασινοφρουρός» ξέσπασε. Με τίτλο «Ζήσατε εσείς καλά και ο Παναθηναϊκός καλύτερα», πανηγύρισε στο άρθρο του την τεράστια επιτυχία της «Πράσινης»:
«Δεν μας νοιάζει αν οι άνθρωποι που εκφράζουν ενδιαφέρον για την αρρώστια μας φοράνε κελεμπία ή κοστούμι ή T-shirt. Εμάς μας νοιάζουν οι πράξεις. Κι ένας άνδρας δεν ξεχωρίζει από τις στυλιστικές του επιλογές και την εμφάνισή του. Αλλά από τις πράξεις του. Και στην περίπτωσή μας από τις πράξεις του για το καλό του Παναθηναϊκού μας». Και οι πράξεις του Τσάκα, dear, μιλούν από μόνες τους.
Οπως είναι, άλλωστε, τα πράγματα στην Ελλάδα σήμερα, ένα σκαναρισμένο πληρεξούσιο, 2 φωτογραφίες και μια οβάλ πριγκιπική σφραγίδα αρκούν για να αγοράσεις όχι μόνο τον Παναθηναϊκό. Αλλά τον ιππόδρομο, τη ΔΕΗ και τον Φωτόπουλο μαζί...
Συνεχίζει το αγόρι μου: «Από τον τρόπο που χειριστήκαμε το ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού, τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας και με αυστηρά δημοσιογραφικά και παναθηναϊκά πάνω απ' όλα κριτήρια, η "Πράσινη" απέδειξε την εγκυρότητά της». Νομίζω ότι ούτε η «Γάτα» θα το αμφισβητούσε αυτό. Ειδικά, μάλιστα, απ' τη στιγμή που έκλεισε το deal και ο Σουλτάν είναι και επίσημα ο νέος μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» (η φωτό στην οποία ο πρίγκιψ στέλνει frend request στον Τζίγκερ και εκείνος τον κάνει add σφραγίζοντας τη συμφωνία κυκλοφορεί ήδη στην Τζέντα).
Ανακεφαλαιώνω για να ξέρεις πού βαδίζεις, φίλε παναθηναϊκέ: η ομάδα σου έχει έτοιμο γήπεδο (Τζίγκερ 5/9: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Σαμαρά γιατί βοήθησε για το γήπεδο κι ολοκλήρωσε αυτό που είχε ξεκινήσει») και 220 εκατ. ευρώ ρευστό. Οπως καταλαβαίνεις, είναι έτοιμη για να την αναλάβει πλέον. Ο Βγενόπουλος…
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: