Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μπερντίγιεφ: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Μπορεί η ομάδα του να ήταν ομολογουμένως καλύτερη απ' τον ΠΑΟΚ και να είχε ευκαιρίες για να... καθαρίσει το παιχνίδι, όμως, ο Κουρμπάν Μπερντίγιεφ δήλωσε ότι το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε ακριβώς όπως τον περίμενε.

«Είχα πει στους παίκτες μου να προσέχουν τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς χάσαμε μία από αυτές και ήρθε το 0-1. Από το 2-2 και μετά θα μπορούσε να κερδίσει και η δική μου ομάδα και ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο στην ομάδα μου υπήρχε φόβος σχετικά με τα λάθη και γι’ αυτό είχαμε τέτοια εικόνα. Είχαμε πάθος. Χρειάζεται λίγο χρόνο η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος συνέχισε:

«Σήμερα οι παίκτες που έπαιξαν στα πλάγια μπακ, δεν ήταν στη φυσική θέση τους. Είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών. Επιθετικά έχουμε ανέβει με τον ερχομό του Βαλντέζ. Με τον καιρό θα παίζουμε σε μεγαλύτερα διαστήματα το εκρηκτικό εικοσάλεπτο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως τον περίμενα. Κάναμε το παν για να πετύχουμε τρίτο γκολ, μετά το 2-1, όμως ήρθε η ισοφάριση. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους στον όμιλο και τότε θα κριθούν τα πάντα. Αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ για τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά, είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Γενικώς το θεωρώ δίκαιο, αν και θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει». 
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: