Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

"Ο Άρης έκανε σωστές επιλογές"

Τι δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, Λεάντρο Άλβαρες, για τις νέες μεταγραφές του Άρη καθώς και για τον πρώην προπονητή του, Σάκη Τσιώλη.
"Ο Άρης έκανε σωστές επιλογές"
Αναφορικά με το πώς αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλική ΠΑΕ, δήλωσε: «Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι της καριέρας μας. Με πολύ αγωνία, περιμένουμε κάθε μέρα να έχουμε απόφαση για την ομάδα μας, περάσαμε πολύ δύσκολα εμείς και οι οικογένειες μας».

Σχετικά με τις όποιες εξελίξεις που επήλθαν στην ομάδα του Βόλου για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του μετά και την χθεσινή (28/09) ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο Άλβαρεζ σημείωσε: "Αυτό που ακούσαμε είναι ότι την ερχόμενη Τρίτη ή Τέταρτη θα έχουμε κι άλλη απόφαση.

Με τα θέματα αυτά κυρίως ασχολούνται οι δικηγόροι μας. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές και μιλάμε για μπάλα, οι δικηγόροι μας βοηθούν και μας καθοδηγούν καθώς πρέπει να πράξουμε σωστά".

Για τους Σανκαρέ, Ουμπίδεζ, Γιακούποβιτς και Ακόστα, που πλέον θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Άρη, δήλωσε: "Είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές που σίγουρα όλες οι ομάδες θα ήθελαν να τους έχουν στο ρόστερ τους. Είμαι ευχαριστημένος που μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης, επέλεξε ποδοσφαιριστές που ήταν συμπαίκτες μου.
Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και πάντα χρειάζονται σε ένα ρόστερ καλοί παίκτες. Από τερματοφύλακα μέχρι επιθετικό, όποτε ότι και να χρειαστεί σε άμυνα και επίθεση ο Άρης θα έχει πολλές και διαφορετικές λύσεις, ότι και να χρειαστεί η ομάδα.
Έκαναν προπονήσεις καθημερινά, οπότε είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Είναι θέμα προπονητή. Αυτός θα αποφασίσει πότε θα τους χρησιμοποιήσει".
Για το γεγονός ότι πλέον θα αγωνίζονται ως αντίπαλοι, τόνισε: "Θέλω το καλύτερο για τα παιδιά. Δεν τους νιώθω σαν αντιπάλους γιατί ξέρω τι άνθρωποι και τι παίκτες είναι. Παρότι θα είμαστε πλέον αντίπαλοι. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, ο Άρης δεν έκανε λάθος στην επιλογή του".
Για τον Χαβιέρ Ουμπίδεζ, με τον οποίο διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις, είπε: "Κάνουμε πολύ καλή παρέα με τον Ούμπι. Γνωρίζω και την οικογένεια του. Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και καλός άνθρωπος. Και αυτό σίγουρα παίζει ρόλο όταν μια ομάδα εξετάζει την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή. Σίγουρα ο Άρης δεν έκανε λάθος".
Για τον Νόε Ακόστα, σημείωσε: "Ο Ακόστα έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Είναι ένα επιθετικό χαφ, και μπορεί να παίξει και δίπλα από ένα χαφ. Είναι γρήγορος και μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο και στην άμυνα. Έχει πολλά να δώσει".
Για τον τεχνικό του Άρη, Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε: "Τον Σάκη Τσιώλη τον γνωρίζουν τα παιδιά πολύ καλά και ο ίδιος του ξέρει και σίγουρα δεν έκανε λάθος σε αυτή την επιλογή του".
Για το μέλλον του ίδιου και την ομάδα στην οποία σκέπτεται να συνεχίσει την καριέρα του, είπε: "Αρχικά θέλω να ξέρω τι ακριβώς θα γίνει με την ομάδα μου καθώς έχω οικογένεια και πρέπει να βρω δουλειά. Έχω μιλήσει με διάφορες ομάδες, έχω μιλήσει και με τον αστέρα Τρίπολης, αλλά ακόμη περιμένω να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: