Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η ιδανική γιορτή!! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Σκυλίσια Μέρα" με έναν ιστορικό θρίαμβο του Ολυμπιακού ανήμερα στα γενέθλιά του!
Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός έχει διπλή γιορτή. Είναι η μέρα ίδρυσης του συλλόγου το 1925, όπως και ο θρίαμβος με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ομάδα βόλεϊ!
Κι επειδή αφιερώματα για την ίδρυση του Ολυμπιακού θα διαβάσετε σήμερα πολλά, εμείς από τη "Σκυλίσια Μέρα" θα σταθούμε λίγο περισσότερο στις 10 Μαρτίου 1996, όταν η ομάδα βόλεϊ ανδρών κατακτούσε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.
Εκείνη τη μέρα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3–2 σετ τη γερμανική Βούπερταλ στον τελικό του ΣΕΦ και πήρε το Κύπελλο Κυπελλούχων, γιορτάζοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα 71ά γενέθλια του συλλόγου.
Ο αγώνας έγινε παρουσία 18.000 θεατών, ενώ πολλοί δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.
Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός και ο Ολυμπιακός με την επικράτησή του έγραψε ιστορία με μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα του βόλεϊ σε επίπεδο συλλόγων επιτυχία.
Προπονητής ήταν ο Γιάννης Λάιος και στον τελικό έπαιξαν οι: Μάριος Γκιούρδας, Σάκης Μουστακίδης, Οσβάλντο Ερνάντες, Ροδόλφο Σάντσες, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Γιώργος Ντράγκοβιτς, Κώστας Χριστοφιδέλης, Σωτήρης Αμαριανάκης.
Αναπληρωματικοί ήταν οι: Γιώργος Λυκούδης, Ανδρέας Θεοδωρίδης, Νίκος Δούκας, Θανάσης Μιχαλόπουλος.
Δείτε το συναρπαστικό φινάλε του ιστορικού τελικού...



Πηγή: sportdog.gr

Τα «χρόνια πολλά» του Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό

«Feliz aniversario» ή αλλιώς χαρούμενα γενέθλια στον Ολυμπιακό, που κλείνει 89 χρόνια ζωής, έδωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μέσω φωτογραφίας που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

Τα «χρόνια πολλά» του Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό
Τα δικά του χρόνια πολλά στην ομάδα του, τον Ολυμπιακό που κλείνει σήμερα 89 χρόνια ζωής έστειλε ο Αριέλ Ιμπαγάσα μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Twitter.

Ο «Κάνιο» πρόσθεσε στην αρχική φωτογραφία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα γενέθλια του συλλόγου, μια εικόνα του ιδίου, αλλά και του «Γ. Καραϊσκάκης».


Το «τιτίβισμα» του Ιμπαγάσα:

Πηγή: sport-fm.gr

Στην Αθήνα εκτάκτως ο Σαββίδης!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, πιθανότατα για επαφές σχετικά με τα χρέη του ΠΑΟΚ. Επιβεβαιώνεται η παρουσία του στην πρωτεύουσα όχι όμως και το περιεχόμενο των επαφών του από την ΠΑΕ.

Στην Αθήνα εκτάκτως ο Σαββίδης
Στην Αθήνα βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Η άφιξη του ισχυρού άνδρα του «δικέφαλου του Βορρά» στην πρωτεύουσα φημολογείται πως σχετίζεται με το «καυτό» θέμα των χρεών της ΠΑΕ, καθώς αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητές του από τότε που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει νέα σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλομένων στο Δημόσιο.

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνεται η παρουσία του Σαββίδη στην Αθήνα, ωστόσο, όχι και το περιεχόμενο των επαφών του, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη. Πηγή: sport-fm.gr

Σκόρδας: «Αν υποβιβαστεί ο Άρης, θα πάει στην Γ' Εθνική»

Σίγουρος ότι εφόσον ο Άρης πέσει στη Β’ Εθνική και δεν μπει στο άρθρο 99, θα βρεθεί αμέσως στη Γ' κατηγορία εμφανίστηκε ο Λάμπρος Σκόρδας, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σκόρδας: «Αν υποβιβαστεί ο Άρης, θα πάει στην Γ' Εθνική»
Στην Γ' Εθνική θα βρεθεί ο Άρης, αν υποβιβαστεί φέτος και παράλληλα δεν μπει στο άρθρο 99, όπως δήλωσε ο Λάμπρος Σκόρδας.

Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος των «κίτρινων» μίλησε για όλα τα… καυτά θέματα που απασχολούν τους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Άρης παίζει 100 χρόνια ιστορίας και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο ΠΑΟΚ θα έρθει, θα χάσει και θα φύγει».

Πέραν του κ. Σκόρδα μίλησε επίσης και ο κ. Κώνστας λέγοντας ότι αν υποβιβαστεί ο Άρης θα φταίει αυτός που δεν έκανε πίσω όταν έπρεπε.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

Για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς:

«Ο Μιλίνκοβιτς όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο, δεν ήθελε να μας μιλήσει, διότι εκεί έμενε ο πατέρας Στεφανίδης, που του είχε πει πως θα έρθω και θα τον διώξω. Μάλιστα του είπα να δούμε το μέλλον της ομάδας και μου είπε ποιο μέλλον, αφού θέλεις να με διώξεις. Την επόμενη μέρα χρησιμοποίησε τον Έλσνερ, που την ίδια μέρα κατέθεσε προσφυγή. Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα είχαν με παίκτες που είχαν 16% λίπος. Για αυτό πήγαμε σε αλλαγή προπονητή. Φεύγοντας ο Σέρβος, ευχαρίστησε την οικογένεια Στεφανίδη».

Για την απόφαση του να δεσμεύσει 400.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν, ενώ η θητεία του ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς:

«Ο Άρης έχει συνέχεια και επειδή οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν βρεθεί δέσμιοι προηγούμενων διοικήσεων, αν σωθεί η ομάδα, που θα σωθεί, ο Άρης θα εξυγιανθεί και θα καλύψει αυτό το ποσό σε πολλά επίπεδα».

Για την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου:

«Ο Παπαδόπουλος έκανε προσφυγή και ήθελε να φύγει. Θεώρησε πως επειδή δεν είχε καλή σχέση με τον κόσμο και όντας απλήρωτος, θα έχει δύσκολη συνέχεια. Μου ζήτησε να αποχωρήσει, με πήρε και ο πατέρας του, αλλά του είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει. Κατέθεσε προσφυγή, όταν τον κάλεσα όμως προς τιμή του, έλυσε το συμβόλαιο του χωρίς καμία απαίτηση».

Για τους παίκτες που δεν έμειναν πέρυσι:

«Μίλησα με τον Παυσανία Παπανικολάου και τον Σαρρή και μου είπαν πως είχαν δικαίωμα. Ο Καζναφέρης με τον Βελλίδη δέχθηκαν επίθεση στα μπουζούκια, αλλά πάλι ήθελαν να παραμείνουν. Όχι όμως με τον Χατζηνικολάου και τον Ηλιάδη. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους. Αν μέναμε το καλοκαίρι, θα παρέμεναν».

Για το πριμ των 400.000 ευρώ:

«Αν ο Άρης έχει έσοδα και εξυγιανθεί, θα έχει τη δυνατότητα του χρόνου να πληρώσει αυτό το πριμ. Είναι ένα παραπάνω πριμ για αυτούς. Οι παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο, αλλά κάποιοι άλλοι τους έφεραν, τους κατηγορούν και δεν τους στηρίζουν όπως πρέπει. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό των 100 χρόνων. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα και πιστεύουμε πως θα υπάρχει επόμενη μέρα».

Για την επόμενη μέρα που είπε πως δεν υπάρχει, ενώ στην αρχή έκαναν λόγο για πλάνο στη Β' Εθνική:

«Αν υποβιβαστεί ο Άρης, θα πάει στην Γ' Εθνική. Δυστυχώς ο Άρης αν δεν μπει στο άρθρο 99, δεν θα μπορεί να αντέξει στη Β' Εθνική, για να επανέλθει. Έχουμε συμφωνήσει με την πολιτεία με πολύ καλύτερους όρους, αν η ομάδα μπει στο άρθρο 99».

Για τους πρώην παράγοντες της ομάδας και για τη διαμάχη με τον ΕΠΟ:

«Ο Άρης και στην Ω Εθνική, για αυτούς που εμπλέκονται, θα έχει κέρδος. Ο Ψηφίδης ήρθε για πρώτη φορά στο γήπεδο, όταν έγινε πρόεδρος. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα, έχω τις καλύτερες σχέσεις με την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ. Εκτός από αυτούς όμως, στην Ελλάδα λειτουργούν διάφορα, τα οποία ο Άρης δεν μπορεί να ελέγξει. Ο Άρης πληρώνει τα διοικητικά λάθη του καλοκαιριού. Όλο το πρωτάθλημα θέλει τον Άρη στην πρώτη κατηγορία».

Για τον κόσμο και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Πιστεύουμε στον προπονητή που έχουμε. Δεν υπήρξε θέμα στο ΔΣ και σε κουβέντα με τον κ. Φοιρό για το αν πρέπει να αντικαταστήσουμε τον προπονητή, είπε πως μια αλλαγή δεν έχει να προσφέρει τίποτα, θα την αποδυναμώσει και πως ο προπονητής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Αναλαμβάνω το κόστος αυτής της καταστροφής. Πως όμως θα το πληρώσουν αυτοί, που θέλουν να καταστρέψουν τον Άρη; Όταν την Κυριακή θα κερδίσουμε, θα υπάρχει ελπίδα. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και όλοι θα πάρουν τις απαντήσεις τους. Με απειλές για ξύλο και παραιτήσεις στο γήπεδο, δεν πρέπει και δεν θα ξανακάνουν κουμάντο στον Άρη. Τουλάχιστον όσο μπορούμε να αντιστεκόμαστε. Όπως κέρδισαν κάποιοι όταν έπρεπε, θα το κάνουμε και εμείς. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει, θα χάσει και θα φύγει
».

Για την "Άρης Εμπορική":

«Το θέμα με την Άρης Εμπορική το χειρίστηκε ο κ. Κώνστας. Έχουμε έναν τεράστιο αριθμό προσωπικού, που είναι απλήρωτο. Για όσους γνωρίζουν τις δραστηριότητες ενός καφέ, όταν πουλάς καφέ 100 ευρώ, δεν μπορεί να έχεις κέρδος 110 ευρώ. Κάτι σημαίνει αυτό. Τα χρήματα από τα ταμεία παίρνονταν με τη βία. Ο κ. Μπρατζαρλής τα έδινε στον Κ. Ηλιάδη και δεν ξέρουμε που έχουν πάει. Αυτή είναι μία πολύ απλή εικόνα όσων έχουμε πει αυτή την ώρα.

Θεωρώ σημαντικό, γιατί πολλά έχουν ειπωθεί, όσα στοιχεία λέγονται και δίνονται, θα πρέπει να κοινωνηθούν απ` όλους σας. Όποιο μέσο και δημοσιογράφος δεν αναπαράγει στοιχεία που δίνονται από εμάς, το κάνει για να συμπαραστέκεται σε όσους στέκονται εναντίον μας
».

Για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι, που αν το χάσουμε, σταματάει η προσπάθεια εξυγίανσης που έχει ξεκινήσει. Ο Άρης έχει στηρίξει και αποδοχή απ` όλους στο ελληνικό πρωτάθλημα, πλέον. Μαγαζιά, όπως ο Λεβαδειακός, η Βέροια και ο Πλατανιάς είναι ιδιαίτερα. Ο Άρης έχει τον σεβασμό των οργάνων και προσπαθούμε να προστατευτούμε από αυτούς που δημιουργούν μία αδύναμη εικόνα για την ομάδα. Στην Αθήνα από το καλοκαίρι μας έχουν υποβιβασμένους.

Εκείνο που έχει σημασία, είναι να καταλάβουμε πως ο Άρης την Κυριακή παίζει τα 100 του χρόνια. Πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Τον οποίο είδατε χτες πως έπρεπε να αποβληθούν τρεις παίκτες. Εγώ θεωρώ πως η ομάδα την Κυριακή θα κερδίσει ό,τι και να γίνει. Καλώ τους πάντες είναι ψύχραιμοι και κοντά στην ομάδα. Θα γίνουμε και εμείς Μπαρτσελόνα. Έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε. Πρέπει όμως να σταματήσει η εσωστρέφεια
».

Από την πλευρά του ο κ. Κώνστας για την "Άρης Εμπορική”:

«Όταν αναλάβαμε ως διοίκηση, πρωταρχικός στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αποφασίσαμε να δημιουργούμε μια ομάδα από τεχνοκράτες, για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Το καφέ επί διοίκησης Ηλιάδη είχαμε αγορές 19.800 ευρώ και πωλήσεις μόλις 23.000. Όταν το παραλάβαμε, στις αποθήκες δεν υπήρχε τίποτα. Αντίθετα τον Ιανουάριο είχαμε αγορές 1.700 περίπου και πωλήσεις περίπου 4.000 ευρώ. Δεν φτάνει μόνο αυτό, όταν υπήρχαν αυτές οι εισπράξεις, υπήρχε κάποιος κ. Μπατσαρλής, εξουσιοδοτημένος από τον κ. Ηλιάδη έπαιρνε αυτά τα χρήματα και δεν ξέραμε που πήγαιναν. Οι υπάλληλοι του Μομπάιλ είναι σε επίσχεση εργασίας. Τους τελευταίους δύο μήνες πληρώνονται κανονικά. Βλέπουμε γενικά πως η διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων, δεν είχε κέρδος.

Υπάρχει μία μείωση των υποχρεώσεων της Under Armour προς την ΠΑΕ ανά έτος, περίπου 130.000 ευρώ. Είχαμε έναν στόχο να κάνουμε την φανέλα των 100 χρόνων. Για να συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη εταιρία, θα έπρεπε να πετύχουμε μία νέα συμφωνία και αυτό κάναμε. Περιμέναμε να έρθουν τα δείγματα για να είναι έτοιμες με τον ΠΑΟΚ. Λόγω της ομάδας του κ. Στεφανίδη όμως, πήγε πίσω. Ελπίζουμε να προλάβουμε αυτή την εβδομάδα. Κλείνοντας θέλω να μεταφέρω την αγάπη και την εκτίμηση ενός ζωντανού θρύλου της ομάδας, του Όλε Σκόμποε. Μετά από συζήτηση που κάναμε μαζί του, θα προχωρήσουμε μαζί του σε συνεργασία
».

«Ο Άρης εάν υποβιβαστεί, θα ακούσετε πως φταίει πάλι ο Σκόρδας. Φταίω, γιατί αποφάσισα να μην κάνω πίσω».

«Αυτά, τα γνώριζαν όλοι. Θεωρητικά ο Αθανασιάδης έχει υπογραφεί ένα συμβόλαιο με τον Κόντη, σας έχω δώσει όμως και την αίτηση του Κόντη για να γραφτεί στο ΙΚΑ, στις 10 Ιουνίου του 2011. Και φυσικά κανείς δεν μίλησε. Αντίθετα, λέγονταν όλα όσα έχει κάνει ο Σκόρδας».

«Όλοι αυτοί, είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί, γιατί δεν θέλουν να σωθεί η ομάδα. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Και εγώ και ο κ. Ματθαίου, έχουμε ενδιαφέρον. Κάποιοι δεν έχουν και δεν θέλουν να ακουστούν πολλά πράγματα. Μέσα σε όλα αυτά είναι η ιστορία με τις μεταγραφές, τα ορφανά δάνεια, όπου τα χρήματα δεν ξέρει κανείς που έχουν πάει. Δεν θέλουν να γίνει κανένας έλεγχος και να αρκεστούμε στο πόρισμα, ο μόνος λόγος του οποίου ήταν να είμαι εγώ δέσμιος. Δεν έχει τίποτα να μου προσάψει. Κανείς δεν έχει το ψυχικό σθένος να πάει στον εισαγγελέα και να κάνει μηνυτήριες αναφορές. Αυτοί όλοι κατηγορούνται για την υπόθεση Ολαϊτάν. Για τη μεταγραφή του στη Βέροια χωρίς ο Άρης να ωφεληθεί και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Ο Κόντης βγαίνει σε αλλόθρησκους δημοσιογράφους, ομιλεί εναντίον μας, ενώ είχε μιλήσει με τον Στεφανίδη και κάποιους οργανωμένους, για να αναλάβει την ομάδα. Στην υπόθεση Σιστόν, ο Άρης έχει υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του και ταυτόχρονα σας δίνω και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει την ίδια μέρα ο Γιάννης Κόντης, την ίδια μέρα, ενώ υπέγραψε στις 4 Ιουλίου του 2009, ότι η ομάδα μπορεί να δανείσει τον παίκτη. Λέει ότι ο παίκτης έχει να πάρει 12.000 ευρώ και το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Αθανασιάδη. Ο Κόντης έχει υπογράψει τη λύση συμβολαίου του Βλοντάρτσικ, με τον Φωτίου για τον Γκαρσία, όπως και για το παιχνίδι με την Μπόκα, κοιτάξτε ποιος υπογράφει. Αν ανατρέξετε στο πόρισμα της NEXIA, δεν υπάρχουν αυτά τα τιμολόγια. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση και πολλά άλλα, ετοιμάζονται μηνύσεις από μένα
».

«Λόγω της καταγγελίας που είχε γίνει για πλαστές ενημερότητες, δεν εκδίδουν κανένα δελτίο στην ΕΠΟ, χωρίς φορολογική ενημερότητα. Τελικά πήραμε με μία διαδικασία που είχα εισηγηθεί πριν δύο χρόνια. Μία απόφαση κατά την οποία δεν είχε δοθεί πάλι στον ΑΡΗ ενημερότητα, να διαταχθεί η ΦΑΕ. Για αυτό έγινε αυτή η αίτηση και ευδοκίμησε».

Για το λόγο που έγινε η Συνέλευση:

«Η Συνέλευση έγινε για να μην υπάρχει δυνατότητα σωτηρίας της ομάδας. Η ομάδα ήταν αήττητη για πέντε παιχνίδια και είχε μια σφαγή με τον Πλατανιά. Στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων υπάρχουν τόσα πολλά ψεύδη. Στη σελίδα 9 της αιτήσεως τους, αναφέρεται ότι η ΠΑΕ δεν απολαμβάνει πλέον την προστασία από τους πιστωτές της, όπως γινόταν από τις 21/12 μέχρι τις 23/02, όταν και χάθηκε η προσωρινή διαταγή. Δεν είπαν καν ότι στις 30 Νοεμβρίου απορρίφθηκε η αίτηση και ο ΑΡΗΣ ήταν ξεβράκωτος. Είναι φαιδρό ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν ότι παρανόμως η ΠΑΕ πήρε διαταγή, κάτι που ειπώθηκε από τον Χριστοφορίδη. Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας όλοι στα ψέματα. Για αυτό σας έδωσα τα χαρτιά. Στα επιχειρήματα ήταν επίσης οτι η ΠΑΕ έχει φορολογική ενημερότητα. Φαίνεται στα χαρτιά καθαρά τι έγγραφα παρουσίασε η ΠΑΕ για να κάνει μεταγραφές. Και τον Γενάρη του 2013, και το καλοκαίρι. Όλοι έλεγαν οτι η ΠΑΕ είχε φορολογική ενημερότητα, αλλά δεν είναι έτσι. Οι μεταγραφές έγιναν με βεβαίωση οφειλών».

«Δεν υπήρχε λόγος να προχωρήσουμε σε απαλλαγή, γιατί αυτό δεν φαντάζει καθαρό στα μάτια κανενός. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια όλων αυτών που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον Άρη, δικηγόροι, παράγοντες, εταιρίες σεκιούριτι και οργανωμένοι οπαδοί, έκαναν τα πάντα για να αποτύχει αυτή η αίτηση. Όταν πήγαν στο δικαστήριο και έλεγαν ότι θα φέρουν επενδυτές και θα κάνουν ΑΜΚ, είπαμε πως είναι φαιδρό να κάνεις ΑΜΚ, όταν δεν μπορεί να τις καλύψει κανείς».

Για τις μεταγραφές:

«Μέσα σε όλα, υπήρχε το θέμα των μεταγραφών και των υποχρεώσεων της ομάδας. Θα πει ο κ. Κώνστας κάποια θέματα για την Εμπορική. Όσοι έκαναν τις πάπιες για έξι μήνες με τον Ηλιάδη, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δημιουργήθηκε αναστάτωση από την παρέμβαση των Στεφανίδη και Φουρλίγκα. Στοχεύοντας στην ανάληψη της διοίκησης, διαπαντώς. Υπήρχε μία αίτηση στο πρωτοδικείο για αλλαγή διοίκησης, στην οποία αντιδράσαμε δικαστικώς. Ο Φουρλίγκας έφερε τον Μπουζάνη και έλυσε το συμβόλαιο του όταν έφυγε. Υπήρξε μία συνέλευση στην οποία πήγαν συγκεκριμένοι οργανωμένοι με απειλές, αναγκάζοντας τον κ. Γιώτα να παραιτηθεί. Έγινε ένα δικόγραφο και εμφανίστηκαν κάποιοι να λένε πως υπάρχουν δύο διοικήσεις. Υπήρχε μία, η δική μας και μία προσπάθεια του Στεφανίδη. Ακούγαμε οτι θα έρθει ο Μιλίνκοβιτς. Ο Στεφανίδης μιλούσε μαζί του με παίκτες από την Αθήνα. Μέσα σε όλα, έγινε μια αίτηση στο δικαστήριο. Είναι η πρώτη φορά στην προσπάθεια που έγινε να πληγεί το δικό μου πρόσωπο, που προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα, γιατί θέλουν να την ελέγχουν. Δύο από τα αιτήματα της συνέλευσης ήταν η ΑΜΚ και η απαλλαγή των διοικήσεων της σεζόν 2012-2013, ενώ τον Δεκέμβριο αποφασίσαμε να μην γίνουν αυτά».

Για τη συνέχεια:

«Για να μπορέσει ο Άρης να κάνει μεγάλες νίκες, πρέπει το μομέντουμ να είναι κατάλληλο και να έχει παίκτες που να αντέχουν την πίεση. Εμείς και μεταγραφές προσπαθήσαμε να κάνουμε, αλλά είτε είναι τραυματίες είτε έχουν αποβληθεί. Είχαμε και το τρομερό παιχνίδι του Πλατανιά, όπου χάσαμε με ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ, ενώ χάσαμε και τους Μπακασέτα και Μπουγαίδη. Η αποβολή τους είναι στοχοποιημένη, αφού αν ήταν να αποβληθούν κάποιοι, έπρεπε να αποβληθούν οι υπόλοιποι».

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δώσω παραπάνω απαντήσεις. Εικασίες και ιδέες έχω. Η ομάδα έχασε τον πρώτο της σκόρερ, ενώ αυτή τη στιγμή δεν παίζει με ξένους. Ο Ίμπε έκανε συμβόλαιο 132.000 ευρώ χωρίς την εφορία και κάτι παρόμοιο έκανε και ο Έλσνερ. Για τον Μίλινκοβιτς δόθηκαν 66.000 ευρώ, και τον θεωρούσατε μετρ της προπονητικής. Ο προπονητής που αποχώρησε είχε πάρει και τηλεοπτικά, με αποτέλεσμα στη συμφωνία που κάναμε, με μικρούς εκβιασμούς, πληρώθηκε 47.000 ευρώ όταν αποχώρησε, 20.000 ευρώ ο Λόντσαρ και 12.000 ευρώ ο Ραντάκοβιτς».

«Δεν έγινε καμία προσπάθεια συμβιβασμού με την ΕΠΟ. Όλοι λέγατε για τις καλές συμφωνίες της διοίκησης Ηλιάδη. Από την άλλη, όταν τον Νοέμβριο αποχώρησαν οι τρεις ξένοι παίκτες, μάλιστα συμπτωματικά ο Ουντότζι δεν πληρώθηκε εκείνο τον μήνα. Έγινε ένα συμφωνητικό με τον κ. Δαδάλα καθώς και η βεβαίωση της εφορίας, στο οποίο πληρώθηκε από 1η Οκτωβρίου μέχρι 3 Δεκεμβρίου, 66.000 ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς».

Για τη διοίκηση του Ηλιάδη:

«Ο Άρης είχε μέχρι 31 Αυγούστου το δικαίωμα να κάνει ανανεώσεις συμβολαίων και να μην έχει σήμερα την εικόνα μιας ομάδας νεαρών παικτών, που έχουν δυνάμεις και ταλέντο, όχι όμως τη στήριξη που χρειάζεται σε πολλά σημεία. Αντίθετα, ο προπονητές παρουσιάζονται ως βασικοί υπαίτιοι της κατάστασης. Η διοίκηση Ηλιάδη από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, περίπου κατανάλωσε πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ. Βρέθηκε η ομάδα στις 30 Νοεμβρίου να μην έχει να εισπράξει τίποτα. Θα οφείλει και άλλα χρήματα, αφού έχει εκχωρήσει περίπου 2 εκατ. σε πρώην παίκτες, αλλά θα χρεωθεί και άλλες 56.000 ευρώ. Ο ΑΡΗΣ όταν αναλάβαμε ο Άρης έκανε πραγματικά έσοδα περίπου 200.000 ευρώ και πλήρωσε 400.000 ευρώ. Μία ομάδα που δεν έχει να περιμένει έσοδα. Όταν αναλάβαμε, όλη η ομάδα ήταν απλήρωτη. Παίκτες και προσωπικό».

Για την επόμενη μέρα του Άρη:

«Επόμενη μέρα για εμάς δεν υπάρχει στον Άρη. Ακόμα και στη Β` Εθνική, δεν θα μπορέσει να παίξει. Οριστήκαμε διοίκηση σε μία προσπάθεια να σωθεί η ομάδα, για να αποφύγει τον όλεθρο. Για όλα όσα θα πούμε και για αυτά τα οποία πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος, έχω κάνει κάποια αντίγραφα εγγράφων, για να αντιληφθείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα. Θα κάνω μία μικρή ανάλυση της κατάστασης αγωνιστικής, για να καταλάβετε το sucess στόρι γύρω από τον Ηλιάδη. Επιχειρήματα που χρησιμοποιούν όσοι έφεραν τον Άρη εδώ. Ευθύνες έχουμε και εμείς αλλά θα καταλογιστούν όταν πρέπει.

Ο Άρης σήμερα για συγκεκριμένους λόγους αγωνίζεται για την παραμονή, κόντρα σε ένα ποδοσφαιρικό σύστημα χωρίς συμμάχους. Ο Άρης έχει το δικό του δρόμο. Δεν έχει βοήθειες, αλλά έχει υποστεί ζημιές. Αν δεν υπήρχαν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, θα ήταν σε καλύτερη θέση. Η ομάδα πέρυσι διασώθηκε έχοντας στις δυνάμεις της πιο έμπειρους παίκτες, τους οποίους η διοίκηση Ηλιάδη δεν κράτησε, ενώ δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές
».

Το λόγο πήρε και πάλι ο Λάμπρος Σκόρδας:

«Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ο Άρης στη θέση που βρίσκεται, δεν πρέπει να είναι απλώς συσπειρωμένος, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού παίζονται πολλά. Ταυτόχρονα πρέπει να λυθούν πολλές αμφιβολίες και να δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που το τελευταίο 20ήμερο έχουν απασχολήσει πολλούς Αρειανούς. Με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα κλίμα αμφισβήτησης, από αυτά που ακούγονται από εσάς τους δημοσιογράφους αλλά και από ανθρώπους που βρίσκονται στον Άρη».

Ζήτησε εισαγγελέα και δρακόντεια μέτρα ο ΠΑΟΚ!

Παρουσία εισαγγελέα και λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας ζήτησε η πλευρά του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ζήτησε εισαγγελέα και δρακόντεια μέτρα ο ΠΑΟΚ
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή.

Η πλευρά των φιλοξενούμενων ζήτησε να ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς και την παρουσία αθλητικού εισαγγελέα, προκειμένου να μην συμβούν έκτροπα, ενώ επισήμαναν πως δεν θα ανεχθούν καμία κίνηση σε βάρος της ομάδας ή μελών της αποστολής.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν σε σουίτα του γηπέδου με αριθμό προσκλήσεων ανάλογο σε αυτόν που είχε δοθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου για τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι στο γήπεδο. Πηγή: sport-fm.gr

«Με νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει ελπίδες»

Μια νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα δώσει στον Άρη ελπίδα για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα υποστήριξε ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος των βετεράνων της ομάδας.

«Με νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει ελπίδες»
Ο Άρης έχει πιθανότητες να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα έστω και λίγες και για αυτές θα πρέπει να παλέψει.

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος ο οποίος μάλιστα, επεσήμανε ότι εάν οι «κίτρινοι» πάρουν μια νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τότε έχει ελπίδες να πετύχει το στόχο του.

«Με νίκη με τον ΠΑΟΚ έχει ελπίδες αλλά πάλι όλα είναι δύσκολα», σχολίασε ο κ.Βένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Αρενα ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος:

-Για τις αδυναμίες της ομάδας:

“Η ομάδα έχει κάποιες μαθηματικές ελπίδες όμως δείχνει ανήμπορη να μετατρέψει αυτές τις ελπίδες σε βαθμούς. Οι αδυναμίες είναι μεγάλες, δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα παιχνίδι όπως πρέπει και δεν μπορεί να πάρει τα παιχνίδια. Δεν μιλάω μόνο για τον Παναθηναϊκό που είναι φορμαρισμένος και καλός στην Αθήνα. Βέβαια ακόμα και εκεί πας στο ημίχρονο με 1-1 και πρέπει να φτιάξει το ηθικό. Ο χρόνος είναι υπέρ του αδύναμου. Έπρεπε να μπει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση”.

-Για το αν υπάρχουν ελπίδες:

“Ελπίδες υπάρχουν και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το πάρα πολύ δύσκολο. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται”.

-Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“Κόντρα στον ΠΑΟΚ με ένα ρόστερ πάρα πολύ καλό πρέπει να γίνει η αρχή. Είναι ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι όλοι γνωρίζουμε πως δεν μετράει η αγωνιστική κατάσταση, το μπάτζετ αλλά υπάρχουν συγκεκριμένο κανόνες με την πίεση την ψυχολογία, την πόλη και τον κόσμο”.

-Για τα λάθη που έγινα από την αρχή της χρονιάς:

“Έπρεπε να διατηρηθεί ο κορμός που υπήρχε στην ομάδα από πέρυσι. Ποτέ δεν ξεκινάς με καινούριους παίκτες αλλά πρέπει να έχεις έναν κορμό. Ο Άρης αποδιοργανώθηκε εντελώς και πήρε παίκτες προσδοκώντας να έχει οφέλη οι οποίοι όμως δεν είχαν την δυνατότητα να βοηθήσουν. Ο (Γιάννης) Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε εντελώς αδύναμος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Μετά ήρθε η πίεση και τα έκανε χειρότερα. Αυτό έπαθαν και όλα τα παιδιά και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν”.

-Για το αν θα βοηθήσει μια αλλαγή προπονητή:

“Πάντα μια αλλαγή προπονητή στην αρχή έχει τα θετικά της. Κάτι τέτοιο όμως ίσως να έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Τώρα βρισκόμαστε στα έξι παιχνίδια. Δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να έρθει ακόμα και να έψαχνε προπονητή η ομάδα”.

-Για το αν ο Άρης πρέπει να σκέφτεται τον υποβιβασμό:

“Είναι μια σελίδα που ο Άρης θα πρέπει να τις σκέφτεται αν τελειώσουν οι μαθηματικές ελπίδες. Θα πρέπει να γίνει αναδιοργάνωση και να παρθούν αποφάσεις που θα βοηθήσουν τον Άρη να αναγεννηθεί πάνω σε καινούργιες βάσεις ιδέες και πρόσωπα. Τώρα προέχει να πετύχει η ομάδα το ακατόρθωτο και αυτό γίνεται μόνο κερδίζοντας παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» και να κερδίσει και παιχνίδια έξω”.

-Για τις ιδιαιτερότητες των ντέρμπι:

“Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αισθάνονται περίεργα στο Βικελίδης και το αντίστροφο. Οι παίκτες αισθάνονται την πίεση της πόλης. Ο Άρης χάνει μια ολόκληρη κατηγορία. Πρέπει να παίξει δυνατά, ψυχωμένα και επιτέλους μυαλωμένα. Μπορεί να κερδίσει. Αν το πετύχει αλλάζει το σκηνικό και έχει ελπίδες. Ο ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο προπύργιο πριν από την πτώση. Ακόμα και η ισοπαλία είναι ήττα. Με νίκη με τον ΠΑΟΚ έχει ελπίδες αλλά πάλι όλα είναι δύσκολα”.

-Για το πώς πρέπει να συνεχίσει ο Άρης:

“Οι ομάδες από πάνω δείχνουν αδύνατες. Ο Άρης πρέπει να φανεί δυνατός και να φέρει με δύναμη και πάθος βαθμούς. Δεν τα έχουμε δει ακόμα αυτά. Δεν διαχειρίζονται τα παιχνίδια όπως πρέπει. Θέλει μυαλό και σχεδιασμό. Κερδίζεις μέσα στην Λιβαδειά δεν γίνεται να φας τρία γκολ. Οι παλαίμαχοι θα έπαιρναν την νίκη. Ούτε και τον βαθμό της ισοπαλίας δεν πήρε η ομάδα”.

Τεβεκέλης: «Κανείς δεν είδε την χειρονομία»

Τεβεκέλης: «Κανείς δεν είδε την χειρονομία»Ο Μάλαμας Τεβεκέλης, υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχολίασε τις αποφάσεις του Τάσου Κάκου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

«Στη φάση του Ινσαουράλδε, ο Κάκος βλέπει ένα άτομο κάτω και ψάχνεται να βρει τι έγινε, όπως και του Σαλίνο, κανείς δεν είδε την χειρονομία, μετά το είδαμε όλοι», ήταν το σχόλιο του…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάλαμα Τεβεκέλη, υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον Αθλητικό Metropolis για τη διαιτησία του Κάκου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Για τη διαιτησία Κάκου:
"Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό ντέρμπι. Ο Κάκος προτίμησε να αφήσει το παιχνίδι να παιχτεί. Δεν ήταν μονό από την μια πλευρά, το κακό θα ήταν να έπαιζε μόνο μια ομάδα. Δεν σφύριζε για εμάς, ούτε για τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω πως ήταν τόσο κακή διαιτησία. Υπήρχε κάποια σύρραξη, για να υπάρχει πρόβλημα; Στη φάση του Ινσαουράλδε, ο Κάκος βλέπει ένα άτομο κάτω και ψάχνεται να βρει τι έγινε, όπως και του Σαλίνο, κανείς δεν είδε την χειρονομία, μετά το είδαμε όλοι".

Για την φάση της ανατροπής του Αθανασιάδη από τον Παπαδόπουλο:
"Είναι μια δύσκολη φάση, γιατί βλέπεις τον παίκτη που πάει να πάρει την μπάλα και δεν βλέπει πως ρίχνει τον αντίπαλο. Είναι όπως με τον τερματοφύλακα που βγαίνει για διώξει και κανείς δεν βλέπει πως τον γκρεμίζει".

Για τον βαθμό που θα έβαζε στον Κάκο:
"Εγώ θα του έβαζα 7.80. Δεν είναι παραπέμψιμος βαθμός, αλλά δεν μπορείς να βάλεις οκτώ ή εννιά μετά από τόσες αμφισβητούμενες φάσεις. Είχε πολλές σκληρές φάσεις και το παιχνίδι ήταν δύσκολο, είσαι υποχρεωμένος να τον βάλεις βαθμό για τον στείλει στην ΚΕΔ".

Για την φάση του Ινσαουράλδε:
"Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, γιατί δεν ξέρουμε αν η κίτρινη κάρτα είναι για το χτύπημα ή για κάποια άλλη διαμαρτυρία. Δεν γνωρίζω τι έγραψε ο Κάκος στο φύλλο αγώνα. Κανονικά αν κληθεί ο Ινσαουράλδε, θα πρέπει με φωτογραφικό υλικό να κληθεί και ο Σαλίνο".

Περήφανος ο Μίτσελ!

Χαρούμενος και περήφανος δήλωσε ο Μίτσελ, μέσω σχολίου που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με αφορμή τα 89α γενέθλια του Ολυμπιακού.

Περήφανος ο Μίτσελ
Το δικό του μήνυμα για τα 89α γενέθλια από την ίδρυση του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει ο Μίτσελ, γράφοντας ένα σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε χαρούμενος και περήφανος που αποτελεί μικρό μέρος της «θρυλικής ιστορίας» των Πειραιωτών.

Δείτε το tweet του 51χρονου προπονητή

Χαρούμενος και περήφανος που είμαι ένα μικρό κομμάτι της θρυλικής ιστορίας του @olympiacos_org


Πηγή: sport-fm.gr

Παίρνει εξιτήριο ο Ολαϊτάν!

Εντός της ημέρας είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος είναι στο νοσοκομείο από την προηγούμενη Κυριακή μετά τη λιποθυμία του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Παίρνει εξιτήριο ο Ολαϊτάν
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο εντός της ημέρας ο Μάικλ Ολαϊτάν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευσή του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νιγηριανός φορ θα πάει στο σπίτι του και το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε για να αποφασίσει τη θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Ανάλογα με τα ευρήματα των εξετάσεων θα οριστεί η επάνοδος του 22χρονου παίκτη στους αγωνιστικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάρρευση του διεθνούς άσου οφείλεται σε μία ίωση που δεν είχε καταλάβει και την υπερπροσπάθειά του στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πηγή: sport-fm.gr

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!! (video)

Δείτε από άλλη… οπτική το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (video)
Μία άλλη οπτική του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρουσιάζει η παρακάμερα της ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ.

Από την άφιξη στο γήπεδο και το ζέσταμα, μέχρι τα γκολ της νίκης και την αποθέωση, δείτε πώς καταγράφηκαν οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς με ηχητικό «χαλί» σκληρού ροκ.




Πηγή: sport-fm.gr

«Συνεχίζει την πορεία του, πάντα νικητής»!

Δήλωση με αφορμή τα 89α γενέθλια του Ολυμπιακού έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του επίσημου σάιτ των Πειραιωτών. «Ο σύλλογος που έγινε ΘΡΥΛΟΣ συνεχίζει την πορεία του, πάντα νικητής», τονίζει.

«Συνεχίζει την πορεία του, πάντα νικητής»!
Το δικό του μήνυμα, ύστερα από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και με αφορμή τα 89α γενέθλια, θέλησε να στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τη δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Η δήλωση του προέδρου του συλλόγου

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πρωταθλητής από την πρώτη του ανάσα, συμπληρώνει σήμερα 89 χρόνια ένδοξης ζωής.

Ο σύλλογος που έγινε ΘΡΥΛΟΣ και ταυτίστηκε με την ανθρωπιά και την υπερηφάνεια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, συνεχίζει την πορεία του, πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Βαγγέλης Μαρινάκης».

Το αφιέρωμα της ΠΑΕ για τη σημερινή ημέρα

Η ομάδα του Ολυμπιακού από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της το 1925 ήταν παραπάνω από μία ομάδα. Ο Ολυμπιακός στο πέρασμα των χρόνων έγινε το σύμβολο των ανθρώπων του μόχθου, των νικητών της καθημερινότητας. Ο τρόπος που η ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα λατρεύτηκε από άκρο σε άκρο της χώρας και σε ολόκληρη την οικουμένη δείχνει ότι δεν πρόκειται για λατρεία μίας ποδοσφαιρικής ομάδας ή ενός αθλητικού συλλόγου.

Πρόκειται για ένα ολόκληρο κίνημα, μία ιδέα, μία θρησκεία και είναι σίγουρα η μεγαλύτερη κοινωνική αναφορά της σημερινής Ελλάδας, αφού κανένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα δεν φέρνει τόσους ανθρώπους τόσο κοντά. Σε μία οικογένεια, σε μία γροθιά.

Στο πέρασμα των χρόνων ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ χαρακτηρίστηκε από την μπέσα, την λεβεντιά και την ορμή. Από τη δύναμη και την καθαρότητα.

Οι αμέτρητοι τίτλοι σε όλα τα σπορ, τα εκατομμύρια των φιλάθλων που φωνάζουν περήφανα το όνομά του έκαναν αυτό τον σύλλογο ΘΡΥΛΟ. Ο σύλλογος που ήταν Πρωταθλητής από την πρώτη ανάσα, είναι σήμερα αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη κοινωνική δύναμη στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μία ταυτότητα υπεροχής και υπερηφάνειας.

Περιηγηθείτε στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας μέσα από το επίσημο site της ομάδας μας πατώντας ΕΔΩ!

Η ΙΔΡΥΣΗ



Με χρυσά γράμματα, γράφεται στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού η 10η Μαρτίου του 1925, ημέρα ίδρυσης του Oλυμπιακού μας. Ο ιστορικός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς ( Ο.Σ.Φ.Π.) δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση δύο σωματείων, του Αθλητικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πειραιώς και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς.

Ο αληθινά πρωτότυπος τίτλος ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του συλλόγου και έλυσε τη δυστοκία που επικράτησε στην ανεύρεση κοινά αποδεκτού ονόματος. Ανάδοχος ήταν ο Νότης Καμπέρος, που θέλησε να υποδηλώσει με τον τίτλο του νέου συλλόγου δύναμη, αθλητική ισχύ, ήθος, ευγενή άμιλλα, και φυσικά το ολυμπιακό ιδεώδες.



ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ



1.Μιχάλης Μανούσκος ( 1925-1928, 1937-1939, 1945-1950)
2. Θανάσης Μέρμηγκας (1929-1931, 1953-1954)
3. Τάκης Ζάκκας (Οκτ. 1931, 1936)
4. Γιάννης Ανδριανόπουλος (1932, 1933-1935)
5. Γιάννης Μπαρμπαρέσσος (29/11/1946 - 22/12/1946)
6.Γιώργος Ανδριανόπουλος (1954-1967)
7. Κώστας Μπουζάκης (1967-69)
8. Τάσος Οικονόμου (1969-1970)
9. Ευτύχιος Γκούμας (1970-1971)
10.Αριστείδης Σκυλίτσης (1971)
11.Δημήτρης Βαρδάνης (1971-1972)
11.Νικόλαος Γουλανδρής (1972-1975)
13.Κώστας Θανόπουλος (1975, 1976-1978)
14.Περικλής Λαναράς (1975)
15.Ηρακλής Τσιτσαλής (1978-1979)
16.Σταύρος Νταιφάς ( 1979-1985, 1986, 1992-1994)
17.Νίκος Ευθυμίου (1986)
18.Γιώργος Κοσκωτάς (1987-1988)
19.Αργύρης Σαλιαρέλης (1988-1992)
20.Γιώργος Μπανασάκης (1992)
21.Σωκράτης Κόκκαλης (1993-2010)
22.Ευάγγελoς Μαρινάκης (2010- )

inner

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (40): 1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (26): 1947, 1951, 1952, 1953, 1954, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1963, 1965, 1968, 1971, 1973, 1975, 1981, 1990, 1992, 1999, 2005, 2006, 2008, 2009, 2012, 2013.
DOUBLE (16): 1947, 1951, 1954, 1957, 1958, 1959, 1973, 1975, 1981, 1999, 2005, 2006, 2008, 2009, 2012, 2013.
SUPER CUP (4): 1980, 1987, 1992, 2007.
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (1): 1963.

Δείτε όλους τους τίτλους του Θρύλου μας μέσα από την όμορφη παρουσίαση στο επίσημο site της ομάδας μας πατώντας ΕΔΩ!

Επιτέλους… ΠΑΟΚ!!

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για τη νίκη (2-1) και την εμφάνιση στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού. «Έτσι και στο Κύπελλο» το σύνθημα στο «Δικέφαλο του Βορρά». Προβλήματα εν όψει Άρη.

Επιτέλους… ΠΑΟΚ
Ξέσπασμα χαράς στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο πήρε μία νίκη με πολλαπλά οφέλη απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1). Αφενός μεν παρέμεινε ισόβαθμος με τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση διατηρώντας το προβάδισμα ενός βαθμού από Παναθηναϊκό και Αστέρα στην ειδική βαθμολογία που θα ίσχυε αν άρχιζαν τώρα τα play offs. Αφετέρου δε πήρε μία τονωτική ένεση αυτοπεποίθησης εν όψει των έξι τελευταίων αγωνιστικών, αλλά προπαντός των ημιτελικών του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό σε ημερομηνίες που θα εξαρτηθούν από τη ρεβάνς των Πειραιωτών με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν απελευθερωμένοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, στη μετα-Στέφενς εποχή. Είχαν εξαιρετική απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και απαράμιλλο πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κυριάρχησαν απέναντι στον Ολυμπιακό, που είχε μόλις μία τελική προσπάθεια εντός εστίας και σκόραραν, και δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Ρομπέρτο. Όσο για τις «φωνές» των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία, από πλευράς ΠΑΟΚ απάντησαν με ανακοίνωση τονίζοντας πως έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Αθανασιάδη, να είχε αποβληθεί ο Σαλίνο για χειρονομία προς την εξέδρα, αλλά και είχε τιμωρηθεί ο Πέρες για… προσποίηση πως θα πετούσε την μπάλα σε ball boy.

Υπάρχουν και προβλήματα

Δεν είναι όλα… ρόδινα στον ΠΑΟΚ. Από το χθεσινό ματς αποχώρησε λαβωμένος ο Κοστίν Λάζαρ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον προσαγωγό. Ο Ρουμάνος μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και πότε θα επιστρέψει στη δράση. Με προβλήματα αποχώρησαν από το ματς και οι Τζαβέλλας και Βίτορ.

Στο μεταξύ, τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν χθες οι Έργκους Κάτσε και Λούκας Πέρεθ, πράγμα που σημαίνει πως ο Γιώργος Γεωργιάδης καλείται να επιλέξει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα λείψουν. Αυτά είναι με Άρη εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα εντός, Απόλλων Σμύρνης εκτός και Καλλονή εντός.Πηγή: sport-fm.gr

«Μάχη» για την παραμονή!

Με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Καλλονή και τη Βέροια πέφτει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

«Μάχη» για την παραμονή
Εννιά βαθμοί χωρίζουν την Καλλονή με τη Βέροια, οι οποίες θα αναμετρηθούν απόψε στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι νησιώτες με νίκη «σφραγίζουν» την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι Ημαθιώτες θέλουν το… τρίποντο για να μπουν ξανά στο «κόλπο» να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Στη διάθεση του Μαντζουράκη επέστρεψαν οι Χωριανόπουλος, Μαρσέλο που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ στο απέναντι στρατόπεδο ο κ. Ντόστανιτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γεωργιάδη.

Οι πιθανές συνθέσεις

Καλλονή: Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Ποντάνι, Κεϊτά, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκαρσία και Περόνε.

Στον πάγκο: Σιδεράκης, Φουρλάνος, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Καλτσάς, Φαρία, Ναμπούγιου και Ζος. Εκτός έμειναν οι Κριπιντίρης και Αγρίτης.

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Σισοκό, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Τραπ, Όστοϊτς, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν και Μπεν.

Στον πάγκο: Λόπεθ, Τζημογιάννης, Κομόλφ, Σιόντης, Βεργώνης και Γκονσάλβες. Εκτός ο Γεωργιάδης.Πηγή: sport-fm.gr

«Προβληματική διαιτησία»

«Προβληματική διαιτησία»Προβληματική από πλευράς διαιτησία ήταν η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και οι διαιτητές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις υποδείξεις τους, αφού «παίζονται» πολλά από τα λάθη που κάνουν στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η εισαγωγή του Παναγιώτη Βαρούχα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την παρουσία των ρέφερι το σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014

Ο.Φ.Η. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1
Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Νικόλαος Γεωργαράκος, Αθανάσιος Ταρανάς
4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος

«Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι και ήταν πολύ καλοί ο Αρετόπουλος και οι βοηθοί του. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα ωραίο ματς με δύο γκολ».

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Χρήστος Μπαλτάς, Γεώργιος Σταυρουλάκης
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

«Ο Κουκουλάκης είχε καλή παρουσία. Είχε δύο φάσεις, στις οποίες πήρε σωστές αποφάσεις. Στο α’ ημίχρονο ήταν που δίνει επιθετικό φάουλ σε επίθεση του Αστέρα Τρίπολης, στο β’ σε ένα χέρι που ζήτησε η Ξάνθη ήταν ακούσιο και καλά έκανε και δεν το έδωσε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 4-1
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Κοσμάς Χαρίσης, Παναγιώτης Σταθόπουλος
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

«Ο Θάνος μας έχει συνηθίσει σε καλύτερες διαιτησίες. Χθες απέτυχε σε όλους τους τομείς. Έκανε πολλά λάθη. Δεν δίνει πέναλτι στον Παναθηναϊκό, σε χέρι παίκτη του Άρη που ακουμπάει την μπάλα με τον αγκώνα. Έδωσε κίτρινη στον Μπεργκ για θέατρο, αφού ο ποδοσφαιριστής του Άρη τον χτυπάει κατά λάθος. Δεν είναι πέναλτι και δεν είναι και κάρτα. Στη συνέχεια, δίνει ένα πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού που δεν υπάρχει. Ένα λάθος του Σταθόπουλου, ο οποίος έδωσε οφσάιντ που δεν είναι».

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0
Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Στυλιανός Τσολάκης, Δημήτριος Βερρής
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης

«Το σκορ και οι διαιτητές βοήθησαν να γίνει ένα χορταστικό ματς».

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-1
Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Μιχαήλ Καρσιώτης, Πολυχρόνης Κωσταράς
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς

«Ένα παιχνίδι που είχε δύο γκολ άκυρα. Το 2-0 του Απόλλωνα είναι οφσάιντ, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι δίπλα στον τερματοφύλακα και δεν τον αφήνει να πάει στην μπάλα. Είναι κοντά στον γκολκίπερ και εκεί δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Το γκολ του Πλατανιά είναι οφσάιντ και η φάση είναι πιο εύκολη από την προηγούμενη. Και οι δύο βοηθοί είχαν λάθος υποδείξεις».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Ιωάννης Καμπαξής, Δήμος Αναστόπουλος, Βασίλειος Καμπούρης
4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

«Οι διαμαρτυρίες είναι σωστές για τον Καμπαξή, αφού απέτυχε στον πειθαρχικό έλεγχο και στην εφαρμογή των κανονισμών. Δεν υπάρχει κόκκινη, δεν υπάρχει φάουλ εκεί που γίνεται το 1-1 και στο 94’ και δίνει τη δυνατότητα στον Λεβαδειακό να πάρει τη νίκη με πέναλτι που δεν υπάρχει. Τι να πεις για αυτό τον διαιτητή που κάνει αυτά τα λάθη;».

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Ιωάννης Κοντιζάς, Γεώργιος Γεωργιάδης
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

«Πολύ καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη και των βοηθών του και κανείς δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους»

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Κωνσταντίνος Ποντίκης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης
4ος Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία καλή διαιτησία. Μοναδικό λάθος μπορώ να πω ότι ο πρώτος βοηθός έδωσε οφσάιντ που δεν υπήρχε. Είχαμε κακή διαιτησία στον πειθαρχικό έλεγχο, σε ένα θέμα που ο Κάκος έχει πάρει άριστα πολλές φορές. Πρέπει να πούμε πως ο σκηνοθέτης έπιασε την μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα.

Δεν πιστεύω ότι η κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό ήταν για αυτή την παράβαση, επειδή αν δώσεις κίτρινη κάρτα – έχοντας δει τη φάση – τότε το λάθος είναι διπλό. Υπήρχε ένας συνωστισμός παικτών. Είναι παράδειγμα προς αποφυγή (ο Αργεντινός).

Υπάρχει μία κάρτα στον Μπονγκ και μία δεύτερη στον Τζαβέλλα για μία προσωπική μονομαχία που είχε με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να αποβληθεί ο Τζαβέλλας, ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα. Λάθος υπόδειξη οφσάιντ από τον β' βοηθό είχαμε εκεί που δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από θέση οφσάιντ».

Υπάρχει και το Κύπελλο…!!

Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου έχουν στον Ολυμπιακό, την επομένη της ήττας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Απαντήσεις» στο Κύπελλο θέλουν να δώσουν οι Πειραιώτες.

Υπάρχει και το Κύπελλο…
Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, όπου έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες δεν πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, όμως θεωρούν ότι προσπάθησαν και δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να επιστρέψουν με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Μίτσελ δείχνει να έχει «αδειάσει» μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το χθεσινό ματς ήταν το δεύτερο «καμπανάκι» εν όψει του επαναληπτικού στο Ολντ Τράφορντ, την ώρα που οι Βρετανοί δείχνουν να συνέρχονται (επικράτησαν 3-0 της Γουέστ Μπρομ).

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κάκου, κάτι που έσπευσαν να καταγγείλουν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να καταλάβουν πως στη φάση της μπουνιάς του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά δείχνει κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό, κάτι που αποδεικνύει πως είδε την φάση και αποφάσισε να βγάλει κίτρινη!

Παράλληλα, οι Πειραιώτες αναφέρουν πως η διαιτησία του Κερκυραίου ρέφερι ήταν εχθρική και «έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές».

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν πεισμώσει να δώσουν απαντήσεις στο Κύπελλο, όπου στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ και στο τελικό θα βρουν τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι «πράσινοι» αποκλείσουν τον ΟΦΗ.

Όπως γίνεται κατανοητό, θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω για τις δύο ήττες που «χάλασαν» την εξαιρετική πορεία που έχουν διαγράψει τη φετινή σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από το χθεσινό ματς έφυγε «λαβωμένος» ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός έκανε νόημα στο 15’ πως δεν μπορεί να αγωνιστεί και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για θλάση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας – καθώς θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, εν όψει της Γιουνάιτεντ ο Μίτσελ θέλει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι ο Σαβιόλα και ο Μαρκάνο, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν χθες λόγω τραυματισμού.

Μετά τις απαραίτητες ανάσες θα αρχίσει η προετοιμασία για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Πανθρακικό το Σάββατο, όπου αναμένεται να εξασφαλιστεί μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Πηγή: sport-fm.gr

«Θέλει να παραμείνει ο Αμπέντ»

Την πρόθεση του Μεχντί Αμπέντ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επανέλαβε ο μάνατζερ του Αλγερινού χαφ, Τζαμέλ Μπουκίρ. «Περιμένουμε τα αποτελέσματα των επαφών με τη Νιούκαστλ», τόνισε ο ατζέντης.

«Θέλει να παραμείνει ο Αμπέντ»
Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μεχντί Αμπέντ έκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αλγερινός χαφ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ, είχε καλή παρουσία στο σαββατιάτικο παιχνίδι και έδωσε μία ασίστ στο τέταρτο γκολ που πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι ο 22χρονος μέσος θέλει να συνεχίσει να φορά τα πράσινα και την επόμενη σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Τζαμέλ Μπουκίρ.

«Ο Μεχντί (Αμπέντ) είναι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος, έχει εξελιχθεί σαν παίκτη και θέλει να παραμείνει. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη μία συζήτηση με τη Νιούκαστλ, αλλά δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμά της», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου στο Goal και πρόσθεσε:

«Ακόμη είναι νωρίς. Μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες πιστεύω ότι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει. Πρώτα από όλα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγου. Εάν αυτό γίνει, όλα θα γίνουν πιο εύκολα…».

Παπ:«Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο σκόρερ δύο τερμάτων του Ατρόμητου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, τόνισε πως αυτό με τον Πανιώνιο, ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του στη σεζόν

Παπ:«Το καλύτερο παιχνίδι μας»
Ο έμπειρος φορ που έφτασε τα 13 και βρίσκεται μαζί με τους Σολάρι και Μπεργκ στην δεύτερη θέση των σκόρερς και θα δώσει μάχη για την πρωτιά σε αυτή την κατηγορία, τόνισε τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. «Σπουδαία ήταν πρώτα απ' όλα η νίκη για να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση. Ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει, πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.Βελτιωνόμαστε σαν ομάδα γενικά, όσο περνάει ο καιρός, έχουμε καλύτερη ισορροπία, αμυνόμαστε καλά και τελειώνουμε τις ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος είναι επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα αλλά ένα γρήγορο γκολ βοηθά για να φύγει το άγχος και να παίξεις καλύτερα. Θα δούμε για το πόσα γκολ θα πετύχω μέχρι το φινάλε. Δεν θέλω να πως κάτι για Βραζιλία και Μουντιάλ».


Με την σειρά του ο Μπρίτο υπογράμμισε: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι γιατί στο προηγούμενο ματς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα μπάλα. Ότι δουλέψαμε το βγάλαμε στο γήπεδο. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να παίζουν οποιοδήποτε σύστημα. Υπάρχει κίνηση, κάναμε εμείς το παιχνίδι να δείχνει εύκολο».

Θεοδωρίδης: «Αγγαρεία λόγω Μάντσεστερ»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, προσπάθησαν να προφυλαχθούν, ενόψει του επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δηλώσεις του Σ. Θεοδωρίδη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

Θεοδωρίδης: «Αγγαρεία λόγω Μάντσεστερ»
Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού δεν είχε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, ωστόσο στάθηκε στο αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών του «Δικεφάλου» του Βορρά

«Για μας το παιχνίδι ήταν περισσότερο αγγαρεία. Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς αρκετούς από τους βασικούς μας παίκτες και όπως είναι λογικό άπαντες… φυλάγονταν λόγω Μάντσεστερ. Κοιτάζουμε καθαρά εκείνο το παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες».

Αναφερόμενος στην φιλοξενία ο Σάββας Θεοδωρίδης, παραδέχτηκε:«Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα, χωρίς έκτροπα και αυτό είναι αν μη τι άλλο θετικό. Παρά την αντιπαλότητα που υπάρχει τα πάντα κρίθηκαν σε κόσμια πλαίσια, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον αγωνιστικό χώρο εκεί που είδαμε τουλάχιστον είκοσι αντιαθλητικά χτυπήματα».

Όσο για τις επίμαχες φάσεις: «Είδα καθαρά και πολλές φορές τη φάση και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν πέναλτι. Εγώ δε θα το έδινα. Αντίθετα θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ για το εκτός φάσης χτύπημα στον Εντινγκά».

Μπεν Σαμπάτ: «Στόχος η 6η θέση»

Μετά και την μαθηματική εξασφάλιση του στόχου, της παραμονής, στόχος είναι το κάτι περισσότερο σύμφωνα με τον Μπεν Σαμπάτ

Μπεν Σαμπάτ: «Στόχος η 6η θέση»
Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Πανθρακικού, απέναντι στον Εργοτέλη, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε πως αισθάνεται πολύ όμορφα στην ομάδα της Κομοτηνής και έθεσε υψηλό στόχο για τη συνέχεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα γκολ. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε τα αποτελέσματα. Είναι το πρώτο μου γκολ με αυτό τον τρόπο και είναι πολύ σπάνιο να σκοράρει κάποιος έτσι. Θέλω να το αφιερώσω στους γονείς μου και στους συγγενείς που ήρθαν εδώ για να με δουν. Νιώθω καλά, εδώ όλοι είναι πολύ φιλόξενοι και χαίρομαι που παίζω στον Πανθρακικό. Το πιο σημαντικό είναι να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Πριν το παιχνίδι χρειαζόμασταν πόντους ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής. Πλέον ο στόχος είναι η έκτη θέση και νομίζω ότι είναι εφικτός».

Με την σειρά του ο Νίκος Καθάριος, που απασχόλησε και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, την εβδομάδα που πέρασε, υπογράμμισε: «Με χαροποιεί το ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τη νίκη. Σήμερα ήταν μια σημαντική νίκη καθώς έχουμε ξεφύγει απ' τους ουραγούς. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, υπήρχε δύναμη, πάθος και στο τέλος το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Έχουμε εξασφαλίζει την παραμονή που είναι ο βασικός μας στόχος. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Δίνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στο ό,τι έρθει καλώς να έρθει. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και τα καταφέραμε. Στην οικογένειά μου αφιερώνω το γκολ».

Άμπροουζ: «Είχαμε αυτοπεποίθηση»

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Απόλλωνα κόντρα στον Πλατανιά, τόνισε πως η ψυχολογία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη νίκη

Άμπροουζ: «Είχαμε αυτοπεποίθηση»
Ο 29χρονος που στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, έπαιξε πίσω από τον Πετρόπουλο, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην σημασία της αναμέτρησης και εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως ο Απόλλωνας θα πετύχει τον στόχο του: «Ήταν μια πολύ σημαντική αναμέτρηση. Μπήκαμε με αυτοπεποίθηση και η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Με ευχαριστεί πολύ το επίπεδο, είναι αρκετά ψηλό και αυτό φαίνεται από τις πορείες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, η οικογένειά μου το χαίρεται και χαίρομαι και εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα. Προς το παρόν χαίρομαι που παίζω στον Απόλλωνα και περιμένω να δω τι θα προκύψει το καλοκαίρι».

Με την σειρά του ο Τάσος Τσοκάνης, υπογράμμισε: «Το περιμέναμε με αγωνία αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς, μπήκαμε καλά και όταν μπήκε το τρίτο γκολ κλείδωσε η νίκη. Κοιτάμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, κοιτάμε τη συνέχεια, θέλουμε να σωθούμε και δεν μας επηρεάζουν όσα συμβαίνουν στα διοικητικά». Πηγή: sport-fm.gr

Ο «κατάσκοπος» και οι σκάουτερ στην Τούμπα!!

Άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην Τούμπα, προκειμένου να δει τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ – Πολλές οι παρουσίες ξένων σκάουτερ

Ο «κατάσκοπος» και οι σκάουτερ στην Τούμπα
Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε άνθρωπος από το επιτελείο του Ντέιβιντ Μόγιες και σίγουρα θα έχει επισημάνει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για την αγγλική ομάδα, που θ’ αναζητήσει τρόπους να πιέσει την «ερυθρόλευκη» άμυνα στον επαναληπτικό του «Ολντ Τράφορντ». Επιπλέον στο γήπεδο του «Δικεφάλου», παρόντες ήταν και αρκετοί σκάουτερ προκειμένου να δουν από κοντά αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, κυρίως του Ολυμπιακού, οι οποίοι το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να κινήσουν το ενδιαφέρον, ευρωπαϊκών συλλόγων. Πηγή: sport-fm.gr

Θλάση στον προσαγωγό ο Λάζαρ!

Ο Ρουμάνος αποχώρησε νωρίς από τον αγώνα της Τούμπας και αντικαταστάθηκε από τον Κατσουράνη, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση

Θλάση στον προσαγωγό ο Λάζαρ
Ο Λάζαρ αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει πρόωρα από το ντέρμπι της Τούμπας, εξαιτίας μιας θλάσης στον προσαγωγό, όπως αναφέρει το ιατρικό ρεπορτάζ του «Δικεφάλου». Το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός θα φανεί τις επόμενες ημέρες, από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.Πηγή: sport-fm.gr

Ομολογία-σοκ και κίνδυνος φυλάκισης για Χένες!

Με πολυετή φυλάκιση κινδυνεύει ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, που ομολόγησε πως φοροδιέφυγε για 18,5 εκατ. ευρώ!

Ομολογία-σοκ και κίνδυνος φυλάκισης για Χένες
Δύσκολα θα αποφύγει τη φυλάκιση ο Ούλι Χένες. Ο πρόεδρος της Μπάγερν και εκ των ισχυρών συμμάχων της Άνγκελα Μέρκελ ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου πως είναι ένοχος για φοροδιαφυγή 18,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα η ομολογία του προκάλεσε σοκ, αφού αρχικά κατηγορείτο ότι απέκρυψε 3,55 εκατ. ευρώ, αλλά πλέον παραδέχτηκε πως το συνολικό ποσό που είχε αποκρύψει σε λογαριασμό ελβετικής τράπεζας είναι κατά περίπου 15 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ πιθανό να βάλει τέλος στη… σχέση του 62χρονου άνδρα με την Μπάγερν που κρατά από το 1970, με τον ίδιο να έχει περάσει από τις θέσεις του παίκτη, του γενικού διευθυντή και του προέδρου.Πηγή: sport-fm.gr

Κάποιοι θα μείνουν… Γ’ Εθνική!

Ειλημμένες αποφάσεις για εκκαθαρίσεις στο τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση, απέναντι στον Ηρόδοτο. Υπό κρίση και σε δύσκολη θέση και ο Δέλλας.

Κάποιοι θα μείνουν… Γ’ Εθνική
Η ΑΕΚ συνεχίζει να παίζει με τα… νεύρα των φίλων της. Η χθεσινή εμφάνιση απέναντι στον Ηρόδοτο έφερε ακόμη περισσότερο προβληματισμό για το πού βαδίζει η ομάδα, αφού μπορεί μεν να ήρθε η νίκη (2-1) και η άνοδος να έχει προ πολλού εξασφαλιστεί, ωστόσο αυτό δεν αρκεί σε κανέναν. Η διοίκηση και ο κόσμος είχαν εξ αρχής καταστήσει σαφές πως στο πολύ χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απαιτούν από την ομάδα τους τουλάχιστον να τους προσφέρει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που φέτος έχει συμβεί μόνο κατ’ εξαίρεση κι όχι κατά κανόνα.

Είναι δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχουν απλές σκέψεις, αλλά ειλημμένες αποφάσεις για συγκεκριμένους παίκτες, που έχουν αποδειχτεί ανεπαρκείς ακόμη και για τη συγκεκριμένη κατηγορία κι ασφαλώς δεν μπορούν να έχουν θέση στην ΑΕΚ του μέλλοντος, ούτε καν σε αυτή της Football League. Για αρκετούς ποδοσφαιριστές, ακόμη και κάποιους με περγαμηνές και όνομα, φαίνεται πως δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να αλλάξουν τη… μοίρα τους στα εννιά παιχνίδια που απομένουν.

Παράλληλα δυσχεραίνει και η θέση του Τραϊανού Δέλλα. Ο «Κολοσσός», που χθες είχε σύσκεψη μετά το ματς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ τα έψαλε στους παίκτες του, θεωρείται πως φέρει ευθύνη για την εικόνα και τη νοοτροπία της ομάδας. Περίπτωση να αντικατασταθεί τώρα δεν υπάρχει, αλλά θα αξιολογηθεί στο τέλος της σεζόν και με τα τωρινά δεδομένα αν έληγε τώρα η σεζόν οι πιθανότητες να μη συνέχιζε θα ήταν περισσότερες από αυτές της παραμονής του.

Ηρεμία πριν από την… Τριγλία

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για τη Δευτέρα θέλοντας να τους αποφορτίσει για να επανέλθει η ηρεμία μετά τα χθεσινά «γκάζια». Η προετοιμασία για το ματς με την Τριγλία Ραφήνας θα αρχίσει την Τρίτη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μενιδίου, όπου η ΑΕΚ φέτος έχει πετάξει βαθμούς απέναντι σε Θύελλα Ραφήνας (1-1) και Αστέρα Βάρης (1-1).

*Σε εορταστικό κλίμα έγινε χθες βράδυ η γιορτή της Original σε νυχτερινό κέντρο. Παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Τραϊανός Δέλλας, που κάθισαν μαζί, όπως και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όπως Γεωργέας, Ρόβας και Πλατέλλας. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Ρουμάνος πρώην κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Άντον Ντόμπος. Πηγή: sport-fm.gr

Έκανε εμετό ο Πιστόριους!

Ο Πιστόριους δεν άντεξε στην συγκλονιστική κατάθεση του ιατρού που εξέτασε το πτώμα της Στίνκαμπ και έκανε εμετό κατά τη διάρκεια της δίκης.

Έκανε εμετό ο Πιστόριους
Πριν από λίγες ημέρες είχε καταρρεύσει ακούγοντας τις καταθέσεις των μαρτύρων για την ημέρα της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ.

Σήμερα, ο Πιστόριους δεν άντεξε στην κατάθεση του γιατρού ο οποίος έκανε νεκροψία στο μοντέλο και έκανε εμετό.

Ο παθολόγος, Γκερτ Σέιμαν παρουσίασε μια σειρά από γραφικά τα οποία απεικόνιζαν τα τραύματα τα οποία βρέθηκαν στο πτώμα της Στινκαμπ.

Μάλιστα, τα όσα μετάφερε στο δικαστήριο ο καθηγητής παθολογίας, Γκερτ Σέιμαν ήταν τόσο σκληρά, που ο ίδιος υποστήριζε ότι προσβάλλουν την μνήμα της νεκρής και της οικογένειάς της.

Για τους λόγους αυτούς είχε αιτηθεί στον πρόεδρο του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του να μην υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και να ληφθούν όλα τα μέτρα έτσι ώστε να μην διαρρεύσουν στοιχεία και εικόνες.

Το αίτημα αυτό το έκανε αποδεκτό το δικαστήριο και για πρώτη φορά από την αρχή της δίκης διεκόπη η ζωντανή κάλυψη του γεγονότος με τους υπευθύνους μάλιστα, να μην επιτρέπουν στους δημοσιογράφους να χρησιμοποιήσουν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Πηγή: sport-fm.gr

Άλλοι εκτόξευση και άλλοι πτώση!

Οι Ρόκετς επιβεβαίωσαν την καλή τους κατάσταση νικώντας τους Μπλέιζερς στην παράταση, ενώ οι Πέισερς γνώρισαν τέταρτη σερί ήττα, από τους Μάβερικς στο Ντάλας.

Άλλοι εκτόξευση και άλλοι πτώση
Ο Τζέιμς Χάρντεν σταμάτησε στους 41 πόντους και οι Ρόκετς επικράτησαν 118-113 των Μπλέιζερς στο Χιούστον, αν και έχαναν με διψήφια διαφορά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Ο… μουσάτος σούτινγκ γκαρντ έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο με τρίποντο 3’’ πριν το τέλος.

Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσαν οι Πέισερς, που έχασαν με 105-94 από τους Μάβερικς στο Ντάλας. Ο Ντέβιν Χάρις και ο Μόντα Έλις είχαν από 20 πόντους για τους Τεξανούς.

Την ίδια ώρα, τέσσερις διαδοχικές νίκες έφτασαν οι Ουόριορς με το 113-107 επί των Σανς με πρώτο σκόρερ τον Ντέιβιντ Λι που είχε 26.

Ο Μάρκους Θόρντον πέτυχε 27 πόντους, 15 στην τελευταία περίοδο, απέναντι στην παλιά του ομάδα και οι Νετς επιβλήθηκαν 104-89 των Κινγκς στο Μπρούκλιν.

Τέλος, ο Άντονι Ντέιβις με 32 πόντους και 17 ριμπάουντ ηγήθηκε των Πέλικανς στην επικράτηση με 111-107 επί των Νάγκετς στην παράταση.

Αναλυτικά:

Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Ντένβερ Νάγκετς 111-107 (κ.α. 94-94) Ντέιβις 32 (17 ριμπ.), Έβανς 20, Μόροου 14, Ρίβερς 13, Γκόρντον 10-Φαρίντ 22 (14 ριμπ.), Λόσον 15 (12 ασίστ), Μπρουκς 15, Τσάντλερ 14, Χίκσον 12, Μοζγκόφ 10.

Μπόστον Σέλτικς-Ντιτρόιτ Πίστονς 118-111 Γκριν 27, Χάμφρις 20 (11 ριμπ.), Όλινικ 18, Μπέιλες 15, Σάλιντζερ 14, Ρόντο 11 (18 ασίστ)-Σμιθ 28 (11 ριμπ.), Μονρό 22 (14 ριμπ.), Ντράμοντ 18 (22 ριμπ.), Μπάινουμ 18, Τζένινγκς 14.

Μπρούκλιν Νετς-Σακραμέντο Κινγκς 104-89 Θόρντον 27, Τζόνσον 18, Άντερσον 11, Λίβινγκστον 10, Ουίλιαμς 10-Κάζινς 28 (20 ριμπ.), Γκέι 20, Τόμας 10.

Χιούστον Ρόκετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 118-113 (κ.α. 106-106) Χάρντεν 41 (10 ριμπ.), Λιν 26, Χάουαρντ 17 (12 ριμπ.), Πάρσονς 16, Μπέβερλι 12-Όλντριτζ 28 (12 ριμπ.), Μάθιους 26, Λίλαρντ 21, Λόπεζ 11 (11 ριμπ.), Ουίλιαμς 10 (11 ασίστ), Μπατούμ 8 (12 ριμπ.).

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Τορόντο Ράπτορς 104-111 Λοβ 26 (11 ριμπ.), Μάρτιν 20, Πέκοβιτς 17 (11 ριμπ.), Μπρούερ 17-ΝτεΡόζαν 25, Λάουρι 20 (12 ριμπ., 11 ασίστ), Τζόνσον 15, Ρος 15, Νόβακ 15, Βάσκες 12.

Ντάλας Μάβερικς-Ιντιάνα Πέισερς 105-94 Έλις 20, Χάρις 20, Νοβίτσκι 14, Μάριον 12, Καλντερόν 10, Κάρτερ 10-Τζορτζ 27 (11 ριμπ.), Στίβενσον 21, Χιλ 20, Χίμπερτ 14.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Φίνιξ Σανς 113-107 Λι 26, Τόμπσον 22, Κάρι 18, Γκριν 13-Γκριν 25, Ντράγκιτς 23, Φράι 16, Τάκερ 11, Μάρκους Μόρις 11, Μαρκίφ Μόρις 10.

Οι βαθμολογίες του ΝΒΑ Πηγή: sport-fm.gr

Μεγάλα ματς οι Χάρντεν – Λόουρι, ήττα για Πέισερς!

Η 4η συνεχόμενη ήττα, για την Ιντιάνα, 105-94 από τους Μάβερικς – Με τριπλ –νταμπλ του Λόουρι οι Ράπτορς 111-104 μέσα στη Μινεσότα – Νίκη και για το Χιούστον, 41 ο Χάρντεν

Μεγάλα ματς οι Χάρντεν – Λόουρι, ήττα για Πέισερς
Ο 27χρονος πόιντ-γκαρντ σημείωσε το 4ο τριπλ – νταμπλ της καριέρας του για να οδηγήσει τους Τορόντο Ράπτορς σε μια ακόμα μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά μέσα στην έδρα των Τίμπεργουλφς με 111-104. Σημείωσε 20 πόντους, πήρε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν είχε 25. Από τους ηττημένους ο Κέβιν Λαβ είχε 26 πόντους.

Ο Τζέιμς Χάρντεν οδήγησε σε νίκη, στην παράταση τους Ρόκετς με 118-113, αφού φρόντισε ο ίδιος με τρίποντο 8’’ πριν το τέλος να ισοφαρίσει σε 96-96, ενώ ο Μπέβερλι είχε χάσει την ευκαιρία να δώσει το ματς στην κανονική διάρκεια στους Ρόκετς μετά από κλέψιμο του Λιν. Ο τελευταίος ήταν άξιος συμπαραστάτης του Χάρντεν με 26, ενώ για τους ηττημένους ο Όλντριτζ είχε 28 και 12 ριμπάουντ και ο Μάθιους 26.

Ο Πολ Τζορτζ σημείωσε 27 πόντους, ο Στίφενσον 21 και ο Χιλ 20, αλλά αυτοί οι πόντοι δεν ήταν αρκετοί για τους Πέισερς που ηττήθηκαν για 4ο σερί ματς. Οι Μάβερικς είχαν κορυφαίους τους Έλις και Χάρις που πέτυχαν από 20, αλλά κι άλλους τέσσερις παίκτες που είχαν διψήφιοι αριθμό πόντων. Πηγή: sport-fm.gr

Στην παράταση οι Πέλικανς, με σούπερ Άντονι Ντέιβις!

Με εκπληκτικό Άντονι Ντέιβις, οι Πέλικανς σημείωσαν την 3η σερί νίκη τους, 111-107 στην παράταση τους Νάγκετς – Νίκες για Μπρούκλιν και Σέλτικς

Στην παράταση οι Πέλικανς, με σούπερ Άντονι Ντέιβις,
Με πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβις που σημείωσε 32 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ και έκανε 6 τάπες, οι Πέλικανς πανηγύρισαν στην παράταση την 3η συνεχόμενη νίκη τους με το 111-107 επί των Νάγκετς. Ο Ντέιβις ήταν αυτός που με δύο βολές έστειλε το ματς στην παράταση και ασφαλώς ήταν το πρόσωπο του αγώνα.

Η Νετς βρέθηκαν και πάλι σε θετικό πρόσημο, μιας και σημείωσαν την 31η νίκη τους, σε 61 αγώνες, με τον Μάρκους Θόρντον να κάνει έξοχο ματς με 27 πόντους στο 104-89, επί των Κινγκς που είχαν σε μεγάλη μέρα, αλλά απελπιστικά μόνο τον Κάζινς που είχε 28 πόντους και 20 ριμπάουντ. Το κακό για τους Νετς είναι πως έχασαν τον Πολ Πιρς στα πρώτα στάδια του αγώνα, με πρόβλημα στον ώμο.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και για τους Σέλτικς που με τον Γκριν να έχει 27 και τον Ρόντο να μοιράζει 18 ασίστ, έκαμψαν τους Πίστονς με 118-111.

Μπόστον Σέλτικς – Ντιτρόιτ Πίστονς 118-111

Γκριν 27, Χάμφρις 20, Όλνικ 18, Μπέιλες 15, Ρόντο 11 (18 ασίστ) – Σμιθ 28, Μονρό 22, Μπάινουμ 18, Ντράμοντ 18 (22ριμπ), Τζένινγκς 14

Μπρούκλιν Νετς – Σακραμέντο Κινγκς 104-89

Θόρντον 27, Τζόνσον 18, Άντερσον 11, Ουίλιαμς 10 (7 ασίστ) – Κάζινς 28 (20ριμπ.), Γκέι 20, Τόμας 10

Νιου Όρλιν Πέλικανς – Ντένβερ Νάγκετς 111-107 (στην παράταση καν. αγώνας 94-94)

Ντέιβις 32 (17 ριμπ. 6 μπλοκ), Έβανς 20, Μόροου 14, Ρίβερς 13 – Φαρίντ 22 (14 ριμπ.), Λόσον 15 (12 ασίστ), Μπρουκς 15, Τσάντλερ 14 Πηγή: sport-fm.gr

«Χρόνια Πολλά, μεγάλη μου αγάπη»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της μια φωτογραφία για τα γενέθλια του συλλόγου.

«Χρόνια Πολλά, μεγάλη μου αγάπη»
Το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του συλλόγου. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην έχει ξεχωριστή αναφορά στα 89 χρόνια από την ίδρυσή του.

«1925-2014: 89 χρόνια Ολυμπιακός, 89 χρόνια Θρύλος. Χρόνια Πολλά μεγάλη μου αγάπη», αναφέρει η φωτογραφία.







Πηγή: sport-fm.gr

Δύσκολα με «Μπάρτσα» ο Σπανούλης!

Δεν είναι υπέρ του Βασίλη Σπανούλη οι πιθανότητες να παίξει στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή. Αισιοδοξία για Πρίντεζη και Περπέρογλου.

Δύσκολα με «Μπάρτσα» ο Σπανούλης
Πιθανότατα χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και στον αγώνα της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο από την έξαρση τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί και του στέρησε τη συμμετοχή στα κρίσιμα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Ακολουθεί θεραπεία, αλλά ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί στο βαθμό που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» για να τον ρίξουν στη μάχη και ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.

Ο Λαρισαίος γκαρντ έχει επιχειρήσει δις μετά από ξεκούραση κάποιων ημερών να γυμναστεί κανονικά αλλά την επομένη πονούσε ξανά. Έτσι οι πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα της δέκατης αγωνιστικής του Top 16 δεν είναι με το μέρος του. Δεν αποκλείεται ο «V-Span» να μείνει εκτός και από το επόμενο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ και να γυρίσει δυνατός για τους τρεις «τελικούς» που θα απομένουν, με Μάλαγα και Αναντολού Εφές εκτός έδρας, καθώς και με Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Άλλωστε ακόμη κι αν οι Πειραιώτες χάσουν στη Βαρκελώνη, με τέσσερις νίκες στη συνέχεια περνούν σίγουρα στα προημιτελικά.

Στο μεταξύ, αισιοδοξία υπάρχει για την κατάσταση των Γιώργου Πρίντεζη και Στράτου Περπέρογλου. Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα, στη μέση και μυϊκές ενοχλήσεις αντίστοιχα, αλλά έδωσαν το «παρών», έστω κι αν αγωνίστηκαν λίγο, από σεβασμό στο θεσμό του All Star Game. Λογικά αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς με την «Μπάρτσα», από το οποίο θα απουσιάσει φυσικά ο Μίρζα Μπέγκιτς, που βρίσκεται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου και δεν προπονείται με την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Φράνκι goes to… work!!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πιάνει σήμερα δουλειά στον Παναθηναϊκό. Μέσα στη μέρα οριστικοποιείται του Δημήτρη Πρίφτη. Ανησυχία για Γκιστ.

Φράνκι goes to… work
Εποχή… Φραγκίσκου Αλβέρτη ξημερώνει σήμερα στον Παναθηναϊκό. Η εμβληματική μορφή του συλλόγου αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή και θα βρεθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να πιάσει δουλειά έχοντας σαν πρώτο μέλημα την ψυχολογική ανασύνταξη της ομάδας εν όψει του κρίσιμου ματς της προσεχούς Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο «Φράνκι» δεν θα είναι μόνος του στο νέο του πόστο. Η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε μεν να πορευτεί μαζί του ως το τέλος της σεζόν μετά την απόλυση του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά θα τον πλαισιώσει με έναν έμπειρο προπονητή. Αυτός αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο 46χρονος τεχνικός, που ως προπονητής της Καβάλας και του Ικάρου Καλλιθέας είχε πανηγυρίσει νίκες απέναντι στο «τριφύλλι», έχει συμφωνήσει, ωστόσο μένει να συναινέσει και ο Κολοσσός στην αποδέσμευσή του. Η ομάδα της Ρόδου δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της, αλλά εκτιμώντας την προσφορά του κόουτς Πρίφτη, που έχει βελτιώσει αισθητά την ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε στα τέλη Νοεμβρίου, όλα δείχνουν πως δεν θα του κλείσει το δρόμο σε αυτή τη σημαντική ευκαιρία που προέκυψε για την καριέρα του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα και όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει την πρόσληψή του.

Στο μεταξύ, σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Τζέιμς Γκιστ, που αγωνίστηκε ελάχιστα στο All Star Game λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα κι όχι-ευτυχώς-θλάση, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής στην Τουρκία, την ώρα που είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Ραμέλ Κάρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Η Πελοπόννησος του ανήκει!!

Νικητής βγήκε από το ντέρμπι της Πελοποννήσου ο Παναιγιάλειος, λυγίζοντας 1-0 τον Πανηλειακό. Η ομάδα του Αιγίου σκαρφαλώσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να ονειρεύεται Σούπερ Λίγκα.

Η Πελοπόννησος του ανήκει!
Ο Παναιγιάλειος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Πελοποννήσου, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Πανηλειακού.

Με φόντο τη μάχη για την άνοδο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος. Σκαρφάλωσαν, έτσι, στη δεύτερη θέση του Νοτίου ομίλου της Football League, ενώ ο Πανηλειακός έμεινε πίσω στην διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι-οφ.

Ο αγώνας άρχισε με την ομάδα του Κουρμπανά να ελέγχει πλήρως το ματς και να προσπαθεί συνεχώς να απειλήσει την εστία του Πανηλειακού, όχι όμως με μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη ουσιαστικά καλή φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 41’, όταν ο Μπουρλάκης έπιασε μια «οβίδα» από τα 25 περίπου μέτρα, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Πίτκα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε, με τις ομάδες να έχουν ακριβώς την ίδια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Από το πλευρό τους οι γηπεδούχοι να πιέζουν για να βρουν τρόπο να ανοίξουν το σκορ και οι φιλοξενούμενοι να αμύνονται, έχοντας το μυαλό τους στην αντεπίθεση. Στο 62’ όμως οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Ατματσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, επωφελούμενος της σύγχυσης που επικράτησε στην περιοχή της ομάδας του Παντέλη.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 23ης αγωνιστικής

Παρασκευή 7/3

Ζάκυνθος-Κέρκυρα 1-2
(Ραπτάκης (αυτογκόλ) 52' -39' Π. Σίκιμιτς, 84' Ζ. Μπαλντοβάλιεφ)

Κυριακή 9/3

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 1-1
(11’ Γήτας-54’ Κουτσοσπύρος)

Βατανιακός -Αναγέννηση Γιανν 2-1
(14’ Βούτσιας, 57’ Μίλιτς, 81’ Σάρρος)

Νίκη Βόλου-Πιερικός 1-0
(72’ Ρεπετσάς)

Δοξα Δράμας-Εθνικός Γαζώρου 2-0
(48’-62’ Διαμαντόπουλος)

Καβάλα-Τύρναβος 2005 1-3
(14' Σαχινίδης, 44’ Νταρακλίδης, 56’ Κανούλας, 90’ Ντος Σάντος)

Καλλιθέα-Γλυφάδα 4-0
(4’ Φαμπρίς, 33’ Γκαλάν, 70’-75’ Χαϊκάλης, 83’ Λεβέντης)

Ηρακλής Ψαχνών-Αστέρας Μαγούλας 4-0
(18’ Τσούτσης, 25’ Μπουμάλ, 33’ Τσούτσης, 79’ Κρητικός)

Φωκικός-Αχαρναϊκός 0-2
(4’-34’ Νεόφυτος)

Χανιά- Βύζαντας Μεγάρων 5-1
(28’ Καμπλιώνης, 40’ Μαραγκουδάκης, 47’-61 Λουκίνας, 72 Παπατζίκος, 82’ Ταμπάκης)

Φωστήρας-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
(6’ Σμυρλής)

Επισκοπή-Παναχαίκή 1-2
(54’-78’ Πάτο, 92’ Γιακουμάκης)

Δευτέρα 10/3

Παναιγιάλειος-Πανηλειακός 1-0
(62' Ατματσίδης)

Ηρακλής-Απόλλων Καλαμαριάς (18:00) Πηγή: sport-fm.gr

Αιώνιος… έφηβος!!

Ογδόντα εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του Ολυμπιακού. Και τα γενέθλια αυτά βρίσκουν το σύλλογο σε μία από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του. Και δεν είναι καν… 90.

Αιώνιος… έφηβος
Τι κι αν οι τελευταίες μέρες περιλάμβαναν ήττες για τα δύο δημοφιλέστερα τμήματα του συλλόγου; Η 10η Μαρτίου ήταν, είναι και θα είναι ημέρα γιορτής για τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού, αφού σαν σήμερα πριν από 89 χρόνια δημιουργήθηκε η… διχρωμία που έμελε να σημαδέψει μια για πάντα τη ζωή τους: άσπρο και κόκκινο.

inner

Ο Ολυμπιακός «γεννήθηκε» από τη συγχώνευση δύο πειραϊκών σωματείων, του Αθλητικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πειραιώς και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς, με «νονούς» τον πρώτο του αντιπρόεδρο, Νίκο Καμπέρο και τον πρώτο πρόεδρο, Μιχάλη Μανούσκο, που επέλεξαν το όνομα αυτό για να πρεσβεύει μία για πάντα ο σύλλογος το ολυμπιακό ιδεώδες. Για τον ίδιο λόγο ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος επιλέχθηκε ως έμβλημα, με χρώματα το κόκκινο του πάθους και της νίκης και το λευκό της αγνότητας και του δίκαιου ανταγωνισμού.

inner

Ιδρυτικά μέλη ήταν οι: Βασίλης Ανδριανόπουλος, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Ανδριανόπουλος, Ντίνος Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Ανδρόνικος, Νίκος Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Νότης Καμπέρος, Κώστας Κλειδουχάκης, Όθων Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγκόπουλος, Μιχάλης Μανούσκος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερικιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ιδρύθηκε πρώτο, ενώ ακολούθησαν το 1926 το βόλεϊ, το 1931 το μπάσκετ, το πόλο, η κολύμβηση, ο στίβος, η πάλη, η πυγμαχία και η ιστορία πήρε το δρόμο της δημιουργώντας αυτό που οι φίλοι της ομάδας αποκαλούν θρύλο. Ο Ολυμπιακός στο κατώφλι των… 90 χρόνων από την ίδρυσή του μπορεί να καυχιέται πως είναι από τους πιο πετυχημένους συλλόγους παγκοσμίως, με τεράστιες επιτυχίες, εγχώριες και διεθνείς, σε όλα του τα τμήματα. Μάλιστα είναι ο μοναδικός σύλλογος με δέκα διεθνείς τίτλους και επτά τρόπαια σε μεγάλες διοργανώσεις του μπάσκετ, του βόλεϊ και του πόλο.

inner

Η ομάδα μετρά 70 τίτλους στο ποδόσφαιρο, 40 πρωταθλήματα, 26 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ και 1 Βαλκανικό Κύπελλο. Στο μπάσκετ οι κούπες είναι 23, 10 πρωταθλήματα, 9 Κύπελλα, 3 Ευρωλίγκες και 1 Διηπειρωτικό, 48 στο βόλεϊ με 44 για τους Άνδρες (26 πρωταθλήματα, 13 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ, 1 Λιγκ Καπ και 2 Κυπελλούχων) και 4 για τις Γυναίκες (1 πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα), 50 στο πόλο με 46 για τους Άνδρες (27 πρωταθλήματα, 15 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ, 1 Κύπελλο Πρωταθλητριών και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης) και 4 για τις Γυναίκες (4 πρωταθλήματα), ενώ το εντυπωσιακό παλμαρέ της ομάδας συμπληρώνουν 59 τίτλοι στην κολύμβηση, 26 στο στίβο, 46 στο πινγκ-πονγκ, αλλά και διακρίσεις σε ιστιοπλοΐα, πάλη, πυγμαχία, καταδύσεις και ενόργανη γυμναστική.

inner

Η συμπλήρωση 89 ετών βρίσκει τον Ολυμπιακό σε μία από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του. Με την ομάδα ποδοσφαίρου να απέχει ελάχιστα από τη μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος, να βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και να βρίσκεται κοντά στην πρόκριση-άθλο στα προημιτελικά του Champions League μετά τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, το 2-0 επί της Μαν. Γιουνάιτεντ. Με την ομάδα μπάσκετ να αντιμετωπίζει δυσκολίες μεν στο Top 16 και να έχει χάσει το Κύπελλο και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1, αλλά να προέρχεται από δύο διαδοχικές στέψεις στην Ευρωλίγκα και την κατάκτηση του Διηπειρωτικού. Με τις ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών στην κορυφή των πρωταθλημάτων τους και με το εισιτήριο στα Final Four του Κυπέλλου. Με τα τμήματα βόλεϊ σε Άνδρες και Γυναίκες επίσης πρωτοπόρες. Και με δεκάδες αθλητές στα υπόλοιπα τμήματα να διαπρέπουν στις εγχώριες, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις.

inner

Πού να φτάσει και τα 100… Πηγή: sport-fm.gr

Δεύτερη σερί νίκη για Μπόκα!

Παρά τα προβλήματα στα αποδυτήρια της, με τσακωμούς μεταξύ παικτών, η Μπόκα έκανε σπουδαίο διπλό με 2-1 επί της Ράσινγκ για την 7η αγωνιστική του Torneo Final

Δεύτερη σερί νίκη για Μπόκα
Με γκολ του Σάντσεζ Μίνιο η Μπόκα Τζούνιορς προηγήθηκε με τον Μίνιο στο 25ο λεπτό, στο «Χουάν Ντομίνγκο Περόν», αλλά ο Σεμπάστιαν Σάχα ευστόχησε σε πέναλτι, όπως το συνηθίζει άλλωστε για να φέρει το ματς στα ίσια στο 68ο λεπτό. Ο Έρμπες στο 76ο λεπτό χάρισε τη νίκη για την Μπόκα που αναρριχήθηκε στην 7η θέση και φαίνεται να μπαίνει σε τροχιά νικών, παρά τον τσακωμό μεταξύ Οριόν και Λεντέσμα στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής.
Η Ρίβερ με πέναλτι του Καβενάγκι επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ Σαραντί, ενώ η Ολίμπο με το Τσερούτι νίκησε τη Νιούελς με 1-0. Η Σαν Λορέντζο είχε την ευκαιρία να φύγει με διπλό από την έδρα της Γοδόι και να περάσει μπροστά στη βαθμολογία, αφού προηγήθηκε στο 83ο με τον Μπλάντι, αλλά ο Καστιγιόν ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Δείτε τα γκολ από το Ράσινγκ – Μπόκα






Πηγή: sport-fm.gr

Μένει με Σούλη!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στον πάγκο του Άρη. Ανοίγει τα χαρτιά της η διοίκηση Σκόρδα το μεσημέρι. Αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μένει με Σούλη
Με τον Σούλη Παπαδόπουλο θα πορευτεί-όπως όλα δείχνουν-μέχρι το τέλος της σεζόν ο Άρης στην τεχνική του ηγεσία. Αν και εξετάστηκε το ενδεχόμενο αντικατάστασης του 47χρονου προπονητή, καθώς η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει τη βελτίωση που όλοι προσδοκούσαν μετά την τελευταία αλλαγή στον πάγκο και τις μεταγραφές που έγιναν, τελικώς η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα καταλήγει στην απόφαση να συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή. Άλλωστε, με έξι αγωνιστικές να απομένουν, δεν υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν πολλά στην ομάδα και μία νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ο Λάμπρος Σκόρδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τους συνεργάτες του στη διοίκηση της ΠΑΕ για να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο.

Παράλληλα, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν οι Μπουγαΐδης και Μπακασέτας θα είναι διαθέσιμοι, καθώς θα εκδικαστεί η έφεσή τους για την τιμωρία που τους είχε επιβληθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Η αγωνιστική του... φαλτσοσφυρίγματος!! (vid)

Σε περισσότερα από τα μισά ματς της αγωνιστικής έγιναν σοβαρά διαιτητικά λάθη σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρη, με την κόκκινη που δεν είδε ο Ινσαουράλδε στο ντέρμπι της Τούμπας, να είναι φυσικά η φάση που ξεχωρίζει.
Το... κροσέ του Αργεντινού στόπερ στον Εντινγκά δεν τιμωρήθηκε ποτέ με κόκκινη κάρτα από τον Τάσο Κακό στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, έστω κι αν η φάση ήταν... πεντακάθαρη. Ο παλαίμαχος ρέφερι και τηλεκριτικός διαιτησίας σημειώνει επίσης το πέναλτι-φάντασμα που δόθηκε υπέρ του Λεβαδειακού στον αγώνα με τον Παναιτωλικό κι έκρινε την αναμέτρηση, ενώ στο ματς της Λεωφόρου, δόθηκε λανθασμένα η εσχάτη των ποινών για τον Άρη, επισημαίνοντας παράλληλα το πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι παίκτη των «κιτρίνων».
Δείτε αναλυτικά τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής: 



Πηγή: gazzetta.gr