Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ουζουνίδης: «Δεν είμαστε άνετοι ακόμα»

Παρά τους 32 βαθμούς που έχει μέχρι στιγμής ο Εργοτέλης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πιστεύει πως έχει εξασφαλιστεί ακόμα η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Ουζουνίδης: «Δεν είμαστε άνετοι ακόμα»
Δίκαια ηττήθηκε ο Εργοτέλης απ’ τον Πανθρακικό, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των Κρητικών έκανε λόγο για… διπλή όψη του εν λόγω αγώνα και έδωσε σύνθημα για ανάλογη συνέχεια, αφού ακόμα ο στόχος της παραμονής δεν έχει επιτευχθεί 100%.

«Το παιχνίδι σήμερα είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος, ευτύχησε να προηγηθεί με ένα πολύ όμορφο τέρμα και δίκαια προηγήθηκε παρότι εμείς χάσαμε την πρώτη καλή ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα τέρμα και παρά την προσπάθεια που έγινε δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό και εμείς θα συνεχίσουμε».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή: «Η ομάδα με 32 βαθμούς δεν μπορεί να είναι άνετη. Η εικόνα μας δίνει αισιοδοξία, ωστόσο πρέπει να πάρουμε βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: